Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Rada home-hifi

o Navštíveno 1446x o
o 16.01.2013, 08:52 | Freerider
Prosím o radu.

Popíšu raději zeširoka. Jeden pán mi dluží už přes tři roky 25 tisíc, s úrokama to dělá včetně prodlení okolo 40 litrů. K placení se pochopitelně příliš nemá,
nicméně nabídl mi, že jako splátku dluhu mi přenechá domácí sestavu.

Jedná se o následující komponenty:

SACD Marantz SA7003
AV Marantz SR 7005
Blue Ray Marantz BD 7003

Dál jsou k tomu kabely Proell a reprosoustava
Quadral Quintas 505.

Upřímně se mi do toho moc nechce, nicméně chtěl jsem udělat malý domácí TUS, ale od Marantze jsem měl jeden jediný komponent kdysi a to byl vintage zesilovač M 1060. Ten hrál tedy výborně, avšak odešel společně s expřítelkyní před 8 lety....
Vím, že Marantz dělal dobrý kousky, nicméně v těch nových nemám vůbec jasno.

Na druhou stranu, ty peníze už jsem pomalu začal pohřbívat, takže kdyby to mělo hodnotu aspoň nějakou, asi bych do toho šel.

Co vy na to? Stojí to za to nebo ne?

o 16.01.2013, 09:04 | Deliquente
Cokoliv co ti da ber... Lepsi neco nez nic;-)
Ty quadraly hrajou na svou tridu vyborne. Ostatni jsem neslysel.
o 16.01.2013, 09:13 | Freerider
Tak jsem našel ten AV - nový okolo 35 tisíc, koukal jsem na ebay, dá se koupit okolo 20 jetý - to by šlo, ale jak to hraje? Neznáte ho někdo?
o 16.01.2013, 10:02 | hanzz
Jako Deliquente, lepší tohle než nic. Nevím, jaký jsi audiofil a jakou máš případně doma sestavu teď, ale ten Blue Ray a AV jsou poměrně slušným základem domácího systému, který neurazí ani ve stereu (zvlášť v dnešní době různě kvalitních MP3). Neposloucháš-li CD, tak to SACD můžeš rovnou prodat :)

Kuk třeba sem: [ Link ]

jestli to je jedna z mála šancí, jak z něj ty peníze dostat, tak bych si pro to jel raději už dnes :)
o 16.01.2013, 21:35 | Tuner#2
Jako hanzz, asi není co dodat ;) bedny sice pokulhávají za komponentama, ale ty přístroje super na to kolik dluží ;)
o 17.01.2013, 11:05 | Harryp
Freerider: Tvé myšlenkové pochody nechápu. Pokud nejsi schopen tři roky ty peníze dostat a nabízí Ti ihned řešení dluhu tímto způsobem (lehce si už zjistil,že to ten dluh pokryje), tak nevím proč proboha váháš? Rychle naložit do auta a šup s tím domů...nicméně raději na smlouvu, že ti to prodává ve výši X a započítat k tomu dluhu. Aby nakonec nešel na cajty, že jsi to ukradl atp. !

No a druhá rovina je pak v těch samotných komponentech - buď je využiješ plně,částečně nebo je rovnou prodáš :-)
o 17.01.2013, 15:19 | Freerider
Harryp: já to napsal blbě - Hlavně nevím, v jakým stavu ta sestava je. A je to o to složitější, že dotyčný je v Norsku a v bytě bydlí jeho přítelka. On se vrací jednou za 5 - 6 týdnů, takže se k tomu jen tak nedostanu. Proto řeším, jestli to mám risknout a nebo to za to nestojí.
Ale našel jsem ty komponenty na Ebay - asi bych za to těch 40 i dostal, jak jsem se koukal, rychle bych dostal 25 :-)

Děkuji :-)
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3155 sekund.