Navštíveno 2363x

Kupoval jste někdo tuto masku ?
[ Link ] Dle fotky výplň vypadá, že má hladkou povrchovou úpravu, ale když mi přišla domů, tak je tam povrchová úprava hrozná, tak že nějaké lakování nehrozí.
Mno a brousit ty příčky taky nebude žádnej med, máte s tim někdo nějakou skušenost ?

hod foto jak vypada real. pls
není lepší koupit celou masku od miletecu, vypadá také pěkně
Frenkie (P): Real foto když tak zejtra, jinak povrchová úprava vypadá asi tak jako když tu masku postříkáš vodou, tak nějak bych to přirovnal.
PNEUSVOZIL: A to třeba která pak ?
Pokud pominu všechny ty s hrozným tahokovem tak nevim nevim, ale možná si viděl nějakou kterou já ne :o)

18.02.2008, 19:30 |
BadyS hod foto reálu taky mě zajíma, uvažoval jsem i ní :-O chtěl jsem tu část, která je původně chrom hodit do laku a příčky nechat černé
jj zejtra to nafotim, nevim no, hodim to lakýr. aby se na to podíval, možná to pude obrousit snadno, ale neřekl bych :((
Napsal jsem i firmě Milotec, tak jsem zjedavej jak se k tomu vyjádří, furt doufam že je to jen vadnej kus, pokud ne, tak ta povrchová úprava je fakt katastrofalní, aspoň co se lakování týče.

18.02.2008, 21:18 |
Prady To je divný, já myslel, že tyhle masky se dodávaj už připravený na lak s hladkou úpravou, nebude to takový ten typ dezén, ty sou myslim takový nelakovatelný, já mám ted doma masku na feldu- celou a má komplet hladkou úpravu pro lak, tak nevim.
Fridom: ty masky nejsou špatný, ale musí to auto celkově vypadat, spousta aut s těmahle maskama vypadá dost dobře, jenom se musí dobře použít a necpat k tomu třeba mračítka, nálepky apod.
Prady: jj to jsem si taky myslel, mno uvidim co mi odpoví Milotec na můj dotaz, jinak tahokov mě prostě už nějak nebere, nelíbí se mi to ani když tam jsou mračítka, nebo samolepky :o)
tyjo tak na tuhle masku jsem taky koukal, kdybys ju nechtěl, tak bych si jí vzal :) no a s tím lakováním, tak to překitovat a stříknout, by jistě šlo ne?
djmajk: jj to by možná šlo, ale té práce s tim !

19.02.2008, 11:08 |
Fridom | Upraveno: 2008-02-19 11:09:07
Zde je real foto:

Tak to vypadá ještě dobře :o)

A tak to je detail

Prostě jak kdyby to někdo poblil !
Nevim no, koupit masku skoro za 2500 Kč s tim že se pak bude tejden brousit a já nevim co se s tim dělat, aby to nějak vypadalo, mi příde docela na <>
takhle to vypada jak rost od kamen:o).....
hele ja myslim ze by to striknout slo:o)

19.02.2008, 11:46 |
Fridom | Upraveno: 2008-02-19 11:48:05
DJ.UFÍK: Jako ano puide to, ale trávit tejden s tim abych to obrousil a za masku dal skoro 2500 kč tak to je no nebudu kurva sprostej !
Ale v tom jak to bude snadno obrousit, aby to nějak vypadalo se nevyznám, hodim to lakýr. a jsem zjedavej co mi na to řekne.

19.02.2008, 12:01 |
Smrada (M)
A opravdu se ma strikat? Tohle vypada jak konecna povrch uprava. Proste pomeranc :)
Smrada (M):
Psal jsem do Milotec a odepsal mi toto:
Tento díl se dodává v této povrchové úpravě. Je určen jako díl,nahrazující originální díl masky,ale bez znaku,který je rovměž černý a proto se ani nepočítá s lakováním.
S pozdravem
J. Kučera
Milotec
Tak jsem tam hned odepsal, že kdyby to nemělo takovou katastrofální povrchovou úpravu, tak že bych lak ani neřešil, protože mam černou koktu, ale tohle si dát na auto, to snad nee !

