Navštíveno 1142x

kamarád přemýšlí nad kolama na léto pokud máte někdo nějakou perfektní představu jaký kola na černou Q7pokud jo sem s ní.. hlavně at to nejsou žádný bláta (alessio a pod.) prostě něco kvalitního pěknýho a za rozumný peníze :-) je to asi moc náročnej požadavek ale třeba někoho něco napadne (víc hlav víc ví :-) ) díky
jinak rozměr cca 20-22 palců

06.01.2008, 14:15 |
dolph kdybych už měl Q7 tak bych daval něco tady z tohoto třeba TROPHY
[ Link ]

06.01.2008, 14:39 |
htd njn na autobus se shani tezko:)
Kazdopadne min 20" zkusim najit foto Q7 co jsme fotili u zanmeho, pred 14 dnama to dovezl cerna nadhera.
osobně se mi nejvíc líbí ty největší originály co na to audi dává
ke známýmu jezdila do pneuservisu pořád Q7 s pěknejma 22" kolama ....... kola vyšli na 90tis + 40tis pneu (22") a po třetim rovnání se vrátil zase na origo kola.....
to auto vapadá ak divně že jediný kola co se mi líběj sou ty originály
ono se hezky mluví o 22" , jedna věc mít na ně peníze, druhá věc mít peníze na rovnání, třetí věc ztráta komfortu . . . .. mě na auto taky jdou 24" a mám tam 18" :)

jj, to jsou přesně ty kola, nic jinýho bych na takový auto nedával

06.01.2008, 18:07 |
Mika | Upraveno: 2008-01-06 18:08:56
Nismo ty už ani nepřekvapíš. O5 dokazuješ, že na to tvý auto jde vše, ale otázka zdalipak na to máš?? :-)

06.01.2008, 18:16 |
bafis
Ty chrom kola jsou levnější na www.x1.cz
Mika : všechno jde když se chce , nemáš ani trochu páru co stojej věci z USA když žiješ tady. . .. . dotáhnout sem kola když se na to počký dýl neni problém a takový kola co sou tam ty tu nenajdeš i kdyby ses rozkrájel :) že se mi tam vejdou 24" to sem jen tak naznačil že je třeba použít zdravýho rozumu při výběru . . . . at si tam klidně dá 24" jestly to chce mít čistě jako showcar a dvakrát ročně s nim vyjet 50km na sraz :) pokud s tim autem chce jezdit at tam nechá ty origo pokud je tam má :) ty origo sou fešný a vydržej tu váhu , bláto bude všechno co na to koupí a to ani ne tak kolem ale tim profilem . . . .

08.01.2008, 15:44 |
vectrak | Upraveno: 2008-01-08 15:50:28
čekal jsem teda více reakcí na kola než jen nechat originál :-/ ono třeba originaly jsou kvalitní a kvalitu mi nikdo nevymluví že nikdo jinej než jen origo nedela.. co oz,bbs??? taky blata? asi ne...