Navštíveno 3307x

13.11.2007, 21:24 |
ajsik

13.11.2007, 21:25 |
ajsik

13.11.2007, 21:27 |
ajsik

13.11.2007, 21:28 |
ajsik

13.11.2007, 21:28 |
ajsik

13.11.2007, 21:29 |
ajsik novy majitel ji lehce vytůnil ... klasika myslim ze z me strany to necham bez komentare :-(
13/11/2007 21:28 ajsik prvni foto
Jak tam frajersky stoji a ceka na uznani, ty woe :o)))))
21:28 . . . . .. . "to sem to ale bezvadně hodil přes boudu to čumíte" ....
no comment

13.11.2007, 21:34 |
ajsik mozna jediny komentar: auto bylo karosarsky v perfektni stavu na svuj vek, jedna z mala GTi co nebyla zborena , mimo praskleho narazniku ...

13.11.2007, 21:44 |
TROY ten šamponek byl/je majitel jo? No co dodat demence :o( a škoda auta.

13.11.2007, 21:46 |
Adler ty jo skoda ji .. moc pekna pokukoval sem poni ....
jinak pokud se nepletu tak ten co to koupil odtebe tak to nedavno prodal dal .

13.11.2007, 21:57 |
ajsik jj to je druhej v rade...ten prvni ji nerozbil...
ty voe,von z toho ma jeste radost :-)) nebo spise ze to prezil? :-) No kazdopadne ti ubyla reklamace auta :-D
klasika mladej frajer, jen skoda toho GTi, zachovalych kousku je uz docela malo :(
nikomu nic špatného, ale kdyby skončil aspoň na 3 měsíce v nemocnici, nebyl bych vůbec proti...... tohle jsou přesně ty frajírci... když chce machrovat, ať jde jezdit Hobbycros, ale na to nemá prachy a hlavně neumí jezdit......

14.11.2007, 00:17 |
koren od pohledu megakokot. presne jako HIGHTOWER

14.11.2007, 05:22 |
hanzz Koren: Hightower je podle tebe megakokot? Tos prehnal! :))) joke
jinak, kriplkára by tomu pilotovi slušela víc :)

14.11.2007, 06:53 |
Losky Starý šuplík ale na svůj věk pěknej. A ten týpek venku i uvnitř, hodit jim Škodu 120 na radiálních pneu:) Slušela by jim mnohem víc. To je tak, když si někdo koupí silné auto a předtím řídil jen 105tku. Prostě nezkušená hovádka

14.11.2007, 06:54 |
Losky Ostravští kokoti
koukam samy borci co nikdy nic nerozmlatili tady na tom foru....
Stane se, a jestli to byla kolostresni kombinace, a nic se mu nestalo, taky bych se na jeho miste smal.
ako mam dost.foti sa pri tom ako keby v afrike zastrelil leva.uplny kokot.to je vidiet ze to neni za ich zarobene love kupene.
to ajsik: neměl to po tobě náhodou MARDA106 myslím z Prostějova nebo Přerova??
Vždyť to má výhody pro Tebe i pro ekonomiku státu, ne?
- Ty jsi prachy dostal, on nebude reklamovat, že mu to nebrzdí, že prasknul chladič atd...
- vydělal si chlap na odtahovce
- mlaďák musí koupit další auto, takže zase aspoň obrat peněz (vydělá někdo jinej, autobazar atd…
- omladí se v ČR autopark
A teď směle do mě, že nevím co láska ke kusu plechu s motorem:-)))
tommas: A co třeba ekologie, další odpad, co?! jen peníze máte před vočima...ale já taky:D:D..To bude tím že je po vejplatách:)

