Navštíveno 1136x

zajimavy rafky :-)
[ Link ] nejvic me asi dostaly tyto :-)

10.10.2007, 18:44 |
favo2 me zaujali ty 10 a 109 da se to nekde sehnat a jaka by byla cena
jak vidis, sehnat se to asi da, cena je vec druha :-)

10.10.2007, 20:08 |
kucik tak to je hodně oldschool,ale mě se to teda vůbec nelíbí

11.10.2007, 07:16 |
MiraF ...jo jo,France jantes Cult(TRX),taky jsem o tomhle přemýšlel,byli na Ebay.de,ale sada byla 6+8x14,....6" je málo,tak jsem to nevzal!

dreiteilige Teddybär jsem taky videl poprve :-)
jinak super prehled pro nas laiky

11.10.2007, 07:47 |
SkejT | Upraveno: 2007-10-11 07:47:58
takova kola nejsou urcena pro ceskou scenu,priste si dejte OZ a spol.
SkejT: konečně to někdo nazval pravý jménem. Je tam hodně zajímavejch kol. Většina jsou originály nebo ještě "stará poctivá škola" kdy to bylo spíš o mangnéziu a ne o tom blátu (hliníku) ze kterýho se dělaj rábobykola dneska...
Ale češi to neocení protože jsme hrozně konzervativní. Pro většinu z nás je Borbet T absolutní hit.
bude to taky trochu tim, ze tu moc lidi nedojizdi do prace BMW1800, nebo Ackovym Kadettem

11.10.2007, 09:00 |
MiraF Dudu_481 :
...jo jo,Allesio je luxus,jak říkaj odborníci z TCP,starý neplatný kola! :-)))

11.10.2007, 09:16 |
SkejT 4 Dudu_481:
uplne s tebou souhlasim,u nas todle proste pochopi tak max. 20% lidi.Jak pise MiraF, Allesio je luxus,proto je kupujte dal,prodejci z Vas maji radost
to Skejt:
já myslím, že to nebude tak hrozný s těma lidma tady :-)
I když je pravda, že dost lidí kouká po vzhledu a kvalitu až tolik neřeší...
07:47 SkejT ... to byla reakce na co? jako, ze stary kola se muzou libit pouze par zasvecenym a ostatni jsou ovce?

11.10.2007, 17:47 |
Lefi jakej tip jsou tyhle kola?wolfrace je jen vyrobce ne?

11.10.2007, 18:00 |
Lefi Velgen?je to možný?
Lukaash: Skejta moc neres ;-) a jinak jeho nazory obcas nechapu... hold tyto kola smi mit jen nekdo a ne zadnej stylingar nebo tuningar, ale toto jsou kultovy kola, takze to muze mit jen nekdo :-)
Lefi: osobne si myslim, ze sem je videl vzdycky jen pod oznacenim Wolfrace, nikdy sem nevidel zadny jiny oznaceni ;-)
sehnat medvidky v 16ti palci v rozteci na forda tak do nich jdu
Opakovani matka moudrosti... Za chvili z toho bude taky kult:o)))
Hold, tedy s 'd' na konci, se používá jen a pouze ve smyslu, že někomu vzdáváte hold (a samozřejmě také jako anglické slůvko).
A pokud holt chcete někomu napsat, že "je to holt tak", tak tam, jednou provždy, patří holt, tedy s 't' na konci!
tappaja: nebo z toho bude kuld
Skejt: já myslím, že to spíš souvisí s celkovým vývojem tuningu u nás. Dle mojeho názoru tady začal Bob razit cestu úprav relativně nových aut a spousta lidí jde v jeho stopách. Je pravda, že udělat do detailu Golf 1 popř. Kadetta A stojí opravdu velký love. Loňskej vítěz Pirellli Cupu v DE (obdoba našeho Tuning Cupu) byl Golf 1. Letos ho majitel prodává s tím, že je v něm za 70 000 euro. Je to klasickej retrostyl. Téměř vše v originále resp. v chromu a ve zlatě. Bude trvat ještě dlouho než se nějakej takovej kousek objeví i u nás.
tappaja: jsem vul omlouvam se ;-)

