Navštíveno 1712x

02.01.2008, 18:56 |
fredh Někdo sem dával tu škodofku, že je hnusná. Co pak asi tenhle kaďour?
Nešťastnou náhodou sem na to natrefil...

zlata skodofka :) cece vytazeny lemy hnus, naraznik je jak ze staryho CRX nebo civika :) prahy mega brutal humus aspon na tomhle aute, zrcatka to je kapitola sama pro sebe, interier by byl taky asi lepsi zlutej :) no uz sem jak nismo :)))))))))))))))) sorry N.P ;) ja to nemyslim zle, jen tohle je fakt roman na me ;)

02.01.2008, 19:15 |
bafis Tak tohle bych s tou eškou rozhodně nesrovnával. Tohle je klasickej tunink začátku devadesátých let a dost lidí takhle začínalo. A nějakej mlaďas s ním i dneska pár kundiček uloví.

02.01.2008, 19:37 |
JP bafis: Pár radši ne, stačí jedna a nejvejš 50kg, jinak si urve ty prahy...
ja tady honim aktivitu :) ;)
tak bastl to urcite je, ale pod vlivem doby. dneska vam prijdou smesne i katalogy renomovanych tuneru 80tych let. proste jiny styl.
tim nechci zpochybnit existenci kvalitnich dilek z drivejsich dob, ale kdo chtel trochu extrem, tak se musel drzat trendu bez ohledu, co na to reknou deti :-)

No já osobně nic proti tuningu 80.let nemám..ba naopak některý kousky se mi i líbí ale tenhle Kadet je kombinací dobově i a designově nesourodých věcí...a ty lemy to je hnus nejvíc...

02.01.2008, 20:07 |
mamut ten medour nahodou vypada dobre
tak s merglem bych se nestydel jel mezi lidi..jinak ten kadet mazec, no, spousta vyplejtvanych penez k ho*nu...
kadourovi nepasujou ani lemy , ani spojlery, ani kapota, ani světla a blatníky hnusně vytáhly ....... neni to nejhorší ale je to hnus :))
no taky uz jsem videl daleko horsi povozy:)

02.01.2008, 20:52 |
DaveX mně se líbí ty kola :)
vytažení blatníku je fakt humus
Ten kadet je nadhreny ve srovnani tady s tim OCTAMW :o) hihi
[ Link ]

02.01.2008, 21:51 |
Thullo | Upraveno: 2008-01-02 21:52:07
Sorry nejaky Matrix a 2x! :o(
Hosi neco proti Kadettum??? :-)))
Ta Octavka to je humus ale ten zadek se Mi libi :-)))
Mě se na té octávce taky líbí ten zadek.Ta octávka je zase úplně jinej styl kdyby ta, nebyla ta kapota a ty světla tak je to pecka.Ale ten kadour je chudák:-)
jj na ty oktavce je hnuuusnej ten předek.....kdyby byl jinej tak myslím že pecka..:)
ten naraznik na tom kadetu neni uvodne na BMW??
ty voe.. pěkná oktávka? :D jak tak někdo může zprasit auto? :D
jj kola na kadetovi sou hezky.. ale nejvic husty sou ty tunynk zrcatky pyco vole
jako bafis.
Je to holt tuning te doby.
Az teda na ty lemy, zrcatka a prahy.... :o/
No taky bych rek tuning drivejsi doby dneska uz se mi moc nelibi....

03.01.2008, 11:59 |
BT4U Vypadá to jako fotka poměrně čerstvá, takže když se vezmete, jak vypadá většina stejně starých Kadettů, tak tohle je krasavec :o)))
Nicméně co se týče designu, tak majitel nemá vkus a ty chromové zrcátka a necitlivě vytažené lemy to jen podtrhují :-@

03.01.2008, 14:58 |
Kesam Njn jako ostatni drivejsi doba ale ty svetla vypadaji na novejsi styl.

03.01.2008, 16:52 |
Prady No tak eště před 6-7 lety by byl s tim kadetem hvězdou srazu, ta octáva má hnusnou tu kapotu, jinak s těma světlama to neni až tak špatnej nápad

03.01.2008, 17:04 |
JP Problém neni v tom, že je to starší styl, ale v tom, že je to tuzing jak hovado - prázdná móda, která je funkčně totálně na hovno. Skutečnýmu tuningu z 80. let se ani dneska nikdo nesměje:)
každý má holt jiný vkus :-))

06.01.2008, 01:20 |
*DM* Co by za to někteří mladoši dali,kdyby tohle měli doma
A každý ma holt doma jiný hnus.
Náhodou musím nechat , že ta oktávka se mi líbí ... Ten předek , hmm , mohl být trochu lepší ale jinak celkový zpracování je dobrý .. Předek bavor , zadek škodárna :-D To může překvapit na silnici kde koho ..