14.11.2007, 10:43 |
ajsik tommas: tohle byl v rade druhy majitel ode me, ale jo mas pravdu, akorat jak rikam karosarsky to byla hezka 205tka :-)
nevíš kolik za vrak?
asi bych ho ekologicky použil jako dárce orgánů.Mohl bys to prosím zjistit?Díky
Ekologie? No tak snad se to ekologicky zlikviduje, rozebere a nasledne zrecykluje, ne? Od ceho jsou sberny dvory a pomocny cikansky sily, ne?
tommas:promin ale tuto reakci jsem nepochopil :)
aneb co tím chtěl básník říci?
ptal jsem se jestli ajsik náhodou neví za kolik to prodá,protože mam doma stejnej stroj a součástky se hoděj.Takže nevim proč sem motáš sběrnej dvůr a romy.A rozeberu si to sám,takový střevo nejsem abych potřeboval cikány :)

14.11.2007, 12:20 |
assassin | Upraveno: 2007-11-14 12:21:06
peknej kousek...skoda ho.. daj se z toho levne poridit sedacky? na tech v normos 205 se neda sedet.... a z jiny kary sem linej predelavat uchyceni....
budha: Tebe vubec neresim, Ty si vrakuj co chces... To byla reakce na Kubaise a jeho ekologii vs. vejplaty

14.11.2007, 13:36 |
m1tv Přoč RIP ? todle je tukačka davaly sme dohromady horši a jezdi furt :)
nevím no, kdybych tohle udělal s autem, tak bych určitě nebyl tak vysmátý, protože mám k autu vztah a pro mě by tímto umřel někdo blízký...
14/11/2007 06:54 Losky - tvůj příspěvek o tobě dost vypovídá, tomu se dá jen a jen smát :-)))
nicméně auta je škoda....
No může být rád že z toho vylezl po svých, to se o mým bývalým GTi říci nedá :-(
Ale tohle je klasika, mladej cápek co si koupí trochu ostřejší auto, ani si to neošahá a hned tomu nakládá a ukazuje světu jak to má v ruce....
Stane se že to prostě člověk někam pošle ,ale po měsíci?
no každopádně , kdo tohodle kluka zná, poprosil bych o nějaký kontakt na něj, měl bych o to auto zájem , díky...
minimalne bych se za to stydel. davat na net fotku, jakej jsem k*k*t bych asi nemusel.
Jeho auto, jeho prachy, jeho život... jeho věc..

14.11.2007, 14:57 |
ajsik www.hlucinrulez.com - jejich stranky

14.11.2007, 15:00 |
ajsik only_one : jj je to pravda kazdeho vec
jinak kastle je dle me u tohohle papiroveho auta na odpis ...
tak jsem koukal na ty stranky a ani se nedivim ze to ten k*k*t rozbil. staci kouknout na to vidoe niz :(
vzit mu ridicak meli !!!

14.11.2007, 18:29 |
pov skoda auta, ale vypada to ze to nebylo nic hroznyho, jen se to polozilo do prikopy, asi celkem mala tychlost, takze proste v rukach nasrany :)
Není ten mamlas z Hlučína ....
neuvěřitelná škoda krásnýho auta :-/// Už mi to přijde jako nepsaný pravidlo, že když se prodává nějakej krasavec, tak to dopadne takto

14.11.2007, 19:35 |
JP Tak z toho videa je jasný, že to byla otázka času. Ale pámbů ho má rád. Snad pochopí, že sedět za volantem neni prdel, zvlášť s mokrejma papírama a škarpofilnim autem.
čerstvý doklady, silný a lehký auto.....Ještě to dopadlo dobře

14.11.2007, 21:06 |
Drag Lidí je jako sraček a člověk vyroste....................................ale škoda toho GTI
to už takový nikdy nebude:(((((((
Ten co se v nem vyjebal, je fakt kreten, jeste jak se u toho smeje. Ani nevis jak se o nej marda staral a nerad ho prodal. Nereknu kdybys toho aspon litoval, ale jak se tam chlames, tak to je fakt na ranu. SI totalni dement
Sveho mazlika jsem prodal pred cca mesicem a pul a novy majitel se ne a ne vysekat, sakra :-)
a hele to je ta moje bejvalá ?