Navštíveno 2889x

20.02.2008, 23:46 |
looptrop | Upraveno: 2008-02-20 23:55:38
MAZDA 323 F - jedná se mi o rady jak přeměnit tvář auta! Rady, nápady, pokud možno i VT
sundat boční lišty, jiný kola a jinak nechat jak je..
no ty kolečka každopádně .. ale jaký by slušely? ;)
hoď link please ... nemůžu Tě v bazaru nějak najít a na webovkách prodáváš originál Chevrolet

21.02.2008, 00:41 |
m1tv rs maj vetši hodnotu než cely auto:)
podobný

21.02.2008, 04:09 |
kucik zkus cardomain.com,tam je inspirace až až
děkuji .. marauder - díky za foto ale nelíběj se mi :(
angličtina je sice krásná věc, hovno rozumím motorům a ještě kórd když je to english .. omg
já bych možná dal jen jiný kola a nechal to být... případně udělat introš..
to Marauder:
no, ale ty máš trošku jinou rozteč :-)
myslím, že kdybys na to dal štelovací podvozek, pustil to až na zem a obul bys tam tyhle moje raritní bačkory, co prodávám, tak by si utíralo pusu spousta lidí

21.02.2008, 09:37 |
Smrada (M)
Kazdopadne kola a kazdopadne bych dal dolu kridlo. Nejak mi tam nesedi. 323F ma uz tak mohutnej zadek, Ty mu dodas tim naraznikem a jeste kridlo. To uz je proste moc
přemýšlel jsem nad něčím takovým .. ale to vypadá strašně! ... Každopádně to křídlo co tam mám bych tam rád nechal, s tím nárazníkem to vypadá dobře - aspoň naživo

každopádně děkuji za ohlasy! ... jinak v prvé řadě chci udělat kolečka - kdyby měl někdo čásek na VT s pár kolesama tak bych byl moc vděčný a za druhé bych chtěl vyřešit co se SVĚTLAMA :( jak zadní tak i přední. Slyšel jsem o xenonmanovy (vybrousit světlo a hodit tam xenony) ale co ty zadní lampy?
tak ty jsou krásný :))

u zadních almp na efko moc možností není! bud polepit nejakejma těma srancema co se na to prodávaj (viz. to modrý foto) a nebo pak už asi udělat sám, na mrkačku jsem totiž nikdy dozadu jiná světla neviděl
přední se daj koupit čirý
jiny kola, zavarit bocni listy, jinej zadni naraznik, duplex vejfuk a kdyz by byli zbytecny penize, tak nejakej peknej lak
a jinak křídlo dolů, lišty dolů, vejfuk kousek zasunout, aby tak nelezl, hezký kola a tmavý okna a podle mě to bude super
marauder ... kde se daj sehnat?

21.02.2008, 15:58 |
looptrop | Upraveno: 2008-02-21 16:01:26
Verano: jj dám, nemůže být všechno hned
Marauder: kua - jak se tam v tom mám vyznat? už to hledám od 14:30 - furt tam mam 323 ale na BA a pak ty hranaty jsou na Rx - 7 - TO JSOU ONY?

21.02.2008, 16:30 |
BT4U www.323f.cz , sekce Tuning, čirá optika do mrkaček, jak jednoduché, jen jít tam, kde je mrkaček víc a v galerii členů si můžeš vybrat i pěkné kola... Jinak na Tvém BG je škoda cokoli měnit, možná lišty do laku, jiné kola, fólie, hotovo, předchozí majitel si s tím pěkně vyhrál a v takovém stavu už BG jezdí hodně málo...

21.02.2008, 17:52 |
BT4U looptrop: Ano, bez problémů, 205/40 ideální, ET35, střed 54,1mm ;-)
Protoze tam jezdim jsem z Rochecu.......
Jiste ,ted jsem prijel od neho,ma taky mrki mrki.....jinak tady Jeffry.j

21.02.2008, 18:17 |
Kesam Ta modra pecka lita tady na jihu je to dessssss........
čus kes@me .... mě se taky nijak moc nelíbí

21.02.2008, 22:33 |
JP Prahy, křídlo a zadní nárazník vůbec nejdou k tomu přednímu, kterej je jedinej pěknej. Nechápu proč je na těch plastech tolik nachcávačů a vychcávačů, jsou tam úplně k ničemu.
Strhnout křídlo, prahy a zadní nárazník, nahradit něčim jedonduchym (křídlo nenahrazovat ničim), ty stříbrný stěrače z tuzexu sundat, pořešit lišty, možná dát jiný kola, taky bych udělal něco s vejfukem (zjednodušit) a je z toho slušný auto.
Podle tý první fotky bych ale před čimkoliv jinym kouknul sem -
[ Link ]
21/02/2008 09:12 tykeev (P) - aaach, lidi tomu nerozumi, nadhera...

22.02.2008, 11:24 |
Spooky1 | Upraveno: 2008-02-22 11:27:02
Kes@m: Ta modra je mam dojem z Neplachova... alespon jsem ho odtud potkal parkrat vyjizdet, kdyz jsem jel do prace...
looptrop: Já musím souhlasit z panem Tykeev.
osobně si myslím že ty pidikolečka na 323 by vypadaly desně trapně
JP ... nesu blbéj, se sjetéjma kolama nejezdím! hodil jsem tam gumy z oktávky 195 :D :D
Marauder .... ty pidikolečka tam nedám, ještě k tomu 13" omg :(