Navštíveno 1391x

Chtěl sem se zeptat jak těžký je napasovat světla z Golfa na šáde?????Mam na mysli čirou optiku....Mooc dik za rady:o)
No mas na mysli cirou optika ale z ceho? Z petky Golfa na novou Octavii??? :-))))
kerou sade a keryho golfa?
Kulatou z trojkoveho......a na 120...
Luke-Jeep : tu co mas na broukovy a na moji sade:-d
no tak jen pro poradek... trojkocej golf ma svetla ovalny a ja mam na brokoj z Golfa 1;-)

27.12.2007, 10:45 |
C.A.R.L.O.S. | Upraveno: 2007-12-27 10:49:05
mno jo vlastne sem to ale moula:-DDD Omlouvam se za blbou informaci
L-P:ty asi nebudes vedet co???
L-P neznam ale L-J si mysli ze udelat se da vsechno... akorat nekoho sikovnyho se svareckou... budes si na ne muset udelat kapane upravenou konstrukci

27.12.2007, 10:59 |
C.A.R.L.O.S. | Upraveno: 2007-12-27 11:00:31
:-ddjeee tak sem si to skratil,a sorry poplet njn takze :Luke-Jeep....
jo to asi budu muset ale prave se ptam jestli to nekdo nema a neporadil jak tu konstrukci priblizne poresit...
tak jako vemu motyku, nekolika sikovne mirenyma ranama vyhypu to co tam bylo a kus prace hotovy. Pak par pasovicek do jedny ruky, do druhy to svetlo a smrk svareckou, smrk, nasledne pobouchat kladivem a hotovson, ne? :-)))
Na blbej dotaz blba odpoved.-)))
tommas: Jo jinak supr napad,ale asi to podle nej delat nebudu potrebuju to trosku ucelny a nej tak na ozdobu....Takze uhle,vejska atd.Ale jak myslis....:-P
Porad ale neni jasne jestli predni cirou nebo zadni cirou :-))))
tak zadni by byl trosku nesmysle ne????Ale jinak jo je to dopredu....

27.12.2007, 16:27 |
TG a proc radeji nepouzit origo predek z uzovky s kulatyma lampama(myslim i s origo hrncem), nebo typu LS se 2 lampama na kazde strane a jen vylesit skla a sup tam xenony :-)
Mno ja mam uzovku s kulatejma,chtel sem davat 4,ale nakonec necham 2.Hm....nebo je tam nechat a skusit to vylestit :-)nevim co by bylo lepsi??ale dik za informaci

27.12.2007, 16:54 |
TG no jo,tak to musis rict na zacatku - co mas za typ, co na aute a co chces :-)
ja mam na svym zavodnim rapidu taky 4 kulaty...
jinak xenonman umi vylestit a slusely by bi-xenony...
jinak jsem nasel ty 4 kulaty s xenonama ala madarsko :-)
viz foto

27.12.2007, 17:03 |
TG foto 4 ocka s xenonama...

ja mam ale jen dve,jak sem psal 4 sem chtel davat:-) a mas je vylesteny????jo to ja vim ze by to udelal....na to nemam zas love bude to jen takovy auto na bezny jezdeni ale chci to mit pekny:-)a obcas nejakej ten sraz...ale jinak mam v planu privezt neco jinyho .....
jo a ta fotka zadna neni:-(

27.12.2007, 17:12 |
TG foto se nepovedlo nahrat...sthanul jsem to z jejich stranek,ale asi spatny format,dam ti odkaz a uvidis sam...
[ Link ] usztus_17-20_vii_nemzetkozi_skoda_talalkozo_-_szol nok.php
jinak ja je mam seriovy, na zavodaku neni treba upravovat...
ty maďaři nějak nejedou.. :o(
jj bohuzel taky me to stve:-(

27.12.2007, 19:23 |
fabi sorry za OT,ale myslim si,že by se našlo pár účlnějších věcí do kterejch bych já osobně investoval,než vymýšlel pííííííčoviny....
fabi:hm...to asi jo tak kdyz chces tak muzes ja ti nebrabim:-d

27.12.2007, 19:29 |
fabi C.A.R.L.O.S. : nemyslel jsem to zle,jen jsem řekl svůj názor.... mohl bych poprosti o foto toho tvýho autíí?
fabi:jj pohoda:-)..jo urco bych ho posltat mohl ale mam je stary fotecky tak ja to nejak o vikendu poresim a zkombinuju a poslu na maila ju???
u-geen:jj to je uplne presne ono takhle nejak to potrebuju,a mohl bys mi nejak poradit?????
CARLOS: moje auto to neni, takze tezko :-) napis Komarovi :)
u-geen: jj skusim akorat sem nejak nenasel nick:-(
Komár mi pobavil :oDD:
Na chalupě proběhla výměna 3 brzdových destiček ze 4. S jednim válečkem si budu muset vážně pohovořit, asi pozvu taky pana Sikovku, pana Kladívko a pani Trpělivou.... no uvidíme. Schůzi jsem svolal na příští weekend, uvidime, zda se soudruh Váleček podvolí naší ideologii o fungovaní.

28.12.2007, 10:08 |
fabi C.A.R.L.O.S. : jako vypadá to dobře,na té fotce co posílal u-green.
ok,tak zatím dík,budu očekávat foto :o)
Carlos: hlavne at to nedopadne jako rapidka (Rabit).. sice tam nechces davat svetla na oktu ale bacha :)
Midnite: to nehrozí... :-D