Navštíveno 1867x

Zdravim vas, 5.9.2014 jsem dal svuj telefon reklamovat, dnes jsem volal do T-mobile jak to vypada. Slečna me rekla ze zavola do servisu -BRITEX???Dobry,cekam slecna vola po 10 minutach, pry ze jim neprisel nahradni dil a kdyz neprijde do stredy tak ze ho poslou neopraveny, ted otazka, muzu chctit vraceni penez a nebo fungl telefon? preci ho tam majidost dlouho, tak at me nerikajize nemaji dil na opravu telefonu a neboze jim po trech tydnech neprijde? chcise na to nejak pripravit abych neprebral telefon a pak me rekli ze ho mam zitra znova poslat a ze budu opet mesic cekat. diky..

29.09.2014, 19:45 |
Draxx Rok zpatky sem reklamoval telefon Huawei a taky jim neprisel dil. Vratili mi penize = ) Jo a taky to bylo v Britexu tusim.
penize nechci, chtel bych telefon....bud ten samej a nebo v podobne cenove relaci, a jo u me to je taky Huawei

29.09.2014, 20:13 |
TROY podle starejch podmínek = bud prachy nebo tlf. a doplatit :o) nebo pokud je furt v nabídce tak ti ho nabídnou, nicméně je skoro vždy lepší brát prachy ;)

29.09.2014, 20:15 |
tesil | Upraveno: 2014-09-29 20:20:53
No tak si za ty penize vemes telefon, v cem je problem? Kazdopadne kdyz neopravi a reklamace je uznana, tak mas na to narok.
Hlavne nic neprebirej a hned rekni, ze chces zpet penize, nebo jinej telefon v te same relaci.
U T-mobile zadnej problem.
Troy: tak kdyz ho ma hodne dotovanej, tak je lepsi varianta si vzit telefon ve stejne cene (nebo vyssi a rozdil doplatit) za jakou se prodava nebo koncil prodej reklamovanej telefon. Mně treba nabizi pri reklamaci iPhonu asi 2500,- takze jen prechazim z trojky na 4, 4S, 5, 5S a uz skladam zavady a cekam na 6ku:-)
Jedna se o Huawei p6 ascend stal me tehda cca 10tis, takze v teto cenove relaci je na vyber dost telefonu, no uvidime co bude na reklamacnim protokolu...
Ja u O2 Huawei, nemeli dil, vymena za jiny mobil v cenove relaci.
neuznali ja kupoval tel za cca 8000kc a v patek si jdu pro opet Huawei ale P7 a proste jsem tech 1800 rozdil okecal a vymluvil:-)

02.10.2014, 20:12 |
TROY tesil
hahahaha :D jo tak to si mužem říkat kamarádi :))))) u nás to samý ;)