Navštíveno 2015x

22.05.2007, 23:14 |
Shr3k | Upraveno: 2007-05-22 23:18:11
já to pdf neotevřu ,dal by to sem někdo jako článek ,dík

22.05.2007, 23:22 |
Shr3k To nejde, to by bylo porušení autorského práva.
na mail by jsi to poslal ??dík

22.05.2007, 23:29 |
Shr3k
jaký kdo máte s nima zkušenosti?

22.05.2007, 23:33 |
Shr3k No já jen vím, že jsou to strašní dyslektici. :-D Ať už mají tituly inženýrů, či ne. Obzvlášť jedna slečna údajná inženýrka odtamtud je schopna nasekat pět hrubek v pěti slovech. Nicméně vidíte, že i když máte ve hlavě slámu, nic vám nebrání vydělávat na lidské blbosti...
ja jsem daval na forum uz pred par mesici diskuzi na tema ABC tuning a ze se jedna o podvodniky vi uz dost lidi velmi dlouho jenom s tim nikdo nemel silu neco delat, pac znamych a zakazniku kteri si u nas chipuji auta to jen potvrdily ale ABC se tvrde branilo a odkazovalo je vsechny na jejich pravni oddeleni. Verim ze jim odzvonilo a ABC uz na trhu softwarovych uprav zkoncilo
tak jen aby to zas nevyšumělo do ztracena,,,
pěkný pěkný, musí se na ně bičem

23.05.2007, 09:30 |
gizmi Masakr!!!!! :o)) Celkove bych si auto chipovat nikdy nenechal..dle meho neexistuje firma co by to v CR umela a je to muj nazor, klidne me zabijte..Osobne mam auto chipovane v Nemecku a dle meho to je o necem jinem..Tam jsou proti podvodnikum docela tvrde zakony..
To Gizmi :-D sis v jedné větě popřel vlastní názor a hned dvakrát :-D Loool
to Only_One:
:-DDD máš recht
Dobrá práce chalani... :o)) To je maskr teda, se divim, že jim pak ještě někdo nerozbil hubu když už byli v tej Blave.... :o)) Zasloužili by pořádně...
Only_One: A co když ho chipované už koupil? :o)

23.05.2007, 13:22 |
LUPO To Gizmi, to asi nemáš moc přehled o firmách které to tady v ČR provádějí
To RB ale to porad nemeni nic na obsahu toho topiku. :o) nedava smysl..
ja osobne čipování nepreferuju.. nicmene existujou lidi co mají prostředky, znalosti a dovedou vyladit jednotku a soft na brzdě a v souladu s komponentama ve vozidle...ale to bude pak za jine penize a bude to probihat jinak než ABC, který si hrajou na machry a přitom to je parta zlodějů co oblbujou lidi..

23.05.2007, 14:16 |
fredy tak tuto firmu mam od sebe asi 500 metru :) možná bych tam i dostřelil nějakou raketu
jinak nedavno jsem prošel podobou firmou, chtěl jsem chipnout moji 1,8 16V , za ten úkon si vzali 6 tis. a když jsem tam dojel, že se výkon prostě nezměnil a navíc mě ted kolísá volnoběh, tak mě řekli, že se to projeví na 95% a já jsem asi ten 5%. navíc si už ve smlouvě nechali kolonku na stornopoplatek ve výši 2 tis. jedná se o tuto firmu
[ Link ] no ale je možné že to prostě bla vyjímka, no

23.05.2007, 14:59 |
gizmi Nejak nevidim tu negaci..Mozna to zni nesrozumitelne, ale ja CRXo tak uz koupil a veta zni tak, ze v CR bych si nikdy chipovat nenechal.. :o)) Honda je kupovana v Nemecku..Ale asi jsem to napsal tatarsky..:o)) to ja umim:o)) Nejsem dokonalej:o))
Fredy: nejak neverim na vyjimky..Bud to je chipnuty a ty vlastnosti to ma, nebo je to spatne..Nechapu jaka vyjimka..:o)) to jako ze to auto si rekne NE, nebo nechapu tech 5%
Lupo: zatim jsem potkal hafo lidi co to maj chipnuty a rekl bych ze 80% bez znatelnych vysledku.. koneckoncu na Hondaclubu uz mame dalsi firmu tehle podobnou..Takze ono tech vykuku co to delaj bude hodne.. Ale mas pravdu ze trebas na Cimbu jsem neslysel vylozene negativni nazory..
No jestli si potkal hafo lidi s chipnutejma atmosferickejma motorama, tak se moc nedivim...
taky to neotevřu,ale asi tam není nic dobrého a to jsem nedávno četl,že budou nově čipovat i ....kamiony... :-) a jakou na to prý dělají reklamu
No to je pekne. Chipoval tady nekdo z AHC u ABC?