19.02.2008, 12:21 |
Smrada (M)
Me to nepripadne tak hrozny.
jj, to uz je povrchovka. strikaji se tim treba rozvadece :-P
mmch. origo je snad v chromu, ne?
Smrada (M): No jako mít na autě masku, co vypadá jak kdyby jí stříkal slepej, pomeranč jako prase, tak nevim jestli to neni tak hrozné, kdyby si to viděl v realu, tak by si asi mluvil jinak.
.mycTD:jj origo je chrom
kazdopadne tenhle pomeranc je prave zamer, je to spesl barva. doma tim mame nastrikany kamna.

19.02.2008, 12:34 |
Prady Tak to vypadá jako povrchová úprava tzv. dezén, ty se co já vim nelakujou, takhle přesně vypadaj takový ty příšerný plastový lemy co se dávaj třeba na feldu, nebo takový ty falešný nasavače, přesně tenhle typ povrchu.
.mycTD: Hmm tak to je prýma, ale tak jo, kamna asi budou hezké, ale maska na auto už moc nee.
Návod pro lakování už u toho rači nebyl, jelikož by tam stálo :
1. Tak minimálně tejden brousit a brousit a brousit, pak nalakovat a je to hotové. !
nj, nic jinýho než broušení ti nezbyde ... vzal bych to bruskou nahrubo, zalil změkčovadlem a kobou a pak hezky pod vodou, ale ta mřížka bude neskutečnej voser (nezávidim) :o)
Petura: jj, ale tak co bych za 2,5l chtěl že :o D
Kua za ty prachy, krevety ! :o DD

19.02.2008, 13:17 |
BadyS heh, oni to maj asi normálně stříknutý barvou na plasty, která se používá např při opravě origo černých nárazníku, udělá to strukturu jakoby plastu, docela dobrá věcička, ale dát to takhle na tu masku, asi jedině z duvodu odolnosti proti kamínkům apod ???
no tak to jsem teda ztratil zájem, nalakovat to pujde, stejně jako lišty nalakuješ pěkně do hladka, problém s tím nebude, ale to mě sklamalo teda
ABS plast by to měl být ne?
BadyS: ee neni to ABS plast ale
Popis: Výplň rámu masky v originálním designu bez znaku je vyrobena z černého tvrzeného polyuretanu. Díl je jeden celistvý kus, jež je vyráběn vstřikováním plastu do formy.

19.02.2008, 17:27 |
m1tv hele jestly je to barva na narazniky jako že asi jo tak by to melo jit normalne dolu skus vzit technickej benzin a nekde kde ta maska nebude koukat to skus z ni umejt melo by to jit normalne dolu aniž bys narušil polyuretan ..
Tak jsem to zkusil dát dolů tech.benzinem a asi to pude.
Když jsem to dal lakýr. tak se mohl smíchy potrhat, že to co na tom je, tak se používá na spodky aut, už nevim jak to nazval.
Prej je to tam protože jsou v masce pory a to se prej tak to nekvalitně udělané nesmí prodávat, tak to nastříkaj tímto sráč_m a vesele se to prodává.
Jinak jsem tedy ještě psal do Milotec, že tato povrchová úprava je dobrá tak na krbové kamna, mno a odpověď:
POŠLETE MI TY FOTA. TENTO DÍL BEREME Z NĚMECKA A ROVNOU JSME HO PŘEPOSLALI K
VÁM,TAKŽE JSEM SÁM ZVĚDAV.
S pozdravem
J. Kučera
Fotky jsem zaslal a už žádná odpověď
Je pro zajímavost, na masce je zezadu vyraženo CZ :o)

20.02.2008, 20:35 |
m1tv neřikal že je to střikly BODYčkem?
Tak jsem mile překvapen, že i v Milotec asi pán usoudil, že takováto povrchová úprava asi nebude to pravé ořechové.
Odepsal mi:
Pošlete mi to zpět. V pondělí by měl přivézt jiné díly. Fota jsem přeposlal
dodavateli Milotec GmbH Wiesbaden,aby zjistili,kde udělali soudruzi chybu.
S pozdravem
J. Kučera
Milotec