Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Domácí pekárna

o Navštíveno 1338x o
o 11.03.2013, 21:35 | El_Vita
Používáte někdo? Nebo jste ji koupili třeba na Vánoce a teď se vám někde válí bez využití

Také bychom si ji rádi s přítelkyní koupili a tak se ptám na zkušenosti! ;-)

Jaké máte typy popř. třeba poradíte jakou vybrat?

Díky moc

o 11.03.2013, 21:38 | walish
Dal jsem na rady a pořídil tuhle: [ Link ] a jsem max spokojen.
o 11.03.2013, 21:43 | AR
Už nějaký ten rok doma pekárna od panasonica a spokojenost. Peče se párkrát do měsíce a občas ten chleba ani nestihne vychladnout a je pryč ;)
Jinak nejen na chleba ale i takové zajimvé buchty se to hodí ;)
o 11.03.2013, 21:43 | Marťas1
já mám doma obyč z Tesca a spokojenost
o 11.03.2013, 21:43 | HIGHTOWER
Používám, mám nějakou noname, Alaska, tenkrát v akci v makru za 750,- Kč, jede už 5 let a stále v pohodě :-) Ani moc nezáleží třeba na pekárně jako na směsi, receptech a taky k čemu budeš využívat.
Dělají se pekárny, které mají jednu a nebo dvě oddělené části, takže pečeš najednou dva různé chleby (varianty), umí péci sekanou, dělat marmeládu apod. věci. Taky se dá použít jen na hnětení těsta, super když se dělají koláče třeba, nemáš s tím práci.
Konkrétní model nevím, ale jak říkám, mám 5 let, jeden tak 1-2x týdně a stále funguje a za ty prachy, super kauf. Známej má třeba tuhle: [ Link ] Domo B 3990, chválí si jí, cenovka je vyšší.
o 11.03.2013, 21:44 | El_Vita
Tak fajn, asi do něčeho půjdem, bo kolem nás žádná pekárna a ten chleba z Tesca se nedá jíst nebo je za 2 dny úplně tuhý :-(
o 11.03.2013, 21:47 | El_Vita
Cena mi nevadí - rád si zaplatím když to bude stát za to! ;-)

Díky za tipy!

A co ty těsta - resp. směsi? Kde kupujete? a máte zkušenost s těmi bezlepkovými ?
o 11.03.2013, 21:49 | HIGHTOWER | Upraveno: 2013-03-11 21:51:24
jak říkám, ono hlavně záleží na směsi nebo receptu. Já peču hlavně tento: [ Link ] a přidávám tam slunečnicové semínka a občas rozinky. Cenově to nevychází levněji, ale vím, že tam nejsou žádné srajdy, žádné chemické, aby to nějak vydrželo a tak... Hledání dobrého chleba mi trvalo, asi až 7 směs mi chutnala a na jí jedu stále :-) sem tam něco zkusím, ale nic moc...
Bezlepkové nevím, jak říkám, nejlepší je vyzkoušet, směs bývá tak na 1-2 chleby, takže koupit a upéci a buď OK a nebo ne :-) A nejlépe aby byly stále sehnatelné, jedna směs mi docela chutnala z lidlu, ale asi za rok už jsem jí nikde nesehnal :-( Ale kdo rád testuje, plno receptů je na netu, že nebudete stíhat píct :-D
o 11.03.2013, 21:51 | walish | Upraveno: 2013-03-11 21:52:24
Co se týče směsí, tak určitě z těch běžných má nejlepší Lidl.
o 11.03.2013, 23:20 | El_Vita
Dík rozhledno! ;-)

To víš, vyrostl jsem na domácím vesnickém chlebu a ten mi chybi ... Jasně, že to stejně nebude jak z té pekárny, ale mám rád dobré jídlo a ke všemu pečivo ... Tak vyzkoušíme ... Není ráno nad čerstvou italskou kávu ... A domácí pečivo ;-)
o 12.03.2013, 08:09 | Only_One
mám kopii DOMO z Teska tenkrát za tisícovku. Už asi 4 roky a uplně v pohodě. Má jedno hnětadlo, ale výkon je dostatečný, výška nádoby taky, odložený start. A někde tady na foru je to legendární vlákno o těch pekárnách, tam jsou perfektní recepty. Nejlepší byl ten chleba špikovanej uzeninou. Ten mi přinesl několik kilo navíc během chvíle
o 12.03.2013, 08:11 | Only_One
[ Link ] zase sem ho našel a zase dostal chuŤ na chleba s párkama :-D
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3395 sekund.