Navštíveno 1838x

12.08.2007, 23:05 |
Rudi krásně se to bleská!

12.08.2007, 23:08 |
dolph k***a to je pecka ....... fakt krasavec..
nadhera a ve skutečnosti ještě větši ta druha vypada jako ta co staval tady v hk v malšovicich když jsem chodil na zš tak jsem ji furt očumoval
tu druhou prej měl nějakej hoteliér tam někde z okolí ...
tak je možne že je to ona vypada stejně ale je to už spoustu let takže je možne že mezi tim změnila vic majitelů každopadně auto je to krasný a obrovsky pamatuju když s tim parkoval u baraku na travě protože do garaže pod barakem se nevešel.
Boze, to je hnus (jak to hrabe na vode) :o) hihi - hele umej si to, jo ty uz jsi to umyl, tak to jo - neres me Jirko, ja jen ZAVIDIM NO :o)
Hezky hezky - ale jak to jede... a ten zvuk - monstrozni! Vrrrrruuuuummmm

12.08.2007, 23:48 |
norsi Ta Marova se mi libi, ale v ty standartni verzi se mi to moc nelibi. Ale hodne delaj ty kola a snizeni. Jsou vazne vyborny. Co je to zac? Teda ne ze bych si je chtel davat na Xedose - ale taky me nejaky cekaj... Ale max 17tky
20" Boyds obča je s tím maníkem pořad tuším na Discovery ...

13.08.2007, 00:24 |
FBS ty kola navrhoval Boyd Coddington? to je drsnej chlapík

13.08.2007, 00:26 |
FBS to je masáž mafiánský auto, podívám se na něj raději než na kdejakou 7er na 20" kolech
Ty vole leo me vzdy spolehlive rozseka, jestli nekdo neveri na reinkarnaci, at zajde k Jirkovi. Leo musel bejt minimalne Pat nebo Mat...
autí moc krásný :o)
a ten kočičák je neuvěřitelnej..:oDDDDDD

13.08.2007, 01:38 |
koren Boyd Coddington - american hot rod
s kolama zacinal a "dela" je doted
Kola fuckt masakralózní .. pecka cruiser.
Ten zaber 12/08/2007 22:55 je spickovy. Velmi pekne auto.
kocour rulezz :-))) a kara fakt pekna, mozna jen malinko zvednout zadek
Bomba, bombaaa, BOMBAAAAAAA.... Je to fakt krásný auto.. Uz se tesim a doufam, ze az to jednou potkam nazivo na silnici tak zrovna v tu chvili tomu das napit :o))))
pecka! s takovým autem ase asi neztratis :-)) jinak abych to porad nevychvaloval tak teda ten volant je pekny hnus! horsi snad mel uz jen Olcit...... :-)-
kocour :o))))))))) to je masér .....
volant se dá jinej, jinak tohle je nějakej standart ten samej jen černej byl v Camaru ...

13.08.2007, 15:19 |
out nedívá se na tebe okolí trochu divně?:-) neobyčejný, neokoukaný a líbivý! jinak volant nech!patří to k americe stejně jako automat a V8.

13.08.2007, 19:05 |
Corry Jen by me zajímalo, jak jsou dělaný ty světla ??? Nevíte o tom někdo něco???
normálně černý plexi žádná věda v tom není
no no chlapci, jako takovejhle starej vrak a ještě ty světla jsou na tom paskvil totálně největší, tam je nějaká folíe ne???každopádně bych radši ukazoval jen ty fotky večer, jako já osobně bych nechodil do ameriky a ne za každou cenu.jinak teda ty kola si myslim že se k tomu autu zrovna dvakrát nehodí, jinak když ameriku tak já vám trošičku navodim chut a nejde podle mě taky o nějakej buhví jakej kousek. ale myslim že tohle alespon stojí za něco, jinak zdravim všechny příznivce ameriky, pa
jinak vzadu táty kolo do práce

jo ty asi fakt do toho vidíš když o Impale napíšeš, že je šunt :o) hlavně se mi líbí že post nad Tebou píšu proč jsou ty světla černý a Ty napíšeš folie mno holt musíš bejt fakt hustej myslitel, a furt lepší Impala která je ceněná jako rarita než novej Charger kterej ze starýho má bohužel jen jméno zbytek je urážka toho jména a navíc jich jezdí 3 prdele neb je to levný auto ...
sorry ale taky vubec nelibi na tyhle fotce 12/08/2007 22:54 MarauderZ28 - dvojčátka mi to vubec nesedi ty svetla a kola
na tyhle fotce bomba 12/08/2007 22:55 MarauderZ28
ale jinak nelibi
takže na jedný fotce se ti ty kola líběj na druhý ne a celkově se ti to nelíbí ?? co to je za nesmysl, tak buď se ti to nelíbí což chápu, ale jak můžeš napsat do jedný věty že se ti to líbí a nelíbí zárověň ? :o)
MarauderZ28 : prostě zestrany a ve tmě ( a jak je to nasvícený od benzínky ) to je dobry ,ale jinak nelíbí
MarauderZ28 : nechápu co na tom je tak divnýho :) a nerozčiluj se : "Pokud Ti nevadí názory,tak proč Tě tak sere když sem napíšu ten svůj ?"
:)
ale já se vůbec nerozčiluju ty ťuňto stejně jsi tohle vyplodil jen aby jsi se mě pomstil zato, že píšu pravdu o tom Tvým výtvoru a nauč se číst cituji: tak buď se ti to nelíbí což chápu ... takže já se rozhodně nerozčiluju, jen se bavím Tvojí omezeností :o)))

