Navštíveno 8563x

páni robil to niekto? co treba zatmavit? iba cast okolo paraboly abo aj sklo? dakujem za vase rady a foto z montaze :-))

vsechno, co neodrazi svetlo nastrikas na cerno. sklo pochopitelne ne.

04.03.2008, 10:24 |
Alííí Nebo nastříkáš uplně všechno (kromě skla), a vpálíš tam bixenon čočku...

04.03.2008, 12:17 |
Prady jo to bych taky zkusil, vypadá to moc dobře, ale ty blinkry na poslední fotce jsou evidentně kouřový, jinak asi postačí použít zatmavovací sprej nebo nějakej obyč černej lak ve spreji ne?

04.03.2008, 12:29 |
Smrada (M)
jenze zatmavovaci sprej je pekna *racka a hodne to stejka. rekl bych, ze to ma striknuty zevnitr

04.03.2008, 12:35 |
Skury Tohle je kámošovo auto. Poslední fotka je asi auto Radka Richtera, ne?
Jinak je to udělaný tak, že rozebereš světlo, vyndáš parabolu, stříkneš jen to pouzdro a chrom.parabolu dáš zpátky. Nic víc. :)

04.03.2008, 13:23 |
Jyrgen | Upraveno: 2008-03-04 13:26:07
rozebrat, nastříkat / natřít předek parabol a šedý vnitřek plastu a zase složit. nic těžkýho.
mě se nechtělo lepit parabolu páskou, tak sem vzal štěteček a natíral sem...
ještě bych klidně aji načernil ten žlábek, nějak sem na něho zapoměl

Skury - Jo jo...je to pane porotce TC Radka Richtera :-)

04.03.2008, 16:25 |
Skury Steff: Ty Racara, co se ti tak líbí, tak jsou z auta od pana protoce TC... ;-) Teda ještě když to bývala Rudokráska.
Jinak Jyrgen napsal jasnej návod i s obrázkovou přílohou, líp než já. :)
Skury -Ja sem si rikal....sem je tam videl a rikal si to je nahoda...tolik lidi je ma ve felda a ja porad nic :-)

04.03.2008, 17:13 |
Prady jo evidentně jednoduchá, časově ne moc náročná úprava a vypadá to moc hezky, dík za návod i když jsem tuto diskuzi nezaložil já :)))

04.03.2008, 18:25 |
fabi taky jsem to dělal

chci se zeptat ty světla kouřový co se prodávají z netu...to je vše dělané zatmavovacím sprejem??a asi když celá parabola by byla v černý takl asi jedině čočka....s normál žárovkou by to asi nesvítilo že?díky