Navštíveno 1527x

01.05.2007, 09:28 |
Fiaro Když jsem si z netovýho obchodu JK Design objednal podvozek se snížením o 60mm a dal ho na auto, tak se snížilo jen o 30mm, tedy bylo to stejný jako mam teď. Jejich odůvodnění znělo:,,Jezděte s tim 10 dní a mělo by si to sednout"
Typ jejich dodavatele:,,najeďte 500 kimlomatrů a sedne si to. Když ne tak mi zavolejte"
Tak jsem podvozek chtěl poslat na reklamaci, ovšem JK Design reklamaci neuznali a vrácení peněz zamítli...
[ Link ] tady se podívejte jak nechtějí zákazníka oklamat a dostat do nevýhodné situace...Díky JK Designe...

01.05.2007, 10:24 |
roman mám podobnou zkušenost.u jedné brněnské firmy jsem objednal pružiny -60 a auto sedlo jen o -35.šel jsem to reklamovat.nejdřív mě oblbovali,že jsem si takový snížení objednal.podle objednávky pak zjistili,že jsem objednal -60.tak mě doporučili,ať dám auto na původní pružiny a přijedu k nim na oměření.pak mě to přehodí a pokud snížení nebude odpovídat objednanému,tak to vyreklamují.co myslíte,že jsem udělal.vyprdnul jsem se na to.kolik by mě to stálo peněz a času,než by mě to MOŽNÁ vyreklamovali?
ja mam 40 mm ale nepoznal jsem skoro rozdíl,je to porad malo
tak si koupim radsi stavitelnej :D

01.05.2007, 10:52 |
Collin | Upraveno: 2007-05-01 10:53:02
roman: U jaké firmy pls?
no tak ja objednaval pres autodoplnky.cz tlumice+pruziny -40mm jako komplet Inter Alloy a snizeni fakt je! Takze spokojenost! :o)

01.05.2007, 21:51 |
roman Collin: J+B v brně.vím,že za to oni nemůžou,ale člověk chce nakoupit,natunit a jezdit :)
roman: A co máš za značku pružin?
koupil jsem u JK Design sportovni pruziny VMAXX, auto slo dolu namisto 60 pouhych 35, najezdil sem 15 000km a nehl se niz. NEdavno jsem koupil podvozek od firmy D2 Racing jejichz je JKDesign ofiko zastupcem, zadek mi spadl o avizovanych 12cm jak jsem chtel, predek mi visel ve vzduchu, najel jsem asi 1200km a furt stejne. Vzal jsem ho ke klukum co jezdi zavody do vrchu a rekli mi, ze niz uz nespadne, jelikoz nemam unibalove ulozeni ktere by melo byt u toho podvozku. Avsak JKDesign rika, ze neni potreba unibaly mit. V tom pripade vsak nepocitejte se snizenim na predni naprave o 12cm ale o 7...
Kdyby nekdo unibaly na fabii mel, at pisne...dik

02.05.2007, 10:10 |
Katy nu tak ja mam na aute uz treti pruziny (a sport. tlumice stejny).
prvne jsem koupila cely podvozek od RTS nejake firmy z Ebay.de
psali 60/40 snizeni ale me to pripadlo tak 40/40
jezdila jsem s tim rok a zadna zmena.
pak jsme si s kamosem vymenily predni ¨pruziny pac on pry ma 60 a potrebuje vys - on sel vejs a ja zas zustala stejne. tak nevim no.
a ted do tretice jsem na to dala Supersport pruziny 60/40 a zase nic.
zase jsem stejne.
tak ja nevim... asi mi tech 60mm proste nestaci na vysledek jaky chci.
takze posledni reseni ktere zkusim bude štelovak a asi od D2 nebo FK ! ale to zas az casem pac nejsou kacky.
taky mozna bude problem v zadni naprave,ze mam vymlacene takove gumove "puky" - podpery a auto asi seda na zadek. nu spravim tohle a pak uvidime.ale sereeee me to ze to mam furt tak vysoko :( 13cm naraznik vrs.zem..

