Navštíveno 1333x

Chtěl bych se zeptat jestli nemá někdo zkušenost s výmenou dálniční známky na poště. Potřebuji z jednoho auta přendat známku na druhé a proto mě napadlo jí roztrhnout a nechat vyměnit na poště. Kdyby to nešlo tak jí opatrně sundam a lihem smeju spztku a přepíšu.
díky za radu :) zítra se skočím zeptat na poštu

14.03.2013, 07:44 |
JR Vymenili mi ji asi na treti poste, cekam sem pul hodiny frontu a jeste platil prachy. Priste ji zase proste prelepim jako vzdycky :-)

14.03.2013, 08:27 |
Ravo najdi si na cpost.cz seznam pošt kde to mění a vyber si nějákou zapadlou, abys nemusel čekat frontu ;-)
Jinak SPZ tam klidně nech, nemusíš dokládat techničák že je auto tvoje. Jen se musí shodovat seriový čísla známky a ústřižku a na obou musí být napsaná stejná SPZ.
Známka může být potrhaná (nalepit kousíčky k sobě na průhlednou izolepu) ani nemusí být úplně kompletní, důležitá je část s hologramem a seriovým číslem. Poplatek je nějákej malej (cca 30-50kč), všechno je na stránkách pošty uvedeno.
zrovna vcera jsem nad podobnou vymenou taky uvazoval. nakonec jsem ji prelepil a fixem prepsal spz
Prijdes na postu, reknes ze jsi menil sklo nebo ztratil druhej utrzek a chces vymenou novou znamku...podepises prohlaseni, zaplatis par korun (do 50kc) a jdes domu s novou samolepkou :)