Navštíveno 1698x

18.03.2013, 17:39 |
ivls Dnes jsem valil od nás jihu moravy do jihlavy, třebíče a zpět přes břeclav a cestou více bouraček, jak za celou zimu
Dávám foto z dalnice a maska auta při dojezdu :)

18.03.2013, 17:40 |
ivls
NJ je březen. Není se čemu divit, pamatuju sníh i na 1. máje v průvodu :))

18.03.2013, 17:46 |
tesil Zkurvena zima.....Ted jsme zrovna vzpominali jak jsme loni touhle dobou vytazenej vsechen zahradni nabytek, slunecnik a narazenej prvni jarni sud. Vim ze bylo pres 20 stupnu. Ted mrzne a na autech 15 cisel snehu.
Kámoš vždycky říká: "Zasraný globální oteplování, dneska jsem ho dvě hodiny odhrnoval z dvorku..."
Je fakt, že letos ta zima byla docela dost tuhá. Sice skoro bez sněhu, ale tak studenej únor a březen dlouho nepamatuju.

18.03.2013, 18:02 |
ivls to Tuner#2, i ja - to uz je ale hodne davno, co?
:P
to tesil, naprostej souhlas - i ja se tesim na posezenicka u pivka venku
ted jsem dostal na pivko takovou chut, ze si jdu otevrit
:D
Mr.Scully: tuhá? vždyť loni byly mrazy -20 letos -10 a to jen v noci a pak zas oteplení

18.03.2013, 18:33 |
PekG To Ivls: Ty vozo tos mel hned natahnout laminatem vypada to dost dobre:-D

18.03.2013, 18:33 |
tesil Jenze to byl jeden tyden a jak zima zacala, tak skoncila. Letos je to nekonecny, slunko nikde a furt zima. Navic jak nasnezilo pred 3 tydny, tak ti meteo znalci tvrdili, ze to byl posledni zachvev zimy. Misto toho jdu odhrnovat chodniky a ometat auta a odhazovat snih.

18.03.2013, 18:34 |
PekG A to pivko bych si ted dal taky kurnik skoda ze su v praci:-(
druhý krušný týden na silnicích, za celou zimu mě počasí netrestalo tak, jako za poslední dva týdny. Dneska do Polska mokrý sračky, sračky a sračky a takhle vypadala minulé úterý odpoledne dálnice za Würzburgem, nabral jsem asi 3 hodiny zpoždění.
Jinak by se mi večer s grilem a pivkem už taky zamlouval:-P

já už se nemůžu dočkat až se otevřou zahrádky :-))
ja sem vcera koukal do zaznamu od meho kotle (pisu si pocet uhlaku) a minuly rok sem topil do 16.4. - to sem naposledy prilozil - je fakt, ze uz to tolik netopilo asi,a le jak uz je tepleji, topim v krbu, cili minule asi tak hezky nebylo...
A minulej rok byla podle me studenejsi zima
ivls: Raději nepočítat ;))