Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > IT: jakou externi zvukovku k Logitech Z5500

o Navštíveno 1590x o
o 07.03.2013, 07:42 | ACEMajky
Zdarec,
poradte prosim, jakou externi zvukovou kartu poridit k repro logitech Z5500. Potrebuju to k notebooku.

Propojeni bude predpokladam optickym kabelem....

o 07.03.2013, 08:30 | ACEMajky
Koukal jsem na nabidku a myslel sem, ze bych mozna vzal
Creative SOUND BLASTER Recon3D, ale ted sem koukal, ze nema opticky vystup, cili to vidim na jediny 2 varianty:

[ Link ]
nebo
[ Link ]

otazka je, zdali ty penize navic budou poznat
(prodpokladam uziti v podstate prevazne na hry a max sem tam muzika)
o 07.03.2013, 09:48 | RedBaron
Tak jsem tu HD právě objednal. Jsem zvědav, jak teď bude znít FLAC ;-)
o 14.03.2013, 14:25 | ACEMajky
Tak jak RedBarone, spokojenost?
o 14.03.2013, 14:42 | RedBaron
Ano, velká. Stáhnul jsem si pro tuto příležitost pár FLACů ve 24b/96kHz a prohnal to přes tuhle zvukovku optickým kabelem do kombinace Onkyo / Jamo, což samo o sobě není nijak audiofilní sestava. Nevím, jestli byla nejslabším článkem řetězce komprimace zvuku, D/A proces nebo kabeláž, ale oproti původní MP3 nahrávce z integrované zvukovky po drátech jack/cinch jsou daleko lepší a jemnější výšky, rozlišitelnost nástrojů, odhuhňání a konkretizace basové složky, slyšet to prostě je, při soustředěném poslechu.

Testoval jsem zatím na nahrávkách

Carl Orf - Carmina Burana
M. Jackson - Thriller
Foo Fighters - Wasting Light (krásná, skoro staro-rocková dynamika nahrávky na pásek)
David Bowie
Madonna
a hlavně vychutnával nekomprimované nahrávky od mých oblíbených muzikantů J.A.R. a Monkey Business (Roman Holý, Ondřej Brousek, Matěj Ruppert, Dan Bárta)
o 14.03.2013, 16:07 | ACEMajky
tak ze bych priplatil a koupil radeji tu drazsi - i kdyz ja to budu poustet do logitech Z5500, ale mozna by casem mohla najit vyuziti i u HTPC ke keterymu mam napichnuty taky Onkyo,a le s original onkyo repro
o 15.03.2013, 08:59 | ACEMajky
tak ze bych priplatil a koupil radeji tu drazsi - i kdyz ja to budu poustet do logitech Z5500, ale mozna by casem mohla najit vyuziti i u HTPC ke keterymu mam napichnuty taky Onkyo,a le s original onkyo repro
o 17.03.2013, 20:08 | ACEMajky
RedBaron - ona ta zvukovka neni 5.1? (Creative SOUND BLASTER X-Fi HD)
o 18.03.2013, 13:31 | RedBaron
Ne, je 7.1 :o)
o 18.03.2013, 13:47 | ACEMajky
Sem to studoval a oproti levnejsi varianta tam orezali DDL a DTS, cili sem radeji vzal levnejsi variantu, kde bude vetsi jistota funkcnosti na 5.1 - na z5500 bych podle me stejne rozdil nepoznal
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3363 sekund.