Navštíveno 2768x

Při každém pohledu na ně mam malej velkej orgasmus !! o:)))

Omlouvám se za duplikaci.
hezký kola ale kazej to ty plácačky vzadu...
Tady mě napadá jediné - každému holt stačí ke štěstí něco jiného...:-)
Cau muzu se zeptat kde jsi je sehnal tyhle kola. Diky

24.04.2007, 22:40 |
Mc Cali | Upraveno: 2007-04-24 22:44:48
Karlos:
Já vim, ale nesnášim, když ho rvu v dešti za někym, kdo plácačky nemá....to je děs !!
A až tam dám HP, bude to ještě horší, budou zadní kola zakrývat ještě víc.
camron:
No ale o tom to přece je ne ?? o:)
Peta206:
Daj se sehnat na dost serverech ( všude za jinou cenu ), ale mě je objednali u nás v jednom pneuservisu přímo v Itálii v OZ.

24.04.2007, 23:24 |
KMT !!!!!!!

24.04.2007, 23:50 |
imax co by to byl za orgazmus, kdyby to byli 17ky :)))
Jinak kola pekny, no mozna by se hodili vic ve stribrne barve, ale tod muj nazor :)

24.04.2007, 23:58 |
imax
Nene.....ani náhodou, modrá s bílejma je skvostná kombinace !! o:))
Se 17 by nebyl žádnej orgasmus, potřebuju aby to pořádně jelo.
Mc Cali : ahojda tak koukam ze ses uz dockal a prezul a koukam jak muzu na ta super kolecka jj to je muj vkus ta take planuju do budoucna ( modra feli a bila kolecka to je opravdu krasa )
pěkný. Je zajímavy jak málo stačí ke štěstí:-)
Radost chápu ale nezávidím údržbu. ;)
no mejt to a jeste bílý musí bejt peklo, to je fakt, zvlast hezky usazenej prach z desticek
lukasfa:
Jo....jdi do nich, nemaj chybu.
ALL: No....údržba je věc jiná, ale s tim jsem počítal.
Scream:
Už druhej příspěvek o tom, jak málo stačí ke štěstí.
Nezlobte se na mě, ale připadá mi to dost hloupý.
njn, nenadelas nic. me zase pripada divny, ze si nekdo koupi kola na felicii a ma z toho orgasmus. kazdej je nejakej
Mc Cali : Pěkný mně se to líbí moc! OZ byly ale asi za raketu co?

25.04.2007, 09:54 |
Mc Cali | Upraveno: 2007-04-25 10:03:37
Scream:
No....uznávám, že někomu to divný může přijít. Ale to jen proto, že nezná pozadí. Tohle je totiž jedinej tuňák spolu s výfukem, kterej je na tom autě znát na pohled. Ostatní věci ( motor + podvozek + časem špajda ) na tom znát nejsou, nikdo od něho nic nečeká a proto mam tohle auto moc rád. Je to můj vlk v rouše beránčím, což jsem těma kolama malinko narušil, ale co už. o:) A neznám nic hezčího, než překvapené pohledy ostatních řidičů, kdo že je to do toho kopce sakra bere !! o:))) To jsem s jinejma autama ( a vystřídal jsem jich už dost ) nikdy nepoznal.
Nepiště prosím, že jsem pako......to vim ! o:)
Rustapha-659:
Ale zase tak hrozný to nebylo. Prostě jsem se do nich zblbnul a s tim už pak nic nenadělám !! o:)
no ja takhle videl po Budějkach jezdit feldu s napise, ze proda a ze to má 114koni, tak nevim, jestli to je vubec realny
jako Scream, + myslim ze vetsinu lidi by vic zajimaly ty upravy, co nejsou videt.