14.08.2007, 01:24 |
Shr3k Ten SRT-8 je pěkný, ale nechápu to originální křídlo, proč ho tam dávají...
Novej Charger me trosku zklamal, z legendy zustalo jen to jmeno, budu muset pockat na Challengera:o)
Teda pokud ten prototyp hrube neocesou.
A ten prispevek od tomas.holoube nechapu, ten kluk je asi uplne vymastenej...

14.08.2007, 09:11 |
aphex Prej starej vrak ??! tomas.holoube kritizuje něco, o čem ví asi úplný lejno... tohle asi fakt nemá cenu ani komentovat. To by bylo na dlouho.

14.08.2007, 11:36 |
TROY Mare a mám tušení,že v Pardubkách má někdo Caprice taxíka :) víc by věděl asi Bob Ash.

14.08.2007, 11:48 |
aphex To je jeho Caprice. Má na tom taxi samolepku...celý auto mu prej polepili filmaři, který si to půjčili. Origo barva je modrá. Už jsem ho tady dlouho neviděl.
Charger ze předu a z boku moooc líbí, je to zlý auto, ze zadu je to Korea..... :o/
jo chlapci, hlavně klid, jinak musim ocenit a pochválit majitele že si za svym fárem stojí a tak to má bejt, z mýho názoru si nic nedělejte, musim přiznat mou zaujatost vůči americkejm autům nebot nám jich přes dvůr už prošlo hoodně moc a mě ten americkej styl nějak nesedí a přijde mi to ty starý auta na jedno brdo a asi i ty nový, no celkem prd tomu stejně rozumim ale když tohle potkám na silnici tak to je pro mě akorát velká černá žravá rakev, ale to je muj názor, jinak jako dotáhnout takový auto z ameriky je snad problém ???je jich tam pro vás málo???chlapi hlavně si těma americkejma auta neléčete žádný komplexi, této debaty se jinak vzdávám a přenechávám ji tedy odborníkům.a mezi náma je mi fuk jestli na těch světlech je folie nebo jsou origo zatmavený.je to hustý.
jojo já mám strašně malýho lulíka proto potřebuju šestimetrový auto takovejm klukům v CRX těm je hej můžou šukat z kuchyně starou co je v obejváku ...
já mám crx :oDD a šukám s obývaku do kuchyně..

15.08.2007, 01:28 |
Pekis nevím proč všude sereš toho kocoura

15.08.2007, 10:12 |
Etien (M)
už jsem viděl pár Marauderovejch aut, ale ta Impala je zatím to nejlepší... fakt se mi moc líbí...
for Pekis - co Ti je do toho joudo ....

15.08.2007, 12:11 |
Pekis mr.nejlepší MarauderZ28 na světě: jouda? my se známe osobně, že používáš podobné oslovení?
Pekis
mr.nejlepší MarauderZ28 na světě
:c))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

15.08.2007, 12:48 |
MarauderZ28 | Upraveno: 2007-08-15 12:55:58
neznáme ale já takhle označuju blbce víš a k tomu Tě nepotřebuju znát stačí si přečíst co píšeš za bláboly

15.08.2007, 14:28 |
Pekis ano, tvé příspěvky jso naproti tomu plné duchaplných vět, u kterých ostatní sedají na prdel a jsi díky nim nominován na Nobelovu cenu za eleganci a grácii ve slovních obratech...jsi ubožák a chudák a takovým lidem se směju
mno popravdě debila jsi tu udělal sám ze sebe Ty, nechápu když, se mi jen směješ proč vůbec vepisuješ Ty svoje zcestnosti do mejch threadů - navíc sem opravdu nepochopil co je na tom tak strašně divnýho, že sem dám svojí fotku - neřeknu kdybych jí cpal do Tvejch threadů. Spíš je to tím, že Ti Franta včera nedal tak jsi z toho dost nervózní, doporučuju omývat přirození vlažnou vodou prej to dost zabírá :o)))
A tím, že Ti někdo napíše, že vidět v každé druhé fotce tady na webu Tvýho kocoura mu nepříjde správné - tak hned na ten post je blbec?
Pak nechápu Tvůj komentáš na MiruF a jeho BBSka, který tu sice byli ob týden, ale pokaždý v podstatě jiné kola...
Asi holt máš pro každýho jiný metr a hned někomu nadávat do blbců, to je zřejmě Tvůj styl. Už poněkolikáté jsem se o tom přesvědčil :o)
ach jo tu fotku sem sem dal jen proto že mi přišlo úsměvný že vypadá jako když řídí, jinak oproti jiným lidem který sem neustále dávaj svoji zvířenu sem fotky nedávám tak co kecáš, fakt mě bavěj neustále Tvoje výmysly a keci viz Mustang o kterým jsi tvrdil jak ho v testu pohanili - opak byl pravdou už si to v tom svým mozečku srovnej ... Kocoura sem sem dal když sem si ho pořídil což je rok pak jednou v lednu pak sem přidal 3 fotky do jednoho threadu se zvířatama a teď po 4tý jednu fotku do threadu - takže nezakládám kvůli kocourovi neustále nový a nový témata tudíž těžko může vidět neustále někde mýho kocoura- stačí Ti takovýto polopatický vysvětlení nebo to chceš ještě víc rozpitvat ? Navíc pokud sis nevšiml dost lidí to pobavilo jen blb Pekis zas musel dělat strašně důležitýho a Ty samo se musíš přidat protože to by nebylo jen tak aby něco inteligentního nepřidal

