Navštíveno 993x

ahoj.. chci se zeptat jestli máte nějaké nápady na "zluxusnění" interiéru v renaultu clio... díky
Koupit Safrana:o) Ted jsem koukal nekde na pěkné biturbo 3,0:o)
Sedačky z 1.8 16V, nějaký volant , řadičku a pedály. To je asi to nejjednoudušší co se s tím dá udělat. Radši kup nějaké pořádné rádio a udělej něco s ozvučením:-)
-Hans- Renault forewer:-))
Midnite: nalakovat paludbu a sedáky do barvy vozu, nějaký pěkný door boardy a je to.

20.11.2007, 09:46 |
hanzz barevná palubka v barvě vozu mi rozhodně jako luxus nepřijde :)
hanzz: sedáky!!!!!!!!! palubku ne:-)))

20.11.2007, 12:27 |
Hanes No já měl clio, moc se s ním dělat nedá, ale sedačky z 1.8 16v jsou základ, volant to chce taky jinej, ale spoň ten origo z 1.8, pokud chceš mám středovou konzoli kolem řadičky-některý clia jí neměly, palubku bych do barvy nelakoval, ale potáhnout jí něčím není zas takovej problém-je jednoduchá-tvarově.

20.11.2007, 12:49 |
Směty jako předemnou boardy :)
pedaly, radicku, volant mam... bohuzel extremni ozvuceni jsem musel zrusit takze ted nejaky ovaly, kickbasy atd.. kdyz jsme u toho.. Nema nekdo ty sedacky?...
Hanes: ale to by ses divil co se da s cliem udelat... je to paradni auticko na hrani..
Midnite: mám, ale nedám :oP ale zkus sledovat renaultclub.cz občas se tam něco objeví
ok díky moc... díky všem.. kdyby byl nějaký další nápad tak ho rád uvítám

20.11.2007, 20:24 |
Hanes Vim, ale já se držel u země a i tak to bylo pěkný, nicméně z clia jsem vyrostl.
ja casem taky urcite vyrostu ale prvni si ho chci poradne uzit... pak chci neco poradneho jako asi kazdej tady..
Udelat prestavbu na Williamse. ;-)
To záleží na finančních možnostech a vkusu majitele!
Knightey: to mam v umyslu jenze nejsou dily....
Prodat clio a koupit R19 1,8 16V .. Sedačky bych měl tady z tohoto mazla ,kožený s nastavitelnou bederkou , výškově a sklopný i se zadní lavicou ... Ale to bys mě musel udělat hodně dobrou nabídku na ně , už sem měl jednu - 8000kč a furt je mám :-)
Ibizien: R19 bych fakt nechtěl.. ty tvé sedačky budou určo super ale já budu pořizovat nějaké levné a pujdou se potahovat kůží..