Navštíveno 2174x

tak kola na dalsi porsche 924 jsou hotova, prozacatek navrat k original dobovym kolum
puvodni foto

po kyseline a dopiskovani

tak at to neprodluzuji a neni tady mraky fotek
finalni podoba

hezky ;-) na ja das ist Poorsche ;-)
a samozrejme stredy taky

dobry, tyhle kola ma mamka na Galantu, co to je za tu kyselinu? ja kdyz sem sundaval komaxit tak to nicim jinym krom smirku neslo
Vita...co je to presne za kyselinu nevym ale vecinu barev a necistot to sunda, my to vozime do jedne firmy na morave
to je skoda, neco takovyho by se mi hodilo
MartinZ: Dobrá práce :)
Luke-Jeep: Co si budem povídat :) na ja das ist Poorsche ;-)

14.12.2007, 12:31 |
Skury Jakou to má rozteč? Mě se zdají ty díry nějak blízko u sebe...
Jinak vypadají suprově, i když mě se kola nelíbí. ;o)

14.12.2007, 13:53 |
Skury martin924: Já si říkal... :) Jsem myslel že všechny porsche mají 5x130 a koukám, ono ne.
mycTD.....koukam dalsi rejpal , proto je nahore napsano pro zacatek origo kola a roztec, casem prijde spodek z turba ktery uz mam doma , pak to bude 5x130 a chlazene kotouce na vsech kolech ale kola uz jen z produkce porsche
MartinZ: To víš, rejpalů je dost... To jsou ti, co o těchto autech moc nevedě :) - nic ve zlim :D
martin: sorry, nemohl jsem si pomoct, pac vim, ze porschisti jsou na zminky o audi haklivi :-))))
.mycTD: Já vim a potvrzuju.... :D
bych je chtěl vidět na autě
pekna prace...
byla to kyselina nebo NaOH?
taky foto na aute bych chtel videt....
bohuzel foto na aute neni a jentak asi nebude , na aute se pracuje ceka na lak atd.....
presne slozeni kyseliny fakt nevim, bud to dela jeden clovek v hradci kralove, ten dela cele opravy ,rovnani, staceni atd. , nebo jsme to vozily na moravu tam je na to cela fabrika kde delaj stovky kol denne
tak treba naprava vypada momentalne takle

Nojo, Martin a jeho renovace :) čéče, neco podobnýho už sem u tebe na fotkách viděl před časem :)))

15.12.2007, 23:23 |
zazaa nojo to je furt dokola :) tohle jeste neni v kupe a uz ma nasyslenou hromadu veci jako treba spodek z 924Turbo na dalsi .....
takze pocitam ze tohle zase bude prodavat aby mel prachy na to dalsi :))))
no nikdy nerikej nikdy ale rozhodne nebudu prodavat dokud nebude dalsi hotovy, ono to je tezky jeste furt zbejvaj tri a to je dost na jeden typ auta, tohle musi bejt nejdyl na leto hotove a pak se uvydi co dal
jinak hezka prace chlapci. lepsi, nez kdybyste po vecerech fetovali :-)
na stara kolena se tez do neceho pustim. zatim jsem "renovoval" jen auta se kteryma jsem denne jezdil a to neni ono :-)