Navštíveno 3321x

12.05.2008, 20:42 |
Kamil Rád bych dal místo standard koutoučů tyhle, máte někdo zkušenosti? Jsou OK? Vím, že se tu často řeší Zimmermany případně Brembo, ale o ATE jsem toho moc nenašel. Předem díky.
mam Powerdiscy cca rok na toledu 1L (prumer kotouce 280mm, najeto ca 30000km) a rekl bych ze dobry... rozhodne vetsi citlivost brzdeni. Desticky k tomu mam obycejny od ATE

12.05.2008, 23:30 |
BALI taky mam powerdisky a jsem max spokojen... akorát už potřebuju vyměnit :)

12.05.2008, 23:47 |
Kamil super, díky
Záleží na čo to chceš dať. Na auto váhy Passatu B4 rozhodne nedoporučujem.
Passat 3b6 naprosto v klidu. funguje to pěkně. mírně hlučnější. když je hodně teplo tak celý brzdy pískají. (což mi nějak nevadí) montujeme cca 2-3 sady za týden a nikdy žádná reklamace. Věřím jim. Audi A6 nějak 2,3 benzin a taky to brzdí naprosto v klidu. k tomu pak desky dle tvého uvážení. Já mám TRW, ATE je určitě dobrá volba. FERODO má občas trochu prblém s tvrdostí. kotouč na vyhození, desky skoro jak nové :-)

13.05.2008, 08:44 |
Hever ATE Pever jsem na montoval minimálně na 20 aut a no problém, možná jen při razantnějším brzdění troch více žerou desky ale zase za tu cenu bych to neřešil.....
ATE powerdisk na 306 TD a brzdí moc hezky, ale zdá se mi, že celkem dost ubývají kotouče. Obložení obyč ATE.
ATE POWER disky taky doporucuju... vcera jsem je daval zrovna brachovy na kupadlo... idealne brzdej s deskama ATE, ale vetsinou to je jedna sada desticek a drazky jsou pryc... pokud chces setrit, tak jeste jednu sadu desek odjezdis, ale to je na tobe. Vcera jsem daval si i na 407 novy kotouce ale tentokrat Bremba(hladky), mam pocit ze ATE PD jsou lepsi... osobni pocit... nevadi mi kdyz menim brzdy casteji, hlavne ze to poradne brzdi. nejsem moc pomalej jezdec, a tak chci aby to brzdilo...
Powery mam uz dlouho a v pohode...

13.05.2008, 18:00 |
Kamil díky moc za info, bude to na 306TDčko

14.05.2008, 10:08 |
Kesam To jsou nejake sportovni kotouce ??? a kolik se pohybuje cenove ?
1500 za kotouc - takze cely novy brzdy te vyjdou na 4500. taky zalezi na jaky auto a jestli to kupujes pres malo ci velkoobchod. pokud nekdo z prahy nema pristup k velkoobchodnim cennam, rak poskytnu svoje moznosti... :-D
cokoliv ze sortimentu Autokelly, Autobenex, a pod...
Ja měl na bmw powerdisc s deskama ATE a vzhledem k tomu že sem skoro nebrzdil a začli se kroutit bych si je na auto už nedal.Když uŽ,tak aby byly nedrážkované,těm bych věřil,ale powerdisc už ne

17.05.2008, 08:02 |
máca ja si taky dal power disk na bmw e 30 325 a najely tak 1000km a zkroutili se, jezdim ostrejsi jizdu a docela zklamani, ale zase reklamace se poresila v pohode, dostanu novy a je, v ATE sou uz asi na tohle zvykli
hmm 1000km a zkroutily se, protoze jezdis ostre... to je snad bez komentare.
Sháněl jsem ate powerdiscy před rokem a bylo mi řečeno, že se ty drážkované už nevyrábí. Nebylo je možné sehnat v žádných E-krámech. Takže sem zkombinoval kotouče zim a destičky ATE a pohoda. Mám Fiata a tam je rozteč 98 a o ostatní rozteče sem se nezajímal. Na tenhle knkrétní kotouč mi prostě řekli, že se přestaly vyráběl a hotovo.
stale vyrabej... a to ze se po 1000 km zkroutily... nevim ale kdyz dam novy brzdy tak si je tak 500 - 1000km zajizdim... a me se teda nezkroutily i kdyz jsem brzdil platak s autem z kopce na dalnici... ne zrovna malo rozjetej... 2t auto + 2t na plataku a uplne v poho... jen ty drazky vydrzej jen jednu sadu desticek...
nezkroutily se i kdyz jsme s nima byli na okruhu, a tam dostavaj peknej zahul.. takze nevim... asi blbe brzdim kdyz se mi nekroutej kotouce... :D
Sasula: hm tak zajizdime tak nejak stejne... Drazky mizej, ale zhruba to vypada ze az zmizej drazky uplne, bude kotouc na hranici opotrebeni ...
u-geen: presne...
a mam pocit ze tech 1500 za kotouc si muze dovolit davat kazdej... auto musi hlavne brzdit... :D
Nevím co máte kluci za auta,počítám předokolky,ale na bmw se nesnesou..asi to bude citlivějším řízením....jinak já na nich najel 10 000km,pak se prodalo auto..přičemž od samého začátku až do konce pohodová výletní jízda
kamos je ma na BMW a taky v poho...
tebe cupro znam, kdyztak o brzdach muzem pokecat v plasech... :D
treba zimmermany jsem vzdy povazoval za slusny brzdy ale vsem kdo maji e30 tak se zkroutily nebo prasklu, s ATE PD je to u e30 taky 50/50
ale asi je to tim ze pulka fora jezdi na okruhu, drifty, sprinty a dost se tem autum dava , tak maji brzdy vetsi zatez nez na jinejch autech co moc nejedou a jezdi se s nema normalnejc :-)
Právě jsem dodělal brzdy a je potřeba výměna. Také jsem rozhodnut pořídit ATE Powerdisk s ATE destičkami. Objednat jsem je chtěl přes mjauto, ale problém je, že nevím přesný typ. Je tu někdo znalý, schopný dohledat mi typ destiček a kotoučů?Jedná se o Golf 3, rok 12/96, 1,6 55kw (typ AEE), bez ABS s origo čelistmi?Já jsem dohledal, že kotouč má být v průměru 239 (nebo 250) nechlazený,a destičky s těmi zobáčky na straně co jsem vykoukal přes kolo, rozebírat se mi to moc nechce, asi lenost :)V nabídce jsou dva takové typy, buď jsou zobáčky šikmé a přečuhují přes destičku, nebo kolmé a nepřesahují. Teď babo raď :o)

26.05.2008, 14:45 |
Cormi loni jsem dělal upgrade na PowerDisc předek, normál ATE zadek a destičky ATE komplet. Nemůžu si stěžovat, ale o nějakym zlepšení referovat nemůžu, nic nepozoruju. Ale je to taky tim že na krev jsem s nima ještě nebrzdil :-)

26.05.2008, 17:24 |
Kamil Tak už je mám na autě, díky za názory a zkušenosti ;-)
Cormi: je to znat prave az na krev... me prijde (nejen me) ze jdou pozdeji do blokace, tudiz vyssi citlivost.