Navštíveno 1392x

Zdravím , chtěl bych koupit snížené pružiny na octu , r.v. 98, ale nevím o kolik nižší ani jakou značku , tlumiče pořeším pak.
Vybírám mezi 55 a 35 mm znížením.
Kola 7*16 et35 , gumy 205/55,
Mám strach , abych mezi kolem a blatníkem neměl moc nebo málo místa , je to na normální jezdění.
Díky moc !

29.07.2007, 20:03 |
20bad pokud na normos jezdeni tak vic jak 30mm bych nedaval
Normální ježdění plus minus , starý auto sem měl podražený tak , že jsem v zimě shrnoval sníh se silnice a dalo se s tím normálně jezdit.
Takže tak nějak
já bych se bál dávat víc jak 35mm, pokud by nebyly větší kola, mám octu taky a vidím to bledě se snižováním, spíš bych zainvestoval rovnou do stavitelného podvozku, dá se pořešit už za dobrý kačky...
na feldě jsem měl 35 nebo 40 mm snížení a docela síla, jedna trošku větší díra a měl jsem nárazník roštíplej u držáku a od něj ještě vyboulenej i blatník :o)))
Ideál 35/35 . Mám ted jedny na prodej HR 35/35 přímo na motor 1,8T. A vypadá to slušně.
Čemu se dá říct " vypadá to slušně " ?
a cena ?

01.08.2007, 17:17 |
Deliquente | Upraveno: 2007-08-01 17:18:29
Místní člen Aless má odemě ty samé , a octava je good, ani extrém ani koza.
asi 3000.
Mě se to zdá dost vysoko , a ta mezera mezi kolem a lemem , nevím , nevím , musím ještě pošpekulovat.
pokud to dáš níž tak nikam nevjedeš na 16kolech :)
jestli se ti zda moc velka mezera a chces to na normalni jezdeni tak si prid vzduchovej podvozek to kdyz nekam prijedes tak to spustis normalne se da jezdit se snizenim ta - 40 mm pak uz je to dost nepohodlny kamarad z prace u octy roztrhl vanu a mel -60 mm vo nejakej kamen co lezel na silnici