25.04.2007, 12:21 |
imax RadekFM na to kapnul a taky nejaky parametry motoru, co je to za obsah, vykon atd. ... Jo a kdyz mluvis ze auti je jako vlk v rouše beránčím , tak by nemnel byt problem utahnout 17 :). To je ted uz stejne jedno ... at slouzi !!!
[ Link ] =
Tak já mám orgáč z tohohle:-)))
Majk-fox
to se tam někomu strachem páraj gatě nebo co to je za zvuk? :o)))
jako imax. proc ten vlk neutahne 17ky??? a nejvetsi orgac bude az to bude nekde pres noc venku a rano na spalkach... v lepsim pripade. v horsim ti ho nejaka karkulka odveze celyho... taky nechapu, kdyz jedu na pohodu do kopce nebo kdekoli zejmena po meste nebo pres vesnici po okresce a je tam nebezpeci, ze treba dite skoci do silnice nebo cokoli se stane a najde se blazen co to rve a ma z toho orgac, ze me predjel. taky by ho mel, kdyby srazil nekoho??? ale chtel bych videt toho vlka v rychlostech pres 200 na dalnici... jinak ke kolum. ty jsou pekny, ale imaxovo 17ky daleko hezci!
To MC Cali.- prosím pro mě ty úpravy motoru a výkon... díky
Taky mě zajíma uprava motoru.
Nevim, co pořád s těma 17 máte. Já budu pracně nahánět kobyly do motoru a pak je hloupě budu ztrácet na kolech, jen kvůli tomu, že budu vypadat jako těžkej bombarďák se 17. To určitě ne. o:)
pajiik....popsal si přesně to, co sám nesnášim a nedělám. Nejsem už dlouho žádnej mladej magor, co si musí zvedat sebevědomí předjížděním pomalu jedoucích aut v obci. Ale je fakt, že mimo obec se rád projedu. Pochopitelně na dálnici ne přes 200, ale spíš přes 180 - 190 mě naložíš, ale to neni ani účelem úprav co dělám. Snažim se to udělat tak, že se při 190 na silnici zapotíš. o:) ( To je jen příklad )
Každý tady myslím ví, co se dá dělat s motorem 1.6 bez turba za úpravy aby to bylo finančně únosné a za ty prachy to mělo nějakej efekt s tim, že by to nemělo být za cenu : " Pojede rychle, ale ne dlouho ! " .
Motor:
1) čip + vačka
2) Snížení palice, kanály, ventily, pružiny. ( Na tu palici ještě čekám )
3) Komplet svody. ( V zimě )
4) Šestková špajda. ( Snad na jaře, je to rána )
A pochopitelně podvozek který sice nemá vliv na výkon...kromě velikosti a šířky kol.....o:))....ale musí to být. HP tlumiče ( příští týden je tam snad nahodim ) a lepší brzdy, ty už tam jsou.
Očekávaný výkon 113 - 120 hp. ( bez 6kové špajdy )
Opravdový výkon ???? o:)
Momentální výkon 93 - 96 hp.
Na měření jdu až po všech úpravách ( chtěj za to potvory 2 litry ) takže grafem zatim nemůžu sloužit.
No...a pak ještě pár drobností, co se týká odlehčení.........přejezdová rezerva, skořepiny atd. Nechci v tom ale bejt zase až tak moc drastickej. o:)
Je to auto na běžnou jízdu.
Co se týká krádeže disků nebo auta......pochopitelně ta možnost tady je, to se ovšem týká všech. Jelikož sem chodim číst už dost dlouho, tak vim, že plno z Vás má daleko dražší auta než je to moje. Takže raději nic nepřivolávat ! o:)
Chm co tak čtu tak je všechno hezky naplánovaný ale zatím pouze ve hvězdách tak nevím nevím ...
Kotass:
Každej přece začíná tak, že je to nejdřív jen ve hvězdách !! o:))
dobře se ti to Zdendo povedlo změnit od dobyco jsem tě viděl, ještě ty Hpčka ale určitě progresivy