15.08.2007, 15:01 |
Pekis Takřka ve všech threadech kam něco písneš, se diskuze změní v hádky. A povětšinou argumentuješ tím, že máš prostě odlišný názor, ale je to tady diskuzní forum a psát tedy může kdo chce co chce (s jistou mírou jistě). Ale když už někdo takového písne do "tvé" diskuze, jsi nemile rozhořčen a osočuješ přítomné píšící dikutéry svým hulvátsvím.
Ano, ta tvá poslední věta o Frantovi je jistě míněna ve vtipu a taky ji tak beru. Ale také je to jedna z častých vtipných glos, které asi považuješ za natolik věcné, že jí obšťastňuješ každého kdo s tebou v čemkoliv nesouhlasí, či vyjádří jiný názor než jaký máš ty. Také bych mohl použít jednu podobnou větu od z jedné ze skladeb skupiny Elektrick Mann: "sám jsi vyteplená buzna", ale čeho tím dosáhnu...jen další z tvých rádobyvtipných, ale především nebetyčným moudrem oplývající odpovědí.
Ale předpokládám, že i na toto si najdeš jistou porci argumentů a důvodů, jak mě nazvat jedním z dalších označení, které máš ve slovníku.
A jéje Mustang - ano vzhledem k ceně ho pochválili, ale jinak v sérii jízdní vlastnosti a zadní náprava jako celek opravdu na hovno (každý hothatch si ho strčí do kapsy). Když jsem viděl co to dělalo na té trati co testujou na DSF, tak mě to stačilo a to sleduju celkem pravidelně. Brzdy jakbysmet těžká slabota, což bylo snad ve všech testech zmíněno. To je má tečka za Mustangem, byť jsem myslel, že už jsme jí udělali před půl rokem, ale to bys nebyl celej, abys to nevytáhnul. Nikdy jsi mě nevysvětlil, proč ses divil, že auto leželo na břichu s těžkým motorem a že nepomohli ani zdvojené tlumiče - bodejť by pomohli, když auto "drží" pružina a tu si měl dotyčný patřičně navrhnout a takhle bych mohl v Tvých bolmotech ohledně LCD a Plazmy pokračovat dál - chceš snad? :o)
takže opět lež ty vole pusť si ten test a přelož si co tam o tom říkaj neb lžeš ....
jo a viděl jsi někdy ty chytrolíne jak vypadá double shock kit pro camaro do kterýho narvou big block ? pružina je součástí tlumiče proč to asi vyráběj když borec z čech se škodou 120 přece ví, že to je nahovno a stačí vyrobit silnou pružinu která vše vyřeší, zkus jim napsat a poradit, že máš s tím 50 let zkušenosti a že jsou idioti ať to začnou dělat podle Tebe ...
kluci nepřijde vám to jako ztráta času psát tady takový slohový cvičeníčka celkem o ničem?

