Navštíveno 3179x

Nejsem zastánce toho když někdo dává ostrý oznáčky na tupý auta, ale v tomhle případě nemám bohužel na výběr, umí někdo sehnat byť novou masku na Audi 3S 8L? Za rozumnou cneu, za 2k jí seženu taky :o)

20.05.2008, 11:35 |
Skury Z ebaye asi za 1850...

njn, na tu koukám už dva dny, pokud se nesežene něco tady, tak mi nic jinýho zezbyde :o(

20.05.2008, 17:17 |
Tichy sorry, ale 2k se mi zda celkem ok cena.
dobrá cena za něco co chceš,ale já sem tuhle masku nechtěl, jen jsem nucenej jí koupit, protže do nárazníku jiná nejde, A3 a S3 neni stejná a já mám nárazník s S3 dírou :o/ chyba dovozce

20.05.2008, 21:40 |
Tichy Escudo: tak tu co mas ted prodej a si skoro na svym ne?
A vzhledove jsou ty masky stejny? Teda krome napisu S3.
nemyslim si že najdu člověka co prahne po origo masce za 1500 :o) jinak už jsem psal že stejný nejsou, kdyby byly, tak tu neřešim nákup

21.05.2008, 00:27 |
zipp tichy asi myslel designem
je to tak, S3 je větší a samostatně volně na trhu nedostupná.. u prodejce za cca 2200,-kč standardně...
řešil jsem to samé Escudo :-( navíc origo maska je téééměř bezcenná ( cca 500kč ) když někomu chybí....
a hlavně jestli máš rámečky do nárazníku, tak se nedají sehnat, ty dokonce stály ( 3ks něco kolem 4000tis )
jo a pak ještě kryty ostřikovačů, takové ty male čtverečky ( kus za 300kč ) myslel jsem že mne tenkrát mrskne :-)
naštěstí po S3 nárazníku neprahnu :o) je to kopie RS6 s maskou S3, takže trochu hybrid, ale aspoň to bude neobvyklý