12.10.2007, 13:06 |
SkejT pardon,ze jsem napsal to co si myslim.Pokud se to nekomu nelibi, tak je to jeho problem,ja si to myslim tak jak to je.Podle ohlasu na muj prispevek,jde videt ze jsem asi pichl do vosiho hnizda
-------------------------------------------------------------------------------------------
4 Dudu_481 : nesouhlasim se tebou,takove auta uz tady davno jsou.Samozrejmne ze takove auta nepotkate na Laminatovych hodech nebo srazech jak tomu rikate (neber to osobne,neni to na tebe).Občas se tu nějaká G1 ukáže jen se jí nikdo nevšimne (na srazech od konce roku 2003)

12.10.2007, 13:07 |
SkejT

12.10.2007, 13:07 |
SkejT

12.10.2007, 13:12 |
SkejT
SkejT: a vubec netusim proc sem tahas laminat :-)
a Vokyho Golf je spica, o tom neni debat ;-)

12.10.2007, 13:19 |
SkejT 4 MiniMike : to ja rad taham,budu met pojizdnou pujcovnu laminatu,tak si delam reklamu
SkejT: ja to myslel tak, ze ne vsichni co jezdi tak nemaji na aute tunu laminatu a daj se udelat krasny auta i bez toho.... takhle jsem to myslel...

12.10.2007, 13:31 |
MiraF ..jo jo,ty auta tady jezdí,a nákej rok i zpět,např. červená Cortina 4D,...ale je to o názoru,někdo má rád "starý holky,jiný čerstvý vdolky"
SkejT: a na cem vwoky jezdil jeste do minule sezony, respektive ani ted nejezdi na zadnych retro hlinach, ne? sry, ale prijde mi to jako vykrik do tmy ...
nejde o pichani do vosiho hnizda, ale o post jehoz smysl mi jaksi nedochazi ... nebo nekdo v tomto threadu rekl neco ve smyslu starych, osklivych nebo nekvalitnich kol?

12.10.2007, 13:50 |
VWoky Lukaash:je to o vkusu bohužel pro mě moc ,,retro hlíny"neni na výběr a stahlfelge 15" byl můj malý sníček atak ho pojezdim

12.10.2007, 13:50 |
SkejT 13:37 Lukaash :
ty me bavis,ted jsem zajel pod stul.Zrovna u VWokyho auta ty kola jsou zvolena vhodne.Ma to svuj vyznam,ale vysvetlovat to tady fakt nema smysl
vwoky ... nerekl jsem, ze to k autu nesedi, nebo ze se mi nelibi ... ikdyz Jardovo (Tazzzz) RSa byly lepsi ;-)
SkejT ... vysvetli mi tedy, nac jsi reagoval ve svem prvni prispevku? diky ...
pokud nema smysl tady neco vysvetlovat, neni ani treba podobnych komentaru, ktere na nic nenavazuji ...

12.10.2007, 14:08 |
SkejT 4 Lukaash :
takova kola nejsou urcena pro ceskou scenu,priste si dejte OZ a spol. Co na teto vete nechapes?

12.10.2007, 14:25 |
Lukaash | Upraveno: 2007-10-12 14:28:41
nechapu, proc sem cpes svoje presvedceni, ikdyz na nic nenavazuje...to je vse...
a "OZ a spol." znamena co, sportovni kola? kdyz si pozorne prohlidnes ty stranky, najdes tam kuprikladu i fotku rafku Stilauto ...
edit : link jsem sem dal pro zajimavost a aby se mohli ostatni podivat na zajimave rafky, ne kvuli hadkam o tom, co jsou nebo nejsou kola vhodna pro "ceskou scenu", timto vymenu nazoru z me strany koncim ;-) opravdu uz nemusis plytvat svym casem, abys neco vysvetloval ...
Musím přiznat že tu hlášku s OZ jsem taky moc nepobral. Do kol jsem tak trochu dělal a OZ patří k těm lepším značkám. Docela dobře si dokážu představit G2 na 3dílnejch OZtkách. Myslím, že to k tomu jde stejně dobře jako třeba klasický Porsche C2. Je to jen na majiteli jestli se mu líbí sportovnější design nebo "stará klasika".
Svou první reakcí k tomuto přízpěvku sem chtěl jen říct, že je spousta lidí co kola tohoto stylu odsoudí protože rádoby tuneři jsou ještě stále posedlí FF stylem...