15.08.2007, 15:14 |
Pekis hmmmmmmmmmmmm, ne :o) jsem doma a za chvilku jdu do práce...tímto si jen vylepšuju náladu
Škoda že tu není jeho čas:
[ Link ] a nebo to bude spíš tím, že se tam ani nevešel :o))) a kdejaká Corsa OPC apod. si ho strčí víš kam...
Jinak co mění na tom, že je pružina součástí tlumiče? to mě prosím vysvětli, co to mění na tom, že opět a jen pružina určuje jak auto bude vysoko od země a je jedno, zda je to Mc Pherson s pružinou uloženou v tlumiči a nebo je pružina opřená o rameno. Pořád je ta pružina pevně o něco opřená a pokud je na tlumiči, tak ta část tlumiče je PEVNÁ. Eventuelně tam může být šroubení a nebo zářezy u stavitelného podvozku, ale pořád není problém dle sériové pružiny nechat v pérovně spočítat tvrdší a tím pádem v neztlačeném stavu i kratší pružinu. Pak je jen laborace jak upravit k té pružině tlumiče a je jasné, že firmy vyvyjející podvozek to udělají daleko lépe než jouda doma na koleně, ale podvozky třeba od Huška a nebo Křenka dnes jezdí hodně aut i na profi úrovni závodů a pokud to s dotyčným prokonzultuješ, tak můžeš najít optimum co bude vyhovovat Tvému autu a Tvému stylu a použití auta.
Jen to chce do toho trochu vidět a nedivit, se že dvojitý tlumič nepomohl - tlumič je tam jen na tlumení kmitů pružiny :o))
BTW: nemám Š 120
hele mě je naprosto u prdele co pindáš prostě to dělaj jak sem napsal a je mi fuk a jim určo taky co si o tom nějakej čecháček myslí a prosazuje svou - tak jim kurva napiš že jsi to přez monitor vyřešil ... fakt max směšný :o)))) by mě zajímalo kolik podvozků homemade jsi vyzkoušel, vyrobil a namontoval na kolik typů aut, ono to kecá každýmu super, ale v reálu skutek utek ....
od prodejce TV kterej se pasuje do pozice super "profíka" a přitom ani neví jaká se dělá nejmenší plazma bych si fakt nechal poradit .. hihi ...
MarauderZ28: Já to vím naprosto přesně - nejmenší je běžně 42" a pouze Panasonic má technologii na výrobu 37" menší nikde v ČR běžně neseženeš a za tím si stojím!!!!
Myslím si, že to jestli jsem v audio, video technice profík nebo ne nebudu s dovolením nechávat na Tobě, ale na lidech, kterým jsem tady poradil.
Ono od člověka co nevidí rozdíl mezi LCD a Plazmou to teda sedí :o)
Ohledně podvozku řeším Tvojí demenci, že jsi si myslel, že tlumič snad drží auto ve vzduchu a že tím pádem pomůže, když jsou tam dva tlumiče :o)))) jinak na své auto jsem si podvozek dělal a postupně ladil sám a měnil se tam v průběhu tří let od doby co auto vyjelo. nemám zájem a čas se tím ale živit :o)
ty jsi hroznej demagog opět zase plácáš lži nikde sem nenapsal že tlumič drží auto ve vzduchu to sis zas přimyslel pohádku aby ty tvoje žvásty byly zajímavější víc to komentovat nebudu neb je nesmysl něco psát ty si ke všemu přidáš nějakou svojí smyšlenku takže s bláznama co maj potřebu neustále lhát a vymejšlet si nediskutuju ...

15.08.2007, 16:30 |
X-sat (M)
Fakt jak malí kluci...

15.08.2007, 16:36 |
Tuner#2 | Upraveno: 2007-08-15 16:36:57
LOL na tohle se už nic jiného napsat nedá.
Ty jsi psal, že auto leželo břichem na zemi a nepomohli ani dvojité tlumiče = pro mě to vyznělo, tak, že si myslíš, že tlumič zabrání tomu, aby auto leželo na břiše.
Rozměry Plazmy jsou jasné, tam jsi demagog Ty.
A pokud mě budeš urážet do bláznů co lžou, tak si klidně posluž - opět ukazuješ, že kromě nadávání neumíš nic jiného :o)
lhář - což jsi Ty je pro mě póvl s kterým nehodlám o ničem diskutovat ...
hádal jsi se že nejmenší plazma je ta a ta když sem Tě setřel čumel jsi jak tele na vrata a pak jsi začal pindat o tom že vlastně se nedá koupit v čr (byť mě byly nabídnuty když sem je poptával)
jak sem už napsal dvojitej tlumičovej kit nejsou samostatný tlumiče, ale tlumiče s pružinama který tvoří nedílnou součást toho tlumiče, kdyby sis zagoogloval místo toho aby sis vymejšlel nějaký bajky o tom jak to měli udělat tak bys to věděl ...
Vypíšu ti 1000modelů plazem 42"
2, slovy dva modely co dělá Panasonic 37"
a ani jeden 32"
Pokud Ty snad víš o nějaké běžně prodávané Plazmě 32", tak jsi asi bůh...
Ohledně tlumičů, to jsi mohl už napsat prve, že jsi myslel set tlumič pružina a bylo by jasno.
Hele Jirko auto pekny ale na me dlouhy jak pica no ja sem zvyklej na ty bonbony navic bych to dal do garaze a pak uz bych tam dalsi auto dal jen jedno takhle se nam tam vejde 5 malejch aut
mno jo když já se v malejch autech necítím tak nějak dobře, je to těžký když si jednou na to zvykneš nechceš už jinak :o)
MarauderZ28 : taky dobrá diskuze :D dobře se tady lidi bavej,jak ty to jen deláš
Koukám jsi velmi oblíbený nejen u mně :)
snad se někdy setkáme
vykyslo proč bych Tě měl vidět ? řekni mi jeden rozumnej důvod ....

15.08.2007, 18:42 |
Cormi mně se ty Impaly líběj obě... ta s péčkovou spzkou je vyloženě gangsta car ;-)
No nechtěl bych rozumovat, ale minulý týden jsme nakoupili 400 kousků 37" plazmy a rozhodně to nebyl panasonic.. :-)
ale to je přece blbost, to ses musel splést :)

15.08.2007, 20:58 |
Ace_FIAT | Upraveno: 2007-08-15 20:59:08
Máš pravdu, spletl jsem se. Je to 32". :-)
to znamená že Marauder = bůh ??? :o))))
[ Link ] Zkuste si kliknout na 37" Plazma TV a pak tady něco piště.
Navíc je silně divný, že tam žádnou 32" Plazmu ale fakt nevidím.
Na tenhle odkaz jsem přišel v Googlu, když jsem zadal vyhledat nějakou 37" Plazmu a nic to nenašlo, kromě držáků u kterých píšou, že jsou na 32 - 37" plazma a LCD, byť žádná Plazma 32" není.
Bavíme se to u TV (tzn. že to má tuner a běžné vstupy scart a dnes i HDMI) a ne nějalé displeje určené pro letiště s jedním vstupem. tam možná něco takového existuje, i když i o tom pochybuju.
Mara: Spíš bych první písmeno vyměnil za V a poslední za L a sedělo by to... :o)))
Ace_FIAT: Můžeš mě prosím říct značku a model? A kdo to do ČR dováží a drží na to solidní záruku? Docela mě to zajímá, protože rád bych lidem nabídnul kvalitní TV i v menší úhlopříčce, protože na LCD se fakt koukat nedá.
si to najdi sám "profíku" :o))))
Je to LG a je to novinka. Přesný artikl mám v práci a z hlavy si to nepamatuju.
MarauderZ28: Já vím, že nic takového není, nebo lépe řečeno v době naší diskuze před půl rokem na českém trhu nic takového 100% nebylo.
Ace_FIAT: Tak až budeš v práci, tak mě zajímá to označení té plazmy 37". Zatím u nás ani na světových stránkách LG nic takového není.
[ Link ]
Luke_288: Koukám, že jsi si zas včera udělal dobře viď :o)) ale krapet Ti to nevyšlo viz. můj odkaz 15.08 23:36
já ti říkám, že bylo a můžeš si pindat co chceš dokonce sem Ti dával odkaz na to co mi bylo nabízeno tak opět nelži, holt nejsi takovej řízek a opět nevíš vše jak o sobě tvrdíš ... ale je moc príma jak jsi stíranej a nedokážeš si to přiznat a furt bušíš pěstičkou do stolu, že ne ne a ne, počkáme si až Ace hodí typ to už bude z Tvý strany maximálně tak na úklonu a odchod do šaten neb takový divadlo jako Ty dovede uhrát málo kdo :o))))

16.08.2007, 12:29 |
clown ja vidim jen 3 .. :o)
Pana ma asi to samy co Philips
Sony je jedna firma s Hitachi
a Bang Olufsen ti ted nereknu, sami nic nedelaj, je to jen design a skladacka .. (ve fabrice jsem sice byl nekolikrat, ale dodavatele panelu jsem si nevsim) :o)))) pac bych to nezaplatil a navic je to maly :o)
hadate se o picovinach :o)
Tuner: proč bych si měl dělat dobře? co mi jako krapet nevyšlo? Ace píše, že koupili plazmy 37 a nebyl to Panasonic, pak píše, že se splet a byly to 32ky o kterých ty píšeš, že neexistujou. já nic víc neřešim, ty napíšeš, že neexistujou a tady jsou lidi co je maj. takže klid a nohy v teple
Mara:
1. odkaz jen Panasonic - to jsem psal, že je dělá :o)) musíš umět číst.
2. odkaz na samé neexistující řady - např. řada 60, 600 od Panasoniku je loňská řada (pokud by jsi vypsal všechny řady včetně 50tkové z předloni, tak se možná na 10 - 20 kusů dostaneš, ale to není reálné dnes koupit ty "odborníku" - dnes je pouze řada 7 od Panasoniku) a navíc tam máš silně zamíchané LCD ostatně jak to bývá zvykem...
Luke_288: Pokud je to novinka tak se mile rád přiučím, ale 32" Plazmu jsem teda rozhodně ze celou dobu své praxe přes 8 let neviděl :o))
který z toho je LCD ? ....
32" nikdy neexistovala viď ? :o)))
[ Link ]

16.08.2007, 13:14 |
Pekis

16.08.2007, 13:16 |
Pekis

16.08.2007, 13:17 |
Pekis To že nic podobného neexistuje bylo asi unáhlené...

16.08.2007, 13:27 |
clown SONY
Availability: Currently unavailable. We don't know when or if this item will be back in stock
mozna se to nekdy delalo :o))
PHILIPS .. informace z roku 2005..
ano delali se, chvili ano .. , ale diky cene vs lcd, se to asi neprodavalo ..
Ale to že za svou praxi (8let) 32" plasmu neviděl neznamená že může tvrdit že neexistuje ;o)))))) !!!

