Navštíveno 1853x

Sehnal jsem si vystřelováky, ale za boha nevím kudy dovnitř ;-) Pod znakem žádný šroubek není jako u těch starších typů, jde pouze vycvaknout půlka krytu zezadu, ale tam je jen baterie na tlačítka. Nevíte někdo? Díky ;-)

pod znakem šroubek musí být, u těchto modelu je, bohužel se znáček musí ve většíně případů zničit a novej stoji 100,-
ten kliče se musí rozdělat uplně celý
jinka si myslím, že tyčinka už u tohoto není, dignostikou přez imo v budíkách nakodujes nový klič
Značek jsem sloupnul a je tