Navštíveno 6381x

Nechal si někdo z Vás už tuto garáž montovat a od jaké firmy? Na netu jich je docela dost tak mě de hlavně o Vaše doporučení abych se event vyhnul náké špatné firmě. Rád bych troj garáž takže to taky něco bude stát a nerad bych pak nákej paskvil. Nebo jestli máte někdo lepší nápad tak sem stím. Potřebuju aby to mělo 9x5m. Prostě jedna garáž aby měla 3x5m kvuli pohodlnému parkování.
Nebo pokud se tím tady od tud někdo zabývá tak tím lépe. Kdyby to bylo přímo v Brně tak paráda.
Možná bych pak ještě někoho potřeboval na upravu terénu pokud si to nebudu dělat sám + příprava povrchu pod garáře. Bud beton či dlažba nebo něco podobného.
Díky za každé info.
tak tohle me taky zajima - i kdyz me bude stacit dvoj - 6x5(6)... ;)

16.03.2013, 20:58 |
dalio jsem si nechal udělat garáž 9x6 - sedlová střecha a troje výklopné vrata.....poláci - vybral jsem si lepší firmu a vyšla mne na 58t kč .... mám ji 3roky a max spokojenost
dalio: a das teda kontakt?
moje idea je dat na podlahu klidne sterk a garaz na zemni vruty - je to mozne? ma to tak nekdo?
tmx.806: ja tohle nemam, ale o zemnich vrutech vim vsechno. Ta tvoje idea se me nezda moc vyhodna, protoze ty vruty taky neco stoji, a kupovat jiny nez od krinneru je sebevrazda, co se tyce kvality. Stejne budes muset delat do ty garaze podlahu tak jako tak... Vruty maj podle me cenu u tech prefabrikovanejch garazi, ktery klidne polozis na 8-10 vrutu a mas to bezprace.
Dalio: Hod sem prosím kontakt a byla by možnost real fotek? Máš to v barvě nebo sis nechal obyč pozink?
Díky
je to pěkný a ta základní vychází fakt dobře
konkretní firmu bych se musel zeptat
ale rozhodně někde tu garáž prohlídněte
dan za tu cenu je ,že je to celé slaboučké ,jak plechy tak profil
ale zase za ty prachy

17.03.2013, 21:26 |
dalio soráč , chvilku jsem zde nebyl.....zkusím pohledat nějaké foto ....poláci přijeli a za 3,5hoďky to postavili ve dvojko....barvu jsem chtěl hnědou....zkusím pohledat i kontakt.
3roky zpátky jsem měl na garáži cca 80cm sněhu-střecha byla trošku prohlá , ale vše vydrželo :)

17.03.2013, 21:27 |
dalio jo a chtěl jsem ji průhozí , takže to mám jako malou halu ....a podlahu jsem nechal udělat ze železničních pražců.

18.03.2013, 18:16 |
dalio na tuto jsem byl kouknout v polsku

18.03.2013, 18:17 |
dalio tato je moje .... 10x6m
nejni vidět celá

18.03.2013, 20:45 |
dalio za dvacku jsem si nechal vrata z elekrizovati a max spokojenost
tak jeste ten kontakt a super... koukam ze v tom polsku to maji taky jenom na sterku?

19.03.2013, 17:20 |
dalio najdu kontakt .......poláci to maj postavené na štěrku a jen pod stojkama mají hozenou dlaždici.

19.03.2013, 17:25 |
dalio Witam
Garaż ma 10 m szer 6 m dłu więc musi Pan zrobić wylewkę o 20 cm szer i
20 cm dłuszą tak aby garaż nie spadł z wylewki
Podaje nr konta
Nalezną kwotę prosze płacić na numer konta
BGŻ S.A. O/Nowy Sącz
07 2030 0045 1110 0000 0024 2770.
FPHU "Blaszak" Ludwik Gocal , 34-625 Skrzydlna 188
Faktura zostanie Państwu wystawiona do 7 dni po otrzymaniu pieniążków na
konto. Proszę równie o dane do Faktury .
Pozdrawiam serdecznie, jeśli mogę w czymś jeszcze pomóc oczekuje na dalsze
pytania.
Tomasz Koza
tel./fax. 018/3331187
www.blaszaki.com
email. biuro@blaszaki.com

20.03.2013, 08:56 |
Jozzo máme v práci jednogaráž a pak velkou halu ...vše polsko...neuvěřitelný šmejd a za ty prachy...to je snad dvojka plech a par profilu ...humus

20.03.2013, 09:05 |
dalio 5roků jsem přemýšlel jak to udělat , denodenně jsem kontroloval inzerci ....a nakonec stejně nejlépe vyšlo polsko a dodnes nelituji. vše max. funkční a účel to plní. za ty peníze to prostě normální člověk neudělá