16.08.2007, 13:33 |
clown ne jako deti ...
spis jako blby ...,
na tomhle svet fakt nestoji ..
Mara: to co dáváš za odkazy, tak jsou plazmy bez scartových vstupů a jsou to právě laconé displeje pro užitítřeba na letištích a pod. V žádném případě nikdy nebylo do ČR dováženy, tudíš jsem je nemohl nikdy vidět a co existuje v USA a Japonsku mě nezajímá. k čemu mě je to, že v USA už 3 roky mají 20 programů v HDTV, když u nás v Evropě to nemůžu chytit? podobné je to i s plazmou 32". Ano můžu si jí dnes nechat poslat z USA, ale kdo bude držet záruku? Philips ČR nic takového nenabízí a nenabízel. Zkus si zajít do pár obchodů a zeptej se co ti dodají na 32" plazmu TV - ne displej.
Pekis: Sony už Plazmy dobrý 3 roky nedělá, založili divizi BRAVIA a dělají jen LCD, protože nikdy neměli na plazmu továrnu a bylo to pro ně drahé překupovat panely. Proto teď klamou lidi jak je LCD dobré. jinak opět v době kdy tahle Plazma byla, jsem jí nikde v ČR neviděl a nebyla ani v oficiálním ceníku Sony.
Pořád tvrdím, že 32" Plazmu TV (tzn. dnes s analogovým a DVB-T tunerem, která bude mít český zvuk (východní norma) + bude mít třeba 2 - 3 scarty a 1 - 2 HDMI vstupy nekoupíte a pokud jo, tak jsme asi kouzelníci. Dávat tady odkazy na to, co je v japonsku, či USA navíc pár let staré a jen displeje umí každý...
clown: Ne asi, ale určitě nebyla na náš trh s východním zvukem dodaná ani jedna, za tím si stojím.

16.08.2007, 13:39 |
Pekis Tuner#2: jako mně je to u zadku, jen reaguju na to, že nejsou k vidění...
Pekis: A já zas reaguju na to, že nemáš pravdu a hned reagují pochlebovači a vysmívají se i když nemáte pravdu.
tvrdil jsi že neexistujou ani letištní displaye, že neexistuje 32" plazma ... to že se sem nevozila 32" plazma tvrdíš ty máš k tomu nějakej podklad nebo si to jen myslíš ? Navíc jak už sem psal náš dodavatel který dodává LCD a plazmy pro reklamní účely je v nabídce měl, je mi fuk, že to nebylo třeba přez oficiálního dovozce nebo prodejce v čr, prostě je měl a tečka a není to nějakej škudla co prodá 1 plazmu za měsíc tam se obraty počítaj na stovky kusů ...
Tvrdil jsem tohle: nejmenší je běžně 42" a pouze Panasonic má technologii na výrobu 37" menší nikde v ČR běžně neseženeš a za tím si stojím!!!!
a pak tohle: Vypíšu ti 1000modelů plazem 42"
2, slovy dva modely co dělá Panasonic 37"
a ani jeden 32"
Jediná cyhba byla ta, že 37" dělá Panasonic v letošní řadě 3 modely :o)
Už se těším na seznam tisíce modelů plazem 42" :o))))))) ať mám z čeho vybírat :o)))))) !!!

16.08.2007, 14:04 |
Pekis Tuner#2: s východním zvukem ne, ale minimálně přízvukem...a mluví jako Borat...aj em from kazakchstan...éshouls uzbekhitans
stejně jako Pekis, měl jsi napsat hned, že existujou, ale bez toho a toho...

