Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Topic o sportování

o Navštíveno 1233x o
o 18.03.2013, 23:05 | hanx
Před pár měsíci tu byl topic se slušnými radami do začátku sportování. Nemůžu ho najít. Pamatujete někdo, najdete ho?

o 18.03.2013, 23:17 | kral007 (eXtrem-audio.cz) (M)
tohle?
[ Link ]
o 18.03.2013, 23:19 | Midnite
mě spíš zajímá, kdy se tady objeví topic o sexu s názvem: "Jak ošu*at starou"
o 18.03.2013, 23:29 | hanx
.... A nebo by tě mohlo zajímat kdy tu lidi přestanou zbytečně rejpat ;-)

Kral007: Díky za snahu, ale měl jsem na mysli jinej topic. Myslím, že to bylo spíše o běhání, ale jistej si nejsem.
o 18.03.2013, 23:58 | pepe689
o sexu nebude to by admini smazli :-(((
o 19.03.2013, 09:19 | imax | Upraveno: 2013-03-19 09:20:20
ale muzeme tomu rikat vareni, nebo zehleni :D ... takze se topic bude volat ,,jak poradne uvarit zenskou,, :))
o 19.03.2013, 09:24 | nome | Upraveno: 2013-03-19 09:25:00

[ Link ]

jinak doporučím následující weby

www.behej.com

www.ronnie.cz
o 19.03.2013, 13:39 | Midnite
sport na hubnutí: běh? tak možná v <->.... stačí použít google, ale co tady čekat... Asi se mi to zdá, ale proč se tady ptá na takové kraviny, kterých je plný web...
o 19.03.2013, 14:39 | hanx
Nome: moc dík, to je ono.. behej.com a ronnie.cz znám, ale nemohl jsem si nevšimnout, že se tam občas ty články vzájemně vylučují a radí něco jinýho.

Midnite: pořád nechápu, co ti vadí na tom, že jsem se zeptal na starý topic který jsem nemohl najít i když jsem se fakt snažil. A jestli to opravdu nemůžeš přenést přes srdce, doporučuji ti hluboký nádech a výdech předtím než napíšeš takový OT
o 19.03.2013, 14:51 | nome
no samozřejmě že se vylučují :-) běh a posilovaní mají trošku jiné cíle a potřeby

napiš čeho cheš dosáhnout (zhubnout, kondice, nabrat sílu ...)
o 19.03.2013, 16:03 | hanx
Myslel jsem to trochu jinak :-) že se vylučují i jednotlivé rady na běhání atd. Teď bohužel nedám příklad, nepamatuju si.

Jinak kdybych měl odpovědět čeho chci dosáhnout, tak všechny tři věci přesně v pořadí v jakém jsi napsal. Akorát zhubnout bych přepsal na "zpevnit" Protože vyloženě tlustej nejsem. Jde hlavně o to, že jsem byl po operaci kolene (už je to pár let) a těžko jsem se po tom sbíral - zlenivěl jsem úplně nehorázně, zvětšil se mi zadek, stehna, břicho. Předtím jsem vypadal tak nějak normálně. Teď jsem v mých očích oplácanej - 180 cm a 85 kg. Snažím se jezdit na kole, ale bohužel mě to nechytlo - samotného mě to prostě a jednoduše nebaví a nedokážu se k tomu dokopat (dělat něco, co mě opravdu nebaví). Běhat se trochu i bojím - nikdy jsem na běhání nebyl, koleno mě občas chytá i po delší chůzi. Chci plavat, ale to zase na hubnutí údajně moc není a navíc je to stejný případ, samotného mě nebaví skoro nic.
o 19.03.2013, 16:41 | maxov
mrkni na www.cviceni-doma.cz
o 19.03.2013, 20:18 | nome
no pokud máš špatné koleno tak běh asi ne, spíš po dohodě s ortopedem.

podle toho cos napsal bych skusil buď Nordic Walking nebo rowing

potom po nějakém měsíci až se trošku dostaneš do kondice bych se snaži začít cvičit sem tam v posilovně hlavně balanční cviky, cvičení s vlastní vahou prostě CrossFit

další věc cvičení bez kvalitní stravy je cvičení na půl

ale třeba tady dostaneš nějaké fundovanější rady od místních expertů :-)

o 19.03.2013, 22:10 | crestik
koleno jsem měl taky KO, a právě kolo a plavání je to nejlepší. Zato běhání je snad nejhorší záběr...zajímavé je, že koleno není tolik namáháno při běhu při dopadu, ale při odrazu.

Jinak ano, ti co žerou posilování to bez stravy nejde, ale pokud to má jen "aby něco dělal", na zpěvnění...tak uplně stačí pravidla, snídaně, svačina, oběd, svačina, večeře, po cvičení svačina.
Chodil jsem si zacvičit na výšce večer, klidně půl hodiny po večeři, nic moc jsem nesledoval nějaké přísuny, potom zas svačina...hlavně nemít pocit hladu. Po pár měsích jsem na tom byl pohybově líp, fyzicky mi bylo fajn, zátěž přibývala...velkou míru na tom měl kolega, který věděl, jak se které pohyby dělaj správně
o 19.03.2013, 22:37 | Luke_288
posilka je o jídle, já sice chodim cvičit pravidelně 3x týdně, ale nemám stravovací návyky, takže efekt nic moc, ale baví mě to a záleží co chceš, jestli narůst v nějakou gapu, tak tě to bude stát dost peněz a hodně vůle. taky je to dost o schopnosti trávit, protože absolutně nechápu crestika, jak může jít cvičit 30minut po večeři, já bych se zblil nebo ze cvičení nic neměl, prtž by mi bylo blbě.
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3257 sekund.