Navštíveno 2881x

To by mě zajímalo co kdo čekal.Bude na ní sice dost práce,ale to mě nevadí.Byla zase za super price,je to kontejnerovka.

já myslel,že tohle už nikdo nechce ....nedávno jsme vyhodili do šrotu kardany,diferáky,disky atp. možná ještě neco zbylo .... jestli bys něco na Avku chtěl napiš mail ....

07.05.2008, 13:44 |
Kesam SPZ na strane jako spravnej tuner :D na co to maš???

07.05.2008, 13:52 |
Alííí Jako mrazik, ještě bych zamračil kapotu, a folie na okna.
Hlavně tam nedávej křídlo.
:o)
a pažádný laďáky........hať to šmudí.......
starý světla vymontovat,vyříznout přesně otvor na nové světla podle těch žlabů a nějaký tam napasovat

07.05.2008, 15:19 |
caras jj verano ma recht treba neco z noveho tranzitu ty by tam mozna sly pak jen bile pruhy a trada do prace :-D
pacienti :-P
.. nechat origo stav a zažádat o veteránský SPZ :-))
pokud to má na stavbu nebo tak něco tak je to ideál. já jsem tohle k baráku nepořizoval, neb nemám řidičák na nákladní hyeny
píďa363: no jo, vždyť ty máš svůj super tuning náklaďák, ne!!? ;-)))
njn záleží k čemu to bude používat,ale mít já nepotřebný peníze tak bych si s tim autem nehorázně vyhrál.....jak už tu někdo řikal,udělat ho uplně jako nové a nepo pěkně potunit:D:D
Takže mám to jak pro stavbu tak na práci-to až časem zatím jezdím jako sousedská výpomoc:-)Značka už tam byla takhle a taky se mě to líbí:-P Bude se celá lakovat jinak takhle je stav vcelku dobrej je to už 5ti kvalt atd..Veteránské spz nejdou je to rok 1992.Peníze rozhodně nebyly nepotřebné,protože 100000se vždycky hodí..Světla taky zůstanou možná časem dopředu nějaká rampa.Výfuk to má pořádnej vyvedenej na stranu:-))kola už pořádny jsou 20tky možná vyleštím límce:-P
A myslím že o to pořád zájem je protože já ji nemohl sehnat 2dny staré inzeráty a všechno prodané..a když 2 nebyly tak to fakt nestálo za to brát..
Loni jsem si před macochou koupil motorku letos aviu..Doufám že mě za rok někdo nenabídne Zila:-)))
:-) s lanakem toho moc nepodelas.Kolik mas kontajneru ?
to z0diaC nemas tam neco na 21T ?
mas pred sebou mooc prace

jo je to lanovka,ale vůbec se toho nebojím s lanovkou natáhnu víc než z hákem..
2 martan01: jj-možná něco bude .... byla to A31 turbo ... napiš na mail,co sháníš ...