Navštíveno 2487x

tak konecne sem na zkousku dal podlozky i na predek... zjistil sem ze jeste minimalne centacek se vleze...
nicmene je nard ze kdyz sem si koupil winterwagen, tak lehce po pulce unora to venku vypada takto:

moc pekny auticko... slint :D
no a aby mi lidi verili ze je to winterwagen... dam i par foto z hor... jeste pred urazem....

Pekne pekne, taky jsem dnes byl, ale nechal sem fotak v garazi a uz tam nejdu :-)
pekny auticko...kde si byl ze tam je tolik snehu?
Johny: je to jeste pred mojim urazem... tzn.: v prosinci a bylo to v Petrikove v Jesenikach
porscheepe takhle hezky a mas strechu
ja vytahl cabro uz minulej tejden, v cosi bylo sice -11°C takze se strechou ale pohoda
brouk ma porad rozebranej motor :-D... jinak bych byl venku...dotohle s flexou vazne nejdu ;-)

24.02.2008, 20:32 |
Kapka (M)
stejne je to krasne auticko...moc moc...co takhle zatmavit okna?nepremyslel jsi o tom? by to mohlo vypadat moc pekne...
premejslel... o modrym pokovu ;-) ale tohle je jen winterwagen... hlavni smer toku mych financi (kerejch je hanebně malo) je porad brouk...

24.02.2008, 20:34 |
J.T.R Moc krásný, hlavne ta fotka u toho hradu nebo co to je!! Fakt Krásný ! :o)

24.02.2008, 22:09 |
djmajk | Upraveno: 2008-02-24 22:14:34
krásný autí no :)
chudaci ALU takovy pekny a ty je nicis na tech bílejch sračkách a soli :( docela by me zajmalo co mas na leto kdyz takovyhleho krasavce mas nas zimu
:-D na leto bude zatim to vypada naprosto to samy ;-) brousim si zuby na CUP1 kola, ale zatim sem nenarazil na zadny v rozumne cenovce

24.02.2008, 22:26 |
Skury Luku, to máš jako na těch alu zimáky? Ty jsi fakt magor. :-D A ještě větší, jestli na sněhu jezdíš na letních. :-D ;o)
Skury neboj je to zima ;-) to vis ebay je vsemocná ;-)
supr fotky a krásný autí .-)
jo, měl sis to dát na plecháče jako většina čechůl na zimu... :-D
ty plechace by staly vic jak cely tyhle kola i se 7mm zimnim vzorkem

25.02.2008, 08:52 |
Skury No, už mi to dneska ráno brácha vysvětlil... že na tyhle disky se obouvají jenom zimáky. :-D
Moc pekny,hlavne ty fotky v Brne.

25.02.2008, 12:11 |
X-sat (M)
L-J - asi jsem to přehlédl, ale cože se Ti to vlastně stalo (úraz)..?
parabolka: bouracka... borec do me (prez jedno auto) vlitl zezadu...pohmozdena krcni pater, otres mozku (resp. sena) a sem od 18.12. doma... nejhorsi je ze se to moc nelepsi :-(

25.02.2008, 17:29 |
X-sat (M)
hups, tak se koukej srovnat, pazgřifče ;-)
no jsou to pěkný zimáky. Myslim, že většina z nás by je jako zimáky nepoužilo. Jinak je to krasavec a pěkný foto.
pěkný, tož ale chudák autí, že ho furt necháváš stát venku
zrovna včera jsem se kolem něj motal cestou z hospody....

27.02.2008, 12:27 |
Luke-Jeep | Upraveno: 2008-02-27 12:28:47
njn kamarade... co se da delat... garaz v centru brna je cenove holej nesmysl... (o ulici vejs nez bydlim bezne 6-7000,- mesicne) a porschik je na denni jezdeni (i garaz na brouka mam 7,1km daleko)
jinak sem te videl jak se kolem nej motas ;-) vzduchovka uz byla nabita :-)

07.03.2008, 12:56 |
Lukaash | Upraveno: 2008-03-07 12:59:05