Navštíveno 10463x

24.02.2012, 21:04 |
petis Poradte mi nekoho spolehlivýho pro známýho kterej chce čipnout Passata 1,9tdi 74kW. Nejlíp Jižní Čechy. Díky

24.02.2012, 21:39 |
gizmi | Upraveno: 2012-02-24 21:40:10
resil jsem taky a nakonec jsem zjistil, ze nema smysl setrit a riskovat, takze po dohode s Richardem jsem si udelal vylet do DieselPower Praha. A rozhodne nelituji.
1. ma valcovou zkusebnu
2. ma nejvice zkusenosti
3. ma simulaci protivzduchu (neni nad to chipovat a pak zjistit, ze to turbo se neuchladi)
4. je snim dobra domluva a rec
ale pokud chces usetrit, tak zvesela doporucuji ABCtuning :D:D:D:D najdes na ne mraky "zajiste pozitivnich" komentaru na netu.. aneb kde chce kam, pomozme mu tam..
PS: nediv se ze ti sem moc lidi nenapise - resilo se to tu asi milionkrat, takze staci jen HLEDAT
resil sem uplne to same passat 1,9 TDI 74KW nakonec sem to nechal delat na Kladne v
[ Link ] cena byla vice enz prijemna mam to cca 4mesice a sem nadmiru spokojenej a zadnej problem auto o dost ozilo, nelitaj ze me zadne brikety proste jsem spokojenej.. kdyz mu zavolas tak si domluvite kdy a udela ti to an pockani.

24.02.2012, 22:10 |
petis O dieselpoweru samozřejmě vím. Ale psal jsem Jižní Čechy.
Nevadí.
Kolik je to km z JC? tech 250km te nezrujnuje...

24.02.2012, 23:06 |
petis Není to pro me. Je to pro kolegu z bejvalý práce:-) Jako Praha není problem, je to okolo 200km jedna cesta, ale jde o čas. O DieselPoweru jsem mu říkal, a asi mu to i vnutím, bude to jistota.
Delal mi to kamarad primo na miru. Dle meho pozadavku. Mam skoro 3 roky nadejlovano a 100tkm najeto a vse ok. Funguje perfektne. Mam taky 1.9 BLS v passatu 3C... Mohu jakkoliv domluvit a prizniva cena bude tuty. Nymburk.

25.02.2012, 10:08 |
Chris chipforum.cz, TDifun a spol.

25.02.2012, 10:33 |
gizmi petis:
1. jelikoz ma naftaka, tak cesta 200km je fakt NIC na investice
2. jukni na ruzne zkusenosti lidi a chce to zvazit, zda usetreni par korun na tomhle a dat auto nekam do Kladna, atd kde nemaji ani zkusebnu a zkratka zadne podminky na tohle stoji za to riskovat zniceni motoru. Dneska ladi naftu kazdy Lojza z Horni Dolni, fungovat to bude, ale kdo vi.
3. Na DP jsem jeste neslysel spatnou reklamu a cenove? Myslim ze se domluvi po telefonu a je treba to brat tak, ze ty hracky (brzda, protivzduch, PC, atd) neco stoji a Richard je proste clovek co vi.
barthez.zeptej se ho na O1 81kw. kolik peněz, kolik kw a kolik Nm.

27.02.2012, 18:26 |
petis Barthez: Díky, zkusím se ho zeptat jestli by dotoho šel. Je to Passat B5.5 74kw (snad je to dobře:-)
Kdyžtak mi zkus zjistit cenu. Když píšeš že žádnej problem:-)
Jo passat má prej najeto 220000km. Je to dotažený z rakouska kde to bylo v nejaký firmě. má to prej servisku a dost se oto starali. Tak by to žádná paštika bejt nemusela.
Já byl z jižních čech u TDiFuna v Těšíně. Sice dálka,ale raději 1000,- korun projedu než riskovat motor...

28.02.2012, 13:27 |
petis Pavel: OK. Informace předám a uvidíme. Kdyžtak se ti ozvu.
Doporučuju dojet do Třebíče,to sou taky skoro jč.
[ Link ] A nebo projet checksum.cz a podle komentů už poznáš kdo ví a kdo ne.
Tak kecám,ne Třebíč,ale Telč :-)