02.05.2007, 10:12 |
Katy jo a ty kamosovi predni pruziny byly K.A.W (koupil to na aute z DE),psano na nich 60mm

02.05.2007, 10:14 |
Katy nejvice me jeste taky toci to, ze kluci co daj na Punta snizene pruziny a nechaj seriove tlumice tak jdou snad niiize nez ja :(
jinak od JK Designu mam prahy a jeste cosi jsem objednavala a v pohode. no problem.
s tema podvozkama to bude asi vsude tezky.
to Katy:
mě první řekli že mám lehký motor :) když se jednalo o pružiny
V každém případě, jestli půjdeš do KW nebo D2 štelováků, tak s KW v2. nemáme problém /bmw e36 cupe, 2,5l a 3cm profilu gumy zalezl pod lemy...
co se D2 týče, tak jak říkam, zadek mi šel až na zem, bez hudby a bez zatíženého zadku mam 2cm gumy pod lemem...Dopředu čekám na ubibaly, abych se dostal taky tak nizko jelikož origo uložení tlumiče od škodovky je moc tlusté. Další věc abyc hse dostal ještě niž, tak sem z přednich tlumičů z puvodnich 4matek nechal jen 2, cely ho rozlozil a pruzinu posunul o 2,5cm dolu a zase to sedlo nize...
je to alchymie...musis myslet i na to, ze kdyz mas zadek na zemi tak se predek trosku zveda, kdyz zvednes zadek, mel by jit teoreticky dolu i predek. U me se to naplnilo tak z 30% :)

02.05.2007, 10:28 |
Fiaro hoši kde seženu pružiny na 106tku -60mm??? levně pokud možno...díky

02.05.2007, 10:28 |
Katy 2manolo: nu a ty mas od D2 štelovák ?
taky mam lehky motor.... ze by taky tim ? ale vzdyt ty pruziny maj psany treba u me prave i pro muj motor.
to Katy
mě řekl, máš lehký motor. Oponoval jsem že v moji motorizaci těžko bude jinej motor těžší. V každém případě se ti lidé snaží vymlouvat.
Ano od D2 mám štelovák. Snižení -12cm na obou napravach, štelování tuhosti, světlé výšky, odklonu pomocí unibalů na přední nápravě, štelování propružení, plněné nitrogenem. Měl jsem na autě pera od VMAXU, štelováci podvozek od VMAXU a hodně kluků okolo laboruje.
S tím D2 jsem zatim nejspokojenější. Auto je fakt na zemi, jen mi chybělo info, že musím ještě za 3000 dokupovat unibalové uložení...
[ Link ] ten STANDART mam ja. Stoji okolo 35 000. Seženeš ho i lip. Ja koupil novku za polovic v německu.
Zkus kuknout ještě po KW...ty by měly bet určitě na stejné úrovní, možná i lepší...

02.05.2007, 11:36 |
m1tv | Upraveno: 2007-05-02 11:39:20
to katy a nezkoušely ste povolit ramena vepředu? aby se protočily? aby ti to nedrželo na tom .. zkus povolit rameno a utahnout ho v horni poloze ne v rovine jak se ma ...
zkusil bych sundat stabilizatory co to udela...ja jezdil chvili bez a bylo to trochu niz...
na nektere auta na zavody do vrchu se stabiky nedavaji...

02.05.2007, 13:54 |
Katy no zasahovat az tak do auta jako takoveho se mi moc nechce.... radsi bych to resila jen tim podvozkem...
na ten D2 mame ted u nas v klubu zastupkyni co je prodava.

02.05.2007, 19:35 |
roman Collin: jak manolo ,Vmaxx a stejnej problém.ale už to neřeším.koupil jsem 17 kola a je to taktak :)
stabilizátory bych nesundával.změkne to a bude se to naklánět v zatáčkách.

04.05.2007, 06:37 |
hoff Jako Skuutr nahore. Pruziny INTER ALLOY mi byly doporuceny v Autodesignu v C.B. a vse mam jak jsem si pral :-) Pozdeji,vymeneny i tlumice - Koni se stel.tuhosti a je to maximalni spokojenost!