26.04.2007, 00:27 |
imax Mc Cali: njn pekne naplanovany upravy, ale jeste jednu vec k tem kolesam. Asi by si si mnel skusit ake to je jezdit s nizkoprofilovymi pneumatikami a prechadzat zakruty v omnoho vyssich rychlostech ako ti dovolia vysoke profili pneumatik. Ano ubere ti to par kobyl, ale na ukor stability a take bezpecnosti !!! To ze jsou pekne na auti je jen jako dulezity bonus :). Mam zimne elektrony 15 profil 185/60 a malem jsem to prevratil pres obrubnik, protoze to moc plave oproti 250/40 R17, proste ted to neutrhnes! Mam 105PS a neni to zas takovej rozdil ve vykonu oproti tem 15kam, mozna tak komfortnejsi jizda a nizsi spotreba, ale to uz na tebe jestli chces sportovu jizdu, nebo komfort! Tak mi nerikej ze vetsi kola se davaji jen ... cituji ... kvůli tomu, že budu vypadat jako těžkej bombarďák se 17
imax: :-)))
MCC: jo koukam, ze planujes velke upravy, ale tudiz to zatim jeste neni vlk, ale takove vlcatko:-))) imax ma pravdu. vypadaly by lepe a v rychlostech kolem 190 na dalnici v zatackach napr na D1 kde je casto snizena rychlost kvuli polomeru by se ti hodily tedy pokud rychlost neresis coz pri 190 se da rict, ze asi neresis:-)))
jinak nechces vypadat jako bombardak, ale chces, aby se ostatni z tebe potili??? myslim, ze bombardaci s klimoskou se nezapoti a kdyz se ti podari nekoho vytocit tak ti ukaze zady kdy se mu zamane...:-) a nebude velky rozdil pokud mas velke kola a nizsi profil pneu nez male kola a vetsi pneu.... nemyslim, ze je to takova tragedie.... ale kazdy ma auto na neco jineho a ma orgac z neceho jineho... 100lidi 100nazoru.
ale zpatky na stromy. ty kola, bohuzel kdyz uz je mas, bych volil vazne vetsi. myslim, ze vlk si zaslouzi i super vypadat. ale radost nechci kazit.
imax, pajiik:
No dobře, tak ještě k těm 17kám. Prostě jsem je nechtěl a nechci je.
Další polemika na téma:" Proč jsi tam nedal 17 kola ! " je řekl bych ztráta času. o:)
imax:
Nemá cenu mi tvrdit, že 250/40 R17 dělaj jen pár kobyl na výkonu oproti 185/55 R14, kor u motoru s výkonem 105hp. Tomu prostě nevěřim. Kolik to je ten pár ? A to mluvíme jen o akceleraci....vliv valivého odporu takovejch gum na rychlost musí bejt taky hustej.
pajiik:
Ohledně toho pocení, je za tim napsáno něco o tom, že je to jen jako příklad. Uznávám, že jsem tam mohl dát víc závorek, případně to napsat velkým písmem. Neudělal jsem to a teď to mam.
Takže ještě jednou.....byl to jen příklad.....a Tvoje klimatizace na tom nic nezmění. o:)
K těm zádům se nebudu ani vyjadřovat......nechci tady rozdmýchávat zbytečnou polemiku.
Neboj...radost z OZ mi nezkazíš.........dělaj mi ji každej den.
Jo a jinak na dálnici mě to nebaví jezdit, takže po nich moc nejezdim a najedu na ni jen v největší nouzi. A o tankodromu D1 se snad jako o dálnici ani nedá mluvit.
Pavelk:
Ahoj pavliku, jak žiješ chlape ? Dej kontakt, zaběhnem někdy na kafe.
Mc Calli:jojo pokud teda už nejsi nas. tak zajde dozvíš se spoustu věcí čéče 777 26 48 41
no kdyby to byly 15ky a stribrny tak by se mi to asi libilo vic, bila je podle me tak na recing style auto :)
jo jo presvedcil jsi me. nema smysl se snazit drzet s tebou rychlost to proste nejde. vlk je vlk, gepard je gepard a snek je snek. nevim proc 17ky by mely mit siri na 250ku gumu to by ten valivej odpor vazne vzrostl o dost, ale 205ku by to sneslo myslim.... a 250ky by jsi tam taky asi jen tak nenarval... jinak na dalnici me to taky nebavi a pokud muzu tak vybiram jine cesty, ale jen tam kde to znam, protoze v cesku je skoro vsechno tankodrom... cus

