Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > dotaz telefon s klávesnicí

o Navštíveno 1179x o
o 15.02.2013, 14:18 | tomas-x
Přítelkyni klekl telefon,nokia 5130.Chtěla by nový,ale trvá na tom,aby měl klasickou klávesnici a nechce nic dotykového :-) Z toho co se dneska dá koupit nové mě snad napadla jen Nokia C5 nebo je vůbec ještě něco jiného? Zase nechci aby to byl uplný lowend typu telefon pro důchodce :-)

o 15.02.2013, 14:29 | JR
Ja ty svoji koupil dotykovku s droidem a trvalo ji den nez si zvykla a ted max spokojena.
o 15.02.2013, 14:39 | Pekys
C5 mám na stole, a slouzil dobre, ale dneska uz je doba jinde. Je to posranej pomalej Symbian, bez niceho. Mozna tak mapy zdarma jsou dobry, ale dneska founy nabizej uz mnohem vic, a treba internet je na C5 naprosta tragedie, jak to ma malej displej. O mailech a prilohach ani nemluvim.

Nechtel jsem dotykac, jsem konzerva, ale nakonec jsem sel do Samsung S3 mini, a velka spokojenost. Na SW klavesnici se da zvyknout, neni to takova tragedie, navic tam muzes vsechno diktovat, treba sms v aute :) Co mi vadi, ze na klavesnici je carka az v symbolech, ale jinak OK.

takze za mě jako JR.

pokud trváš na HW klávesnici, tak nějaká Xperie a SE ji tuším má i s Androidem.
o 15.02.2013, 14:42 | JR
Pekys: Tak si stahni jinou klavesnici, dostupnejch jich je asi milion. Ja pouzivam A.I.Type
o 15.02.2013, 14:46 | Pekys
Tak to byla Xperia pro a je už stará a neprodává se.

Jinak jsem našel tyhle, kombinace dotyk + qwerty:

Nokia C6 - stará sračka s tragickým displejem
Nokia N97 - s trochou trpělivosti snesitelný
Motorola Milestone - neznám
Nokia E7 - pádlo, pomalý, ale klávesnice super
Xperia X2 - neznám
Samsung Galaxy 551 - neznám
o 15.02.2013, 14:47 | Pekys
JR: zkusím, dík za tip. Jak rikam, mam to necelej tejden, a po zvyku na symbian teprv objevuju moznosti androida. :)
o 15.02.2013, 15:15 | AR
tak když s hw klavesnicí tak ostružinu co;)
o 18.02.2013, 13:20 | M.a.R.i
Měl jsem xperii mini pro a super telefon, akorát výdrž baterie tak 24h
o 18.02.2013, 15:35 | JR
MaRi: Kdyby sis s tim nehral .... ja mam Xperii mini jenom na volani a dva roky stara baterka vydrzi tejden. Na hrani mam Note II a vydrzi dva dny tezkyho provozu.
o 18.02.2013, 15:39 | M.a.R.i
JR: Už jí nemám, ale měl jsem originální android, tuším 2.3. Pořád zaplá wifi, mobilní data, bluetooth. Kupoval jsem i silnější baterku a přes 24h se nedostal. Když jsem byl v zahraničí a používal jsem ho pouze jako hodinky, tak mi vydržel cca 3-4dny. Ale možná to byla vada kusu

Jinak mám teď taky Note 2 a potvrzuji 2dny těžkýho provozu, ale přijde mi že s androidem 4.1.1 vydržel 3dny těžkýho provozu :)
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3261 sekund.