16.08.2007, 14:20 |
JP :))) Nejdřív neexistuje 32" plasma, pak neexistuje 32" plasma dovážená do ČR, pak se přidaj ještě 2 scarty, HDMI, východní zvuk... za chvíli budeš chtít plasmu s ovladačem s 15 tlačítkama, jinak to neuznáš, ne?
Mě do toho nic neni, ale většina lidí si víc váží člověka, kterej dovede uznat zjevnou porážku, než toho, kterej ze sebe bude do smrti dělat kokota jenom aby "měl pravdu".
to je jak vyberovy rizeni: kdyz se nekdo nedejboze procpe, tak se upresni pozadavky :-)
Tuner#2 :ja bych si teda ve svym oboru o malocem troufnul prohlasovat, ze nic takovyho nemuze existovat. Muselo ti byt jasny, ze driv nebo pozdeji nekdo neco vystara, i kdyby ten e-shop mel vytvorit ;-)
K tomuto celemu sa da dotat iba toto:
[ Link ]
Francouz: Když seš odborník, tak Ti je přece nemusím vypisovat, určitě všechny značky a jejich výhody a nevhody, kvalitu obrazu a funkce znáš...
JP: Přečti si to pořádně...
1. To vytáhnul opět Marauder (který má tohle v oblibě), tahle hádka zde byla před půl rokem a já tvrdil, že žádnou Plazmu TV 32" u nás přes české zastoupení nekoupí a to platí dodnes.
2. Pokud teď LG něco udělalo nového, tak se to změní, ale zatím tady typ nepadnul a podotýkám musí to hýt opravdu horká novinka, zatím jsem to na jejich stránkách nenašel a ani v novém ceníku.
3. Celé to bylo o tom, že nejběžnější rozměr, kde začíná plazma u všechy výrobců je 42" a jen Panasonic na českém trhu nabízí menší a to 37". Menší prostě na českém trhu není.
4. To že jsem vypisoval, co má mít TV a co má jen panel na profi použití - to bylo myšleno, aby to pochopil i laik, jaký je v tom rozdíl, ale je vidět, že překroutíte úplně vše a chytáte za slovo.
mycTD: Asi máš pravdu, dnes to jde hodně rychle kupředu a nic není nemožné, ale v tomhle si stojím za svým. V pondělí jsem se byl podívat na foťáky v jednom řetězci a mezi tak 60TV nebyla ani jedna Plazma menší než 42". Pokud Vy je běžně vídáte, tak prosím kde, rád se tam zajedu na ně podívat. A o tom celá debata byla.
Pokud si někdo myslí, že nevím co mluvím a myslí si, že je větší odborník, tak pak nechápu, proč nepřispívá, když chce někdo korektně poradit:
[ Link ] [ Link ] [ Link ] a mohl bych pokračovat....
Pokud, dál chcete zpochybňovat moje znalosti o audio a video technice, tak prosím, už nemám chuť se k tomu vyjadřovat.
nechme toho závěr je takovej, že Tuner se ze všeho vždy vylže neb jvážně profík bohužel pouze ve lhaní a pokaždý si přimyslí nebo domyslí něco co si předtím jen myslel a nenapsal aby podpořil lžima svoje původní lži toť asi vše a nemá cenu o tom dál debatovat neb on je prolohanej tak, že už těm svým lžím věří tudíž si to ani neuvědomuje
dyť ta fotka s číčou je super...je nádherná....škoda, že jsem na ně alergická...
A je skoda, ze z prispevku o Impalach se stala hadka, jeslti je mozny koupit 32" plasmu nebo ne.
Osobne si myslim, ze plasma 32" je trosku out a nevim, proc se tady tomu venuje takova pozornost.
Tuner ma asi pravdu, ze OFIKO ji nikdo do CR z dovozcu nedovazi, nicmene pokud budu takovej masochista, tak ji sezenu.(Jirka ji sezene)
Takze fakt super prispevek, ale stejne me nejvic pobavil "znalec amerik" a kazatel v jedny osobe holoubek, kterej nas vsechny sundal ze stromu. Dekujeme!
já sem Daryla prosil ať to vymaže a nechá jen Impalu ... nechtěl :o)
Ne ne, holoubka by bylo skoda...
jo toho sem chtěl nechat :o)

16.08.2007, 16:49 |
Tuner#2 | Upraveno: 2007-08-16 16:49:56
MarauderZ28: Jasně lhal jsem - ať si každý udělá úsudek sám.
tappaja: Díky za zastání. Nejde mě o to, kdo co sežene na černém trhu, beru to, jaké TV s tunerem odsahující český zvuk (ano říká se to slengově východní norma jak se někdo divil) jsou u nás na trhu a to prostě 32" plazma není a jsem osobně zvědavý na tu 37" plazmu od LG. Rád jí vyzkouším, jak bude ukazovat.
smazal bych impalu a zmenil nazev :-)
Heheheh..uz se to popralo? :o))) (gizmi) Jinak presne tyhle hlasky vsechny (a hlavne ty v sekci oi prcinach) me schazi na TFku :( Maro vrat se tam..:( Je tam bez tebe nudaa!!!
PS: Máro asi bude nekde chyba, jak vis CRX mam a sukat mladou na dalku neumim..:o)))
třeba jo jen jsi to ještě nezkusil :o)

16.08.2007, 19:52 |
Ace_FIAT | Upraveno: 2007-08-16 20:06:03
LG 32PC51, pouze VGA rozlišení, jen analog tuner, všechny vstupy jako na "dospělé" plazmě. Skvělá nákupní cena, která umožňuje tuhle bednu prodávat za tři šušně. Jestli přijdou kontejnery z Asie jak mají, tak si je u nás budeš moci do pár týdnů koupit. Víc info na icq.
Chtěl bych dodat, že tím nechci rozseknout nějaký spor. Jen tvrdím, že něco takového jako je 32" plasma může existovat. Nikdy jsem ji na vlastní oči neviděl. Pouze v prospektech. Neobchoduju s nějakou podržtaškou. A když mi přislíbí počty ve stovkách dodávat stabilně, tak nemám důvod nevěřit. Tohle jsou informace přímo ze zdroje. Člověk nemůže 100% tvrdit snad vůbec nic.
Prostě LG udělala bednu, která bude konkurovat LCDčkám jak cenou, tak obrazem a věřím, že i přes VGA rozlišení dokáže vykreslit lepší obraz jak LCD s 1366x768.

