Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > dotaz: úvěr ze stavebka a faktury

o Navštíveno 1648x o
o 14.01.2013, 18:20 | fredh
Zdravím,

řeším doložení úvěru ze stavebka fakturama. Bral jsem si úvěr 100 000kč, původně na úpravy bytu, ale vysralo se topení v baráku, tak se muselo udělat + voda, ale bez faktur a tím pádem levněji.

Faktury na materiál mám asi za 50tis. A vypadá to, že další už mít nebudu. Můžu si nechat napsat fakturu od rodinnýho příslušníka, kterej je zedník. Vezmou mi to, nebo musím doložit čistě jen materiál?

Díky

o 14.01.2013, 20:16 | Mazety
mrkni po netu, prodává se spousty faktur na matroš, je jedno jakej použije, berou cokoliv
o 14.01.2013, 20:22 | fredh
nechce se mi to kupovat, když to můžu mít zadara. Dle selskýho rozumu by to jít mělo. Je to jak kdyby ti někdo dělal to topení. Aspoň teda takhle uvažuju já.
o 14.01.2013, 20:33 | AllInOne
No. Dela se sporitelne nejaka kalkulace nakladu, co budes delat. A pokud to bylo na rekonstrukci bytu, tak je divne, aby si tam dodal faktury za cihlu (třeba).

Co se týče rod. příslušníka. Má stejný jméno? Adresu?

Co to je za dpořitelnu?

o 14.01.2013, 20:54 | fredh
cihly ani nic podobnýho tam není. lepidla, kachle atd. Ten zedník by mi dal fakturu na práci.

Rodinný příslušník je sestřenky manžel. Jiný příjmení, adresa 30km ode mě.

Je to českomoravská stavební spořitelna
o 14.01.2013, 21:07 | AllInOne
Tak, ČMSS
Dělal si kalkulaci nákladů, tam si o topení nic nepsal. Je ted divny tam dat doklad za topeni.
At ti udela fakturu na praci v byte na 102 xxx tis kc. (zase by to melo korespondovat s kalkulaci a jeho zivnosti)

Moznost 2: dum je psany na tebe? Pokud ano, zmenit ucelovost, kalkulaci na topeni a faktura za matros a praci 102xxx tis kc.
o 14.01.2013, 21:09 | AllInOne
Zmenit ucelovost: dolozit LV baraku, kalkulaci nakladu na to topeni (staci napsat: vymena topeni - 100000kc)
o 14.01.2013, 21:49 | fredh
ja topeni do nakladu dat nemůžu, protože od toho doklad nemám. Dělalo se to bez dokladu aby to bylo o x tisíc levnější. Jak jsem psal výše.

Mám doklady na cca 53 tisíc na různý lepidla, kachlíky, lišty atd.

Do kalkulace nákladů sem napsal podlahy, koupelnu, kuchyň a ještě něco. Už teď nevim.

Barak není na mě, je na tátu. List vlastnictví byl doložen.

Mě jde čistě jen o to, jestli spořka vezme fakturu na práci od zedníka. Podle toho co píšeš, tak by měla.
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3171 sekund.