Navštíveno 1057x

Myslím, že na to, že je vzadu rezerva to vcelku ujde :o)
[ Link ]
held nezdá se ti že se to nějak vleče ?? resp 98 série STS má psaný rychlejší zrychlení 0-100 než impala což se mi ani nějak nezdá neb ty bys měl mít točňák hned dole když máš 5,7 . ... . i když teda ta 4,6 moje má psáno točnák asi 280 od volnoběhu a 340 na 1500/ot a 400 je někde nevim kde asi tak při 4000/ot .. . . . zkusim taky někde vyplodit video :)
rozhodně s čim mě sereš je ten zvuk :))
jinak co myslíš na tyhle dva dát ke mě ?
[ Link ]
heled našel sem v telefonu jen tohle.....sem se nudil cestou z ústí tak sem vzal ten 0,3mpix telefon do ruky a z prdele točil :))
na třetí minutě je vidět že omezovač má zpoždění ale dál sem se bál neb to pak škubne jak svině když to utne palivo :))
[ Link ]
tak já nevím zda 0-100 za 6,5 s rezervou na hnaný nápravě na 2050 kg auto je hodně ....
flowmaster Ti bude stačit stojí míň :o)
Nismo si neuvědomuje že tohle je fullsize auto zatímco on má sedánek střední třídy :o)
RB : to si samozřejmě uvědomuju a impala je super :)
STS má psaný sériový 6,7s ale jde rychlejc přičemž vetšina z USA jich dělá 5,5 - 6,2 ale těch 5,5 samozřejmě neni série zatimco 6,2 dělaj jen s vykuchanym vejfukem a právě flowmastrama :)
je fakt že váhu mám psanou 1850 :)
každopádně to řazení je na tom tvym znát :)
krásný jak to tam svíti elektronika motoru
to je u STS normal to hlásí tolik kódů, že by byl zázrak tam nemít nic :o)
Mar: jaka rezerva na hnany naprave?
že svítí elektronika tady neznamená nic, tady to zanemaná teprv když bliká ..... když svítí tak to znamená že někde byla objevena chyba což může bejt i třeba na nerovnostech ztracen kontakt s nějakym čidlem což se stává za jízdy u většiy aut ale žádný nemá takovou diagnostiku aby to hlásila a tahle to zahlásí a pak lze za jízdy pustit diagnostiku komplet auta a zjistit co se stalo nicméně v době kdy sem to točil byla ona chybou stařím baterky která tam byla originál 9let stará 140Ah .....po výměně za Kinetic kód zmizel :)
Mar : Birdie tam žádný kódy nemá a já už ted taky ne ( ted teda že mi přebijí altík co sem tam dal ten jinej ) takže zázrak to tolik neni teprv s tim že tam je tolik km kabelů a systémů :)) s porovnánim s francouzskou elektronikou kterou mám doma na dvou autech to je opravdu až neskutečný neb francouzi tam nasekaj malinko kabelů , málo systémů a hnedle polovina z nich nejde :)))
Baterka 9 let? Ta je on Nasy? :-)
co od nasy ? :) kvalitní baterka nemá problém vydržet . .. . . co měl táta filcku tak tu koupil 94 a prodal nějak 2004 a baterka pořád originál v jako novym stavu . .. . . chce to se o ní jen trochu starat :)
ta stará z cadillacu mi ted bude tahat jiný auto kde pojede s prstem v nose ještě :)
ježiš já ten rozměr z hlavy nevím asi 225/75/15 a má bejt 275/35/20 mrknu se na to pak přesně
Mar: aha, jsem to nepochopil, na rozmer koukat nemusis :-))
Nismo: hmm, asi nakupuju spatne, ale bat mi dyl jak 6 let nikdy nevydrzela
Mar : jj, ted impala vypadá jako na drag gumách z tý jedný strany :))
Vlastah : špatná péč :) tu mojí origo zabila až hudba jinak držela vpohodě :))