Navštíveno 2353x

Brzy to bude rok, co nás opustil kamarád a známý - člověk, který velmi ovlivnil můj život - a že tak na něj myslím, dal jsem se do řeči dnes s Tappajou - no a když jsem už toho pacholka vzpomněl, hned jsem proletěl inzerci, neb stále hledám nějakou zajímavou Z28ku... no a na co jsem narazil? :o)
[ Link ] hned mi blesklo hlavou, že by to stálo za to a Jirka by měl radost... a k tomu tohle:
[ Link ] No, to by bylo... ale bohužel, jaksi není na vyhazování :o( ale kdyby někdo z vás tu ´chuť´ měl - myslím, že by to nebylo zlý, co? :o)
Stále nám chybíš Jirko - ty KUJEBÁKU :o)

Taky si sem tam vzpomenu. Hlavne kdyz narazim na starej prispevek.
Kde je konec jeho camaru?
Jojo taky vzpomínáme ....
camaro snad nějak podědila ségra nevim co dál se s nim dělo ale nalezený už bylo
A kluci, ten inzerát co jsem tady dal, vám nic neříká??? :o) S Tappajou jsme se shodli, že je to Jirkova kastle, ktere chybi věci v interiéru, motor a převodovka, co na to sám připravoval - a že je to z olmíku, vypadá to na ZORA, ne? :o)
FOTO je tam ILUSTRAČNÍ BORCI :o)
tak ono to na zorra vypada i podle kontaktu...

13.01.2013, 16:07 |
JR Jo napadlo me to hned jak jsem ten inzerat otevrel a tel je na Zorra, takze neni co resit :-/

13.01.2013, 16:14 |
JR
jo takhle ?...... aha sem kouknul na fotku a řikám si docela zajímavý ta cena za kastli....
ale když foto ilustrační tak to je asi jasný no......
Ale cena za motor je horší, je to tak dva roky co prodával Ondra Fencl LS1 za 45k (nebo to snad byl LS6 z C5 Z06, už nevim), což je jinčí kafčo, dát to dohromady, tak je za pár kaček slušnej musclecar.
Přijde mi, že ten downsizing dolehnul i sem :o) majitelé těhle aut se odsud nějak vytrácej
No, jako 70k za LT1 není zlý :o) dle Jirky to slo mnohem levneji a pohodlneji vysroubovat nahoru s výkonem a krouťákem, nez ta novejsi LS1ka... a tahle prevodovka se montovala i do Viperu atd (jeho slova, ja tomu az tak nerozumim - bohuzel) :o(
Motor je u nás v HB mám pocit
Mám to 50m vzdušnou carou
jinak někdo si na frajera musí hrát a někdo proste frajer je !
Na tohohle frajera se nezapomíná

13.01.2013, 22:24 |
Q ÁMEN BRATŘE!
Newman to vystihl presne... :o)