Navštíveno 2277x

Co musim upravit abych mohl u fabky zamracit kapotu?? Popripade ukazte foto....Dikes
co upravit???:Dno asi kapotu když jí chceš mít zamračenou ne???:D:D:D
ale ja myslim treba maska nebo svetla nebo tak...
Podle toho jak to zamracis :-) Ja jen serizl masku nekde nad pulkou, aby se vesla pod kapotu
to si normalne vzal masku a flexu a urizl si to???
Johny. : haha tak to asi ne:D:D

24.02.2008, 16:54 |
caras johny evidentne nemas ani paru jak to udelat tak bud se na to vykasli a nebo si to nech udelat
jj asi tak.. kašly na to. uděláš víc škody než užitku
kluky neposlouchej, to zvladnes sam v pohode... hlavne jako prvni vem flexu porezej nekompromisne vsechno co se Ti na aute nelibi. To se pak cely nove modeluje lip, nez kdyz jenom upravujes puvodni veci (*joke*)

24.02.2008, 18:03 |
kucik no ty vole to sou rady jak pojď na mě z boku.Místo abyste sem hodil někdo fotku,jak ste to dělali vy,tak akorát blbý kecy.
vsichni ste chytry jak radia a jezdite skodovkama....tak ukazte jak to mate vy kdyz ste tak chytry....
kucik: ty si to delal? vis jak na to??
bebere prosimtebe ty si to stejně nebudeš dělat,nejsi zručnej na todle a dáš to někomu at ti to udělá tak proč se ptáš jak na to???.....Udělej to že si najdeš na netu nějakou fábku která se ti bude líbit jak je zamračená a pak si to tak necháš udělat podle toho,někam to dáš a o nic se nebudeš starat
jj asi jako Verano... má pravdu takže to dej někomu kdo to umí..
Johny.: jinak já mám rencka
No, kdyz sme u toho, tak ta maska sla fakt flexou :-)))
Johny : když maj všichni škodovku , tak co máš ty když chceš zamračovat Fabii ? :) jinak dal bych to někam kde to už někdo dělal , vyhneš se zbytečné práci a výsledek bude stejně úplně někde jinde . Bude ti to praskat atd ...

24.02.2008, 19:35 |
kucik já fábku nemám,takže na ní sem to nedělal,takže taky neporadim,ale štvaly mě ty blbý kydy
jako Kindlik..... veta jezdite skodovkama a jste chytry od skodovkare mne fakt rozsekala:D

24.02.2008, 23:10 |
zipp Jako jerzy05 :-D to se ti mocn epovedlo johny :-D
sundas lak z kapoty, vyrezes si plechy jak ji chces zamracit, nabodujes a kladivem tvarujes a hrajes si s tim dokud to nebude okej...
Da se udelat zlom, obloucek, kopecek atd...vse zalezi na tobe...
fotky na forum.skodahome.cz
diky moc vsem...jako kladivem opravdu ne...:))))

25.02.2008, 16:01 |
caras a jak si to jako predstavujes???? tak si kup mracitka a nalep si je tam kdyz nehodlas udelat vetsi zasah do kapoty.....nej bude kdyz se na to vykasles mraceni kone neprida
tak tak, jak rika caras, asi tezko vyklepes plech do tvaru bez kladiva...nezlob se na me. jinak pokud bys chtel zamracenou kapotu, tak kolega jeden prodava, 5000+ tvoje kapota, a je v cernem matu...
Pobíbřejší co tu řešíš??? vždycky se mě na všechno ptáš, tak se můžeš zeptat a já ti to řeknu!!! normálně se ta maska buď seřízne, nebo si jí tam týpečci nechávaj i celou, vyvaříš kapotu, skituješ a máš to!!! :D nemusíš to řešit, ty si to stejně dělat sám nebudeš a jestli to chceš, tak si připrav vatu, protože to nebude jen tak:D hodíš to ke klempířovi a ten ti to vyvaří, pak to hodíš lakírníkovi a ten ti to dodělá a máš to, ale připrav si vatu no:D
manolo: je to muj nej kamoš, víš, furt neco resi, ted si zas vymyslel tohle, stejne si to nenecha udelat, bude to stat docela báre, sme chudý studenti:D:D:D
at to doveze do ostravy, mu to udelam
Johny.ho aktuální kára :D:D:D

hehe tak aspon něco,lepší než nic.....až sedne do fábky bude jako prezident:D:D:D