Navštíveno 1108x

tak jsem si udělal radost na léto... ale je na tom ještě dost práce mělo to nějaký hovádko :-/
barva pěkná, ale serie je serie ... tohle je už trochu moc

02.06.2007, 10:09 |
Zip mě se líbí až na ty nárazníky, tam bych volil něco decentního, ale ty světla jsou krásný
Mě se to auti libi krom předniho nárazniku, ale ten je ještě v pohodě podle některých hrůz co tady u nás jezdi !
Gratulace :-) zkus ještě kouknout po nějaky zadni optice pěkny
krásný autí s nekrásnýma nárazníkama, je to až moooooc nízké takto :-( Tak ať slouží a nenechej na tom ruce :-D
Vcera jsem videl tohle auto v Komárově (Brně), a naživo vypada mooc pěkně......supr

02.06.2007, 11:27 |
milfa a jezdilo to ve Znojmě ještě minulej tejden :-)
to má interier ve flocku?

02.06.2007, 12:10 |
roman ty krávo,pěknej mazel
Mě nelíbí nárazník kola prostě nic.

02.06.2007, 16:41 |
JP Pro někoho to asi má něco do sebe, ale pro mě je to moc oteklý. Série je série - proč sebou tahat zbytečnou váhu navíc? Kola vypadaj dobře, ale jestli jsou to Alessio F1, tak už bych koukal po něčem kvalitnějším a zbavil se jich, než budou šišatý a neprodejný.
Jinak výběr auta dobrej, jen ty plasty...
mě se to docela líbí ale chybí tomu něco na boky at je to poradnej japan style.)
to je radoby styl F and F ale me se to taky nelibi
to juraGsi: jo jo od tam taky jsem :-)
to milfa: jo je ze Znojma..
to Only_One : jo je ve Flocku ale je to zničený je to kombinace mordá s červenou a nic moc :-/ bude tam něco jinýho :-)
to KhuTchi: bude bude už se na tom pracuje :-)
to Reproboy: jj je to tak mě to taky nikdy nic moc neříkalo vždycky jsem měl decentku ale proč né.. :-)
nelíbí, je to strašně těžkopádný - z opticky lehounký targy je obrněnej transportér s příšerně vytaženejma blatníkama

02.06.2007, 19:09 |
Beda me se libi, ale nechapu jak s tim chces jezdit po silnicich v CR ( hoooodne nizke ) :)))
nízký to je až moc bude se to předělávat jezdit se s tím fakt nedá...
někdo si kupuje auto aby ho upravil, ty ho budeš odupravovat... Až na přední nárazník je to hezký, ale já bych si asi raději koupil sérii a udělal jí podle sebe abych pak pořád neposlouchal že už jsem to takhle koupil
to Escudo: nebudu ho odupravovat jen ten přední nárazník půjde víš aby se s tím taky dalo někde projet.. a že bude někdo říkat že jsem to nedělal já je mi celkem fuk.. taky se tím nebudu chlubit že je to moje práce nebo tak něco ale interiér bude úplně jinej....
Neco takovyho jezdilo pred par lety v okoli brna v modro-fialovy menavce...
jo taky jsem si na tu fialovou vzpoměl

03.06.2007, 10:52 |
Pinky pěkná karka
přední narazník je níž než prahy podle fotky,a možna bych zrušil ty dva ružky v nem a zahladil.jinak pěkné
to vectrak: odkud presne ses z Komecu ? ... doufam že s tim budeš jezdit k ústředňáku ...... ;-)
to juragsi: možná sem tam jo..
me k tomu nesedi ten rypak vepredu, ale jinak sis vybral dobre, V-TEc te povozi pekne :)
snad to v Brně někde potkám live :o)
hezké

03.06.2007, 23:21 |
Kesam Hele me sto docela paci je to dobre rychle a zbesile:-)

04.06.2007, 11:15 |
Katy ty woe... me se to libi dost !! i ze je to crx targa hlavne :))) nufinek proste. ale to kridlo bych dala pryc... jinak plasty,snizeni,barva vse super... a kola bych nejak ozvila.
tak snad nekdy taky v Brne potkam...
jakoze to neni spatny... muj salek kavy to sice neni, ale japonec takto? proc ne... vcetne kridla... k tomuhle autu se hodi

08.06.2007, 15:49 |
LoMo Mám doma to samé. Pokud by to tady někdo porovnával, tak tohle na 100% vyhraje. Ale když já jsem na tu serii :). Jinak až na to křídlo se mi to líbí.