Navštíveno 2420x

19.02.2013, 13:48 |
walish | Upraveno: 2013-02-19 13:48:48
Hledám pro kamaráda vhodný povoz do 50tis. Ideálně do 40, aby 10 zbylo na prvotní servis.
Nechce italské ani francouzské a 3dv :) Nejlépe kombi, spíš benzín, klima,manuál..
Nabízel jsem Hondu od Petury, ale v tom kombíku se mu to nelíbí. Ve výběru je např. FoFo, Avensis...
Bude to převážně na krátké trasy, občas nějaká delší.
Našel jsem třeba tohle:
[ Link ] - nezná někdo?
Kdyby někdo věděl o něčem v dobrém stavu, tak sem s tím ,uvítám i tipy na další auta.
Se štěstím koupí i passata B5 v pěkném stavu...
walish: ať se přijede svést, ten kombik je hezkej (hezčí jak hatch) :) a s cenou něco uděláme :)

19.02.2013, 14:14 |
walish | Upraveno: 2013-02-19 14:18:27
Fabia je dost malá. Jednak tam třeba naskládat lyže,boty, 2 sudy... :)) U passata nevím no, tam je zase dost velká šance, že zmizí..
Petura: snažím se, ale nevypadá to nadějně :)
:) v pohodě, mě už stejně uteklo auto na který jsem měl zálusk
Ono kdyby to bylo kousek, tak ho k Tobě dotáhnu, řekne, že se mu to fakt nelíbí a ok, jenže přes celou ČR, to by mě nakopal :-D
myslim ze B5 se uz dneska nekradou, za ty penize bych se snazil koupit neco, co po mě nechce moc penez a ma servis za levnocha. vylitanou b5 bych asi nechtel
No já pro B5 nejsem. Je teďka v jednání jedna pěkná 323f -
[ Link ] , tak uvidíme. Je tam něco, na co se konkrétně, kromě obecných věcí, zaměřit?
Byl bych schopný nabídnout mu Opel zafira rok 1999. Cenou bych šel na těch 50 tis. Auto je na sev. moravě.
A co Nissan Primera? Za tu cenu se daji najit i P11C 2001 rok. Nebo ty starsi combi s 96kw motorem.
Jo, primera/almera je taky ve výběru.
Tweety_xx: Zafira už je zase zbytečně velká :)
Uvidíme,jak to dopadne s tou Mazdou.

19.02.2013, 15:44 |
JP Nezlob se že se sem tak přis..., ale nevěděl by někdo o něčem pěknym +- okolo 120tkč? Podmínky - malej benzín (max. 1.6), 5 dveří, co nejnovější, co nejblbuvzdornější, s dostupnou servisovatelností (aby to opravil první servis na kterej narazej)... Něco ve stylu Ford Fusion, Fabie 1.4 fkombíku apod.
JP: vůbec nevadí, téma je tvoje, já mám vyřešeno :)

19.02.2013, 22:08 |
AR

20.02.2013, 10:29 |
Conan Jsem teda rozhodnutej, že si ho nechám, ale pokud by byl zájem, tak ho prodám:
[ Link ] Volvo V40 T4
Chlapi díky, ale dnes se jde zaplatit ta Mazda 323f BJ.
ať to nezakládám znovu:
+- 10let starý, kombi (mpv) výhodou (dveře k zadním sedačkám nutnost), el. okna, klima, benzín/nafta - spotřeba kolem 6l (od nafty si slibuju nižší spotřebu, ale bojim se "vysrání" turba a jiných chujovin spojených s provozem nafťáka), výkon kolem 100 koní (66-85kw), cena kolem 75tis
auto co se mi líbí, tak na něj nemám a vysokému úvěru se na rady ostatních raději vyvaruju, takže se musím spokojit s něčím jiným, ale nevím co ....
jsem zarytej hondař, ale v této ceně Honda nic mému oku uspokojivého nenabízí :( (stream je super, ale jezdit za 9-10l benzínu je pro mě nesmysl)
zajímá mě Mazda Premacy, ale nevím jaký motor
Renault Scenic, Citroen Picasso - mám osobní problém k francouzským autům :) - ale kdyby tak asi scenic s 1,6 benzinem
možná bych znovu šel do P806 - Citroen Evasion - ale chtěl bych znát rozdíl mezi motory 2,1TD a 2,0HDI (ale tady je spotřeba mimo moje požadavky, ale zase to kompenzuje velikost auta)
fabie nepřichází v úvahu a o1 kombi by šla, ale za tyhle peníze nesehnatelná
GIV kombi se mi nelíbí a je zajímavé, že "krátké" verze jsou dražší, takže v této cenovce taky utopie
trochu mě zaujala AR156 kombi, ale opět trochu nedůvěra jako k frantíkům, a hlavně netuším co za motor
řeším spotřebu, protože auto denně najede cca 80km ale zase nechci tu trasu trávit v saxu, 106 a tomu podobných kotrmelcích (už jsem taky měl), navíc to musí plnit funkci rodinného vozu (2 děti + náklad co si vozí sebou k babičce), a hlavně by to mělo víc času trávit na silnici než v servisu...

27.02.2013, 15:48 |
vomy7 Tak do 156 rozhodne 1.9JTD 85KW ale je to ne moc pohodlny a pomerne maly auto, vzhledem k tomu, ze pokukujes i po autech jako je Picasso, Scenic atd. Jeste s cim mam zkusenost tak Scenic meli jsme rv 05, 1.9dci 96kw a super auto. Snad zatim jedno z nejlepsich co jsme meli, predtim jsme meli 2x 156, pak Scenic, pak OII a ted Focus.Se Scenicem opravdu prijemny svezeni, ma ho jeste strejda a soused(oba 1.9 dci 88kw), vsichni jezdi bez problemu, akorat sousedovi odesel alternator, ale tak za 5 let pouzivani to muze prijit u kteryhokoliv auta. K ostatnim autum co si psal zadny reference dat nemuzu :)
nakonec asi zvítězí ta AR156sw, ještě objevit kousek, který by za to stál
co týden, to jiný auto ...
budu potřebovat něco co jezdí snad na vzduch :)
jaká je reálná spotřeba Yarisu 1,0?
naftové auto se pro případ drahých oprav odkládá, a musím najít něco "blbuvzdorného" v benzínu...
Petura: řikal jsi, že naftu a nic malýho ne, ale pokud chceš něco na vzduch, tak připravuju na prodej naše Lupo 3L, cena kolem 50k, spolehlivý, při lehký noze 3,2 litru nafty, při těžký 4 litry :o)
Escudo: nj, člověk míní, život mění ... prostě velké auto bylo v plánu, ale jestli všechno dopadne tak jak momentálně našlápnuto, tak se budu muset spokojit s "baťohem" co mě bude vozit "zdarma" a kam 2x za týden naložím prcky se sedačkama...
u tebe bych se mohl stavit a na auto se podívat - stenjně jsem tě už 100let neviděl :)
Budu jedině rád :o) dej mi vědět, tady už moc nejsem
hele asi tě navštívím už v pátek nebo v sobotu, hoď mi do mailu nebo ICQ na tebe číslo...
máš to tam, případně pod nickem, jinak už asi 10 let nevim co je ICQ, já myslel, že už to nikdo nepoužívá :oP