16.08.2007, 20:02 |
Tuner#2 | Upraveno: 2007-08-16 20:02:31
Ace_FIAT: Díky moc za info, ale není náhodou výrobní závod pro Evropu v Polsku? takže další černý dovoz jako to dělají i některé řetězce. O to zájem nemám, nabízím zákazníkům kvalitu a dobrý servis.
Navíc dnes jen 480 řádek, analog tuner je silně OUT a já bych si to rozhodně nekoupil. Pak není divu, že větve udělali 32" když to má jen tak málo bodů a jsou větší než na HD ready či FullHD Plazmě.
Proto nejde vyrobit menší plazma než 37" jako dělá Panasonic.
Není to šedý nebo černý dovoz. Tohle je prostě info z českého zastoupení LG.
Tady vůbec nejde o to, kolik to má rozlišení nebo jakej má tuner. Ta televize bude bojovat cenou. Tohle je poslední hřebíček do rakve skleněnkám.
aha pane Tunere tak co nám povíte teď jakou lež si vymyslíte, jaký parametry dodáte ? nemá to anténu na příjem z Marsu že jo ....

16.08.2007, 21:22 |
Tuner#2 | Upraveno: 2007-08-16 21:23:04
MarauderZ28: Pokud dobře čteš, tak je to novinka , nikdy tohle LG nemělo (vždy měli nejmenší plazmu 42" a to mě Ace_FIAT potvrdí) a naše diskuze, kterou jsi vyhrabal je tak odhadem půl roku stará, takže tehdy a v podstatě i dnes jsem měl pravdu. 32" teprve přijdou v první zásilce.
Ace_FIAT: Díky za info, poptám se u svého dodavatele a jsem zvědavý na cenu. je fakt, že dnes už ani dobrou skleněnku nekoupíš, protože snad kromě Philipse už jí nikdo solidní nedělá a nebo je to parametrově a obrazově hrůza.
Tuner: to jo... no u nas ted pristala "levna" CRT televize od Grundigu, 50Hz (mj. mame spatnej signal), na plazmu zatim neni (a ani neni kvalitni zdroj signalu) a LCD... ne, dekuji :-)
ne ty jsi tvrdil dneska že nic takovýho není .. sakra takovej mega profík co má pouze jen a pravdu a neví to ....
MarauderZ28: Ne to, že LG nově udělalo Plazmu s VGA rozlišením v 32" pro chudé jsem fakt nevěděl.
u-geen: Pokud koukáš na TV jako já max. na zprávy při večeři, tak to bohatě stačí a byla to rozumná volba.
fůj to jsem se zapotil :-))))))))))))))))))))))))))
Zpět k auto: je to pěkný a nechal bych si to líbit, kola po umytí se k tomu podle mě taky dost hodí...

Mareho cars jsou good, hnedka bych takové auta bral. Jsou straší, ale daleko vepřeději, než polovina dnešních aut. A Mustang je teky good, ale z 68 je krásnější, mňamka

Impalda už sbírá bodíky :o)

19.08.2007, 10:10 |
dolph Impala luxusní kočár, 32" LG budeme s nejvetsí pravdepodobností brát taky na skald (není to žádná černota)
jinak už jsem se dlouho tak nezasmál jak tady :))
TO TEDA VEJRÁM :D

mno pocet sem si pekne a abych nevystoupil z rady tak tohle jsou my prirustky z minuleho tydne

Moje "amerika" s automatem:-)

20.08.2007, 19:09 |
TROY :D foceno u Heřmaňáku
Tak tak 5km od meho bydliste, pri ceste na Scorpio sraz na Seci
jj, Novy Dvur u HM - cesta k mymu rodisti... :-)
Auta moc pěkná fakt. Jak už tu někdo psal mafie hovno. A ty televize taky :-)))). Ale o ty telky tu asi nešlo ne?
škoda že tady neni reglej Večerníček :D
kriste nepřivolávej hrůzu
ted me napadlo ty cerny kryty svetel jsou jen na impalu??? ja budu lakovat svyho skopka na cerno, tak jestli to je nejakej matros z ceho se to da udelat, nebo si mam rovnou nechat zajit chut...

25.09.2007, 23:07 |
MarauderZ28 | Upraveno: 2007-09-25 23:07:56
je to plexi ale prodává se to vždy na danej typ auta .... ale koupit kouřový plexi nahřát a jako kopyto použít světlo třeba by to šlo ...
nj, ale chlupaty me sezerou i s chlupama co? zeslabuje to intenzitu svitu?? nebo to neni poznat

25.09.2007, 23:27 |
htd kocka dobry:)
jasně že jo, ale když sem dal xenony tak to přes to svítí teď víc jak origo světla bez toho, navíc co na noc to sundáš přez den musíš svítit denníma a ty maj přece tuším 21W předepsanejch
super nejak to promyslim, dik