Navštíveno 2418x

11.03.2013, 18:12 |
AR Má někdo zkušenosti s tímto výrobcem? Total bláto nebo je to použitelné?
Veľmi použiteľné, v Thajsku dokonca preferované. Ja mám od nich teraz kryty na megarepasovaných svetlách na E39 a paráda.

11.03.2013, 20:06 |
AR no tak teď nevím zda to je ironie a nebo to myslíš vážně ;) strejda google je tak pul na půl, někdo že ok a druzí že total shit a po roce žlute a loupačka. Je mě jasné že ta kvalita vs cena musí být někde vidět cca 1500 vs 10k za bosh či hella ;)
Tak za rok sa pokúsim poreferovať. Kamarát ich tam má takisto po repasi už asi pol roka a zatiaľ nič. U nás (na E39) bohužiaľ Hella ani Bosch nevyrába (plexi samotné), tak sme volili to čo nám bolo doporučené :-)

12.03.2013, 07:58 |
AR Hmm tak to je asi taky zkusim, jen doufam že skla budou fakt skla a ne plasty ;) protože ty bosche už jsou fakt ko :(
Krycie "sklo" je od určitého roku vždy plast :-)

12.03.2013, 10:27 |
AR no u mě je origo sklo ;) otázkou co tam dá tento výrobce ;) i když teda nevím zda se dá na plastu udělat stejná struktura těch vroubku co na skle
2 AR: tak to bude auto staršieho data ni, alebo nejaká špecialitka? Cca. od roku 99 čo som občas prišiel do styku so svetlami z rôznych áut som už nevidel sklo ako kryciu vrstvu :-) Nissan, Mitsu, Subu, BMW, Mergl, všetko to má plastové kryty.

12.03.2013, 10:58 |
AR Model před tím tvým ;) a v origu je tam ještě poctivé sklo ;)

12.03.2013, 11:46 |
AR jinak konkrétně se jedná o tyto kousky:
[ Link ]