27.04.2007, 20:36 |
imax ach jo s tema 250 sem se seknul a chtel napsat 205.
Nikdo tady ti nechce kazit radost, mne se ty kola libi(v 17 by se mi libili jeste vic), ale zeptam se te, proc jenom super sportaky maji 18 - 19 kola a profil nekdy mensi nez 30 o siri kolem 300? Jo, ty inzinieri jsou ale volove, takhle znizovat vykon auti, proc jenom nedaji treba na F. ENZO kola R13 a pneu180/80, to by byl mazec :0) Jo a ktomu ubytky vykonu, to asi znam ja nejlip nemyslis ;-)
Imax tohle je felda tam se moc o trakci polemizovat neda ale supersporty ji potrebujou proto maj takova kola a samozrejme design je druha stranka veci

27.04.2007, 22:39 |
DEPH2 jo podvozek k víkonu patří kola taky. jednou se semnou honil jeden blbec s felckou, jelo mu to pěkně ale když za mnou vlítnul do zatáčky tak skončil ve škarpě.

28.04.2007, 00:55 |
imax DEPH2: asi tak :)
Machča:jo neco kolem 100ky neni moc. Ale male lehke auti to uz dokaze rozhejbat, a ja ani tak nemnel na mysli trakci ako stabilitu na ceste, v zakrutach atd...
ale k cemu je stabilita v zatackach kdyz to nad kilo potom funi na felinu maximalne 195 pneu

28.04.2007, 15:05 |
imax | Upraveno: 2007-04-28 15:07:58
jo tak nikdo nerika ze to musi byt jenom 205, ja mnel na P306 75PS 195/50 R15 a pohoda, takzena na ...Momentální výkon 93 - 96 hp... je to podle mne idealny sirka. Ale taky jde ne jenom o sirku, ale take o vysku profilu.
jo tak to je fakt krutej vlk v rouše beránčím, z toho fakt budu těžce v prdeli až mě do kopce předjedeš a budeš pak moc pepovi a frantovi vykládat jak jsi koho kde těžce dostal, možná by sis měl uvědomit, že to, že jedeš závod si myslíš tak maximálně Ty a ty udivený pohledy nejsou z toho jakýho máš vlka (možná tak v rozkroku), ale z toho co to je za blázna :o))) take it easy ...

28.04.2007, 15:52 |
Hmmmf marauder ty si játro to není možný.

28.04.2007, 18:43 |
imax | Upraveno: 2007-04-28 18:45:27
MarauderZ28: woe a ja tu psal ze mu nikdo nechce kazit radost :), ale musis uznat ze se borec snazi udelat aj s mala neco a ty upravy, ktere tady psal nezni spatne!

28.04.2007, 22:06 |
Mc Cali | Upraveno: 2007-04-28 22:08:47
ALL: Myslím, že 185/55 v kombinaci s HP budou stačit, když ne, dám 195.
( Ale to bych nerad )
imax:
Myslel jsem si, že jsi se s těma 250 seknul, ale i 205 je myslím dost.
Na sporťáka co má 300 a víc kobyl si dám klidně 20.....tam to má asi smysl a na výkonu to nebude tolik znát.
Na Feldě musim šetřit každého koníka.
Machča:
Mluvíš mi z duše.
MarauderZ28:
Tak teď jsi mě teda dostal....o:).....abych použil Tvou citaci : " Jsem z toho těžce v prdeli !! ". o:)) Budu muset Pepovi a Frantovi vyložit, jak jsi mě tady hustě umravnil. o:)