23.05.2007, 22:52 |
gizmi Zdenda: kamiony... :o))) loool..masakr.. :o))

23.05.2007, 22:57 |
BMW_318iS | Upraveno: 2007-05-23 22:58:44
Skid_TDI: za mnou byly 4 zakaznici z ABC a nikdo z nich nepoznal rozdil a u dvou byly po nacteni jednotky zjisteno ze je tam porad origo soft bez uprav, treti mel "nachipovaneho" stareho Tranzita ktery ani nema ridici jednotku a zaplatil za to 20 tisic ;-))) Proste Professional Chip tuning :-)))))
Bohuzel pokud budou mezi nama porad takovy lamy, tyhle firmy si budou vesele prosperovat.
Je dobre, ze dostali pres prsty a doufam, ze jeste dostanou.
S tema kamionama to kec neni, neni to tak bezny, ale normalne se to dela, nevidim v tom problem.

24.05.2007, 01:10 |
Mac taky v tom problém nevidím, pokud to dělají lidi, co tomu rozumí a opravdu dělají a nedělají, že dělají:-) Myslím, že právě Chiptuning načipují cokoliv, do čeho se dostanou, včetně CAT, Iveca, DAFa... stejně tak nevidím problém v Dieseltechnik a Motorexcelu(spíš HW úpravy). Ale zkušenosti nemám, jen subjektivní pocit a v tom se zase moc nepletu.

24.05.2007, 12:56 |
kamil306 | Upraveno: 2007-05-24 12:57:30
tripl:-)

24.05.2007, 12:56 |
kamil306 | Upraveno: 2007-05-24 12:58:03
sory, blbne připojení:-)
gizmi: Přál bych ti vidět rozdíl u tranzita co máme. Je to 2,5Tdi a rozdíl je šílenej..dělal to bitpower.

27.05.2007, 12:29 |
gizmi Kamil306: Rozdil tech par koni nemuzes poznat tak rapidne.. A bez papiru na brzde je to cele k nicemu.. :o)) V CR ma chip kazdej druhej hejhulak a to vcetne 120citek :o)))) Takze opravdu chipnutych aut co jim to vazne udelal nekdo kdo umi tu bude jen par.. Ikdyz tech firem co to delaj se tu uzivi hafec zeeee
u Turbodieselu je zvyseni vykonu vic nez jasny pokud ma ridici jednotku chipem kdyz ne mechanicky tam je sranda bez problemu vydolovat 20 koni i 30
115 Hp / 4000 rpm
265 Nm / 1900 rpm
Hodnoty BITPOWER: Výkon: 148 Hp / 4100 rpm
Točivý moment: 350 Nm / 1800 rpm
Neberu, je to přepísklý, ale jde hlavně o krouťák...ten zátah je obrovskej a tak jak to na 5ku a 6ku nejelo, tak teď na 160 hned...jen už na to zas nestačí podvozek..
nejlepsi je zajet na brzu (otazka 500kc v brne) za 6ku udelat chip a pak znovu na brzdu a hned je jasny jestli tam sou nejaky zmeny nebo nejsou. Takhle mame dolozeny u kokty s 19TDi 84kW narust 29 koni a znat je to kurewsky
a sory, je to transporter...nevím kde sem vzal transita.

28.05.2007, 09:16 |
Logrus | Upraveno: 2007-05-28 09:17:49
To BMW_318iS: a máš nějaký kontakt na tu brzdu v Brně. Potřebuju změřit 3 čipy. Dík. 724 111 766