Navštíveno 4029x

03.04.2008, 21:04 |
Losky ABych řekl pravdu, scháním nejlevnější variantu, jak se dají sportovní pružiny zkrátit ještě o 1,5 - 2cm. Máte někdo nápad? Zkrátit nejdou, jsou na konci zatočené ke středu. Svaření dvou závitů k sobě? Jde to? Rád bych Vás poprosil o zkušenosti. Se současnýma pružinama jsem spokojenej, nejsou tvrdý, jsou tak akorát a jiných se bojím, budou nejspíš tvrdší. Proto bych rád vymyslel něco levnějšího a pokud možno s těmahle pružinama. Jedná se mi jen o předek, zadek je -45mm a je super

03.04.2008, 21:09 |
Losky tak už nic, našel jsem ty ministahováčky na přední nápravu za 600 Kč, takže není co řešit, snad to bude fungovat:)
Přeju ti ať se v tom nezabiješ, takovouhle hovadinu si dá na auto jen magor co ho nebaví život, a co se týká sváření pružin tak radši no comment...
Taky přemýšlím o tom, že by se moje auto dalo posadit ještě víc k zemi, ale aby zachovalo tvrdost jakou má, mam sportovní pružiny Vogtland -35/-35 ale jak píše Jenda1 sváření nesmysl a ty stahováčky... nešel bych do toho, je to určeno prej jen na výstavy, aby auto vypadalo ne aby se s tim jezdilo....
proboha pokud nemas penize na upravy tak se raci na to vyprdni nebo to s tebou spatne dopadne, podvozek je vec ktera te drzi na silnici

04.04.2008, 11:54 |
Kesam Svarit?????????????? Ses blazen to nebude drzet pruzina nejni na vareni ta musi pruzit a svar ti pruzit nebude takze ti to praskne bud ve svaru nebo hned vedle mista svaru. To nemas 3 000 na pruziny? Ale kdyz je chces svarit tak to asi chces nahoru nez dolu ne? Ale varit nedoporucuji.

04.04.2008, 17:10 |
Losky Nevím, kde jste četli, že to je na výstavy. Je to určené normálně na provoz. Svářet nic nebudu, je to fakt blbost

04.04.2008, 17:17 |
Mario to je blbec :))))))))))))

04.04.2008, 17:41 |
Losky jen jsem se zeptal
DbAlesh: už je máš na autě? Pošli foto...
dj.DEKL: mam je na autě hodim ti fotku ale až s kolama, budou tam příští tejden....
Losky: raděj se na to vyprdni... hele našetři si pár tisícovek a kup si pružiny s takovým snížením jakým potřebuješ.. Jak psal xenonman podvozek musíš mít 100% v pořádku takže bych neriskoval jen kvůli snížení že bych se někde vymlel...

04.04.2008, 21:53 |
Losky no jo, asi koupím ty Jomy za dva litry, předek je -60, je to polo 6N, jsou stejné jak na fábii
Nechci rejpat, ale u tohodle příspěvku se mi chce...
Pokud by ti ten svár na pružinách nedržel, mám doma dobrý lepidlo a je pružný oproti sváru :o)

08.04.2008, 11:10 |
Losky Jen jsem se ptal, nemám technické vzdělání, tak to prosím nemusíte pořád komentovat. Chtěl jsem jen radu