Navštíveno 775x

čaute lidi zajímají mě názory jak snižit autí a neomezit komfort jizdy??jedna se p 406 kombi
sportovní pružiny bych vyloučil
a podvozek taky
diky za napady
tak pak asi pytle s cementem:)
tak potřebuju předek v zadu je hifi ale dpředu nemam kam ten cement dat :-))))
jo neví fakt někdo kde podvozky na 406?:)
podvozky se dají sehat vklidu
si myslím ale promě to není to ořechové
´jsem slyšel ž se dělají na motorky nějake pružiny ktere maji stejne vlastnosti akorad jsou kradší a jestli to je i na auti?
tady by pytle s cementem nepomohly... Hele a proč si vyloučil pružiny nebo podvozky? myslám si že sportovní podvozek je mnohem lepší než sériový.
mno 205 40 jak vypusti si moc nepomužu tak finance a pak takove auto jako P 406 kombi na podvozku nechci aby to bylo tvrde jde o komfort
tak to si dej misto tlumicu desitku kulatinu!
Vysku si urez dle potreby... :oDD
Hod tam sportovni podvozek. Je to tvrdsi,ale lip to sedi. :o)

27.11.2007, 21:13 |
caras nelze skloubit tve pozadavku do jednoho vysledku- nech si serii a jezdi pohodove dal
asi si jezdil na spatnyck podvozcich, ne vsechny jsou tvrde a nekomfortni.
uz jen obycejny KONI Sport kdyz das na polovicni tuhost jsou vic nez komfortni a sedi podstatne lepe nez seriovej.
Odepisovat vsechny podvozky je hloupost
jen chci ať je ta potvora niž nepotřebuju zavodit a ani nato nemam auti abych zavodil s podvozkem
nizsi podvozek musi mit zakonite mensi zdvih. udrzet stejny komfort jizdy s mensim zdvihem je zase technologicky narocnejsi, tzn drazsi. takze nezbyde, nez zaplatit koni.

29.11.2007, 13:15 |
Fiaro dej tam čtrnáctky...:))))
mycTD:to je jasne jasné to chapu mno uvidime co se bude dat dělat tak ted jsem koupil 17 a abudu davat 14 nee diky :-))))

29.11.2007, 20:08 |
hanzi tak nevim jak se da snizit kdyz nedas jiny tlumice a pruziny a nebudes pocitat ze nandas nejaky zavazi... tomozna si kupnejakyho citrona tam to muzes stelovat... ale je to pak jako houpacka :-D

29.11.2007, 20:09 |
hanzi tak nevim jak se da snizit kdyz nedas jiny tlumice a pruziny a nebudes pocitat ze nandas nejaky zavazi... tomozna si kupnejakyho citrona tam to muzes stelovat... ale je to pak jako houpacka :-D
to vim cotoje s citroenama dělam!!! ja jsem jen myslel jestli se nedaji sehnad przžiny ktere budou origo ale prostě nižší
ale asi to dopadne podvozkem