Navštíveno 1134x

Ahoj...mám dotaz jestli někdo nemá zkušenosti s odstraněním plastových lemů z felicie???co nejšteněji....abych nepoškodil lak pod tím..:(a oddělal ten tmel čím se ten lem lepil??může někdo poradit...zkušenost nebo tak??díky
Ja se hlavne obavam jeslti tam pod tim nejaky lak vubec je, jaky byl asi duvod nalepeni krytu lemu? :o)
No myslím že pokud felda jezdila za každého počasí bude to celkem prolezlý. Takže bych si stím nelámal hlavu abych nepoškodil lak.

25.11.2007, 16:11 |
kucik joo přesně,ty lemy sou akorát tak dobrý na držení vody a pak to krásně rezne,takže se spíš modli ať ti neupadne i celý lem.A myslim,že ten tmel pak stejně nedostaneš dolů bez broušení
no já sem dával uplně nový blatníky...a na to ty lemy kvůli kolům aby netrčely..:-)...jinak se dělal celý new lak..tak prolezlí by to asi být nemělo...nemám to tam zase dlouho:-Dale právě bych to potřeboval sundat aniž bych poškodil lak.....:(

25.11.2007, 17:11 |
myrafell | Upraveno: 2007-11-25 17:18:14
no třeba to někdy už někdo sundaval nějak šetrněji....moc by mi to pomohlo...
někde u prahu bych to šetrně odloupnul šroubovákem a pak bych se to snažil utrhnout, ale záleží čím si to lepil, jestli lepidlem na okna tak jedině strunou odříznout :o)
to Petura.....jj tím černým co se lepí okna...:-(...nejde to nějak rozpustit nebo něco??známí říkal sprej na brzdy....ale nejsem si jistej...
to lepidlo budes muset nakonec stejne necim rozpustit. a jestli neni lak origo, tak pude taky.
2 .mycTD...lak se dělal uplně novej...no právě se ptám jestli to někdo už něčím nečistil to lepidlo nebo něco...
v tom je prave ten problem. origo lak se da vzit acetonem, ten tvuj s nejvetsi pravdepodobnosti nee
2.mycTD...jako by se to asi rozpustilo jo?:(ale třeba známí říkal sprejem na brdy nebo tak něčím...

25.11.2007, 22:49 |
m1tv pokud je to lepidlo na sklo ak jedine seškrabat a pokud si to dobře odmastil před nalepenim tak to pude i s lakem .. to lepidlo drži sakra dobře ..
2m1tv..tak to jsi mě moc nepotěšil s tím seškrábáním..:(...ale přece to musí nějak normálně dolů???a ještě s lakem,tak to potěš:(...ale máš pravdu že to lepidlo drží jak svina!no uwidíme...jestli tady někdo ještě namá jinej způsob jak to sundat nebo něco....
Kamos to mel u 5 let stary felicicie jen takovy nacvakany a v kazdym je kousek lepidla takze to slo dolu dobre a nebylo to pod tim zrezly. Ale lak byl poskrabanej, jako by kopiroval ty lemy plastovy....
To lepidlo je odolne na rozpoustedla a muzu Ti rict, ze 100% sundas nejdriv lak, nez tu housenku... je to na prelakovani.
Demontaz bez skod, pokud byl dodrzeny technologicky postup lepeni neni podle me mozny...
2stef99 ...jj já to nemám taky nějak extra přilepený....ale jedná se mi to odstranit z laku....:(
2tommas ....tak jestli je pravda co tu píšeš....:(....tak je to v p***!sem myslel že to musí jít nějak šetrněji dolů......nebo něco....
mas ty lemy na prodej z felicie ? kamos shanel :-)) kdyztak mi hod mail
2MaxPayne ...zatim nee protože řeším jak to nejprve co nejšetrněji sundat...:)kdyby se to sundalo tak dám vědět
ok urco dej vedet zkus je neponicit vzal bych je kamosovi ;)
No hele zustalo mu to po tom jak kdyby podel tech lemu to objel klicem lehce...ale pod nima to bylo kupovidu O.k
jinak mi kdosi radil že normal ředidlo,technickej benzín a fén....a mělo by to v klidu dolu:)ale drbačka žeprý s tím bude...:(tak se uvidí co a jak..