Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Tuning > poraďte pls

o Navštíveno 1276x o
o 02.01.2008, 23:12 | viper
Nevim moc jak to popsat,ale chci na felicii udělat sání vzduchu na kapotu nad filtrem,ale nějak nevim jak vyřešit,když pojedu v dešti aby mě na filtr a do motoru netekla voda??Možná blbej dotaz,ale fakt nevim.Dík za radu

o 02.01.2008, 23:28 | ejkmi
jedine kdyš začne pršet tak zastavit zvednout kapotu a neči to sani zacpat :D:D:D:D:D:D nic jinyho me nenapada :D
o 02.01.2008, 23:34 | viper
: o)) to dělam ale je to napi.. potřebuju to vyřešit nějak jinak,dost lidi to má tak ať mi nikdo neříká že to nemaj vymyšlený.
o 03.01.2008, 01:46 | kucik
bych řekl,že nemají,buď je jim to jedno,nebo s tím jednodušše v dešti nejezdí a nebo to ucpávají,protože nějaký odvod vody tam asi udělat nepůjde,pak by ti to odvedlo i ten vzduch,čímž by to ztratilo smysl,i když na feldě...
o 03.01.2008, 06:38 | caras
a v cem ti ta voda vadi? pres naolejovany filtr se nedostane a pokud jo motor si s ni poradi takze bych to neresil myslim ze to nikdo vyreseny nema jen diru s nasavacem
o 03.01.2008, 15:20 | Verano
na to se vykašli,si tam udělej jen nějakou fešnou imitaci,předpokládám že tam nemáš motor o síle 400 koní tak ti je to k ničemu
o 03.01.2008, 18:12 | viper
no mam 82 Kw,což si myslim že na feldu je dost
to : caras asi o motorech moc nevíš viď ? nevim jak můžeš tvrdit že si stim motor poradí navím jak ostatní motory ale muj ne,škube to a vůbec to nechce jet když se tam voda dostane,a bohužel se při vyšší rychlosti dostane i přes naolejovanej filtr.Takže to nějak musim vymyslet když nikdo nic kloudnýho neporadí. :o(
o 03.01.2008, 18:13 | viper
A imitaci tam dávat nechci už to mam hotový i s dírou do kapoty ale chci to dotahnout dokonce,tzn.aby tam nechcalo :o)
o 03.01.2008, 20:21 | ejkmi
bo si tam udelej motorycky ovladanou klapku a dycky to jenom s kabiny zavřeš a hotovo :D
o 04.01.2008, 21:01 | PNEUSVOZIL
neřešitené, a nebo nasavač trochu bokem
o 06.01.2008, 18:10 | Skury
Já to mám vyřešený takhle.... ;-)

foto k příspěvku  od Skury

o 06.01.2008, 22:25 | viper
Jj také mě to napadlo asi to tak udělám,dík za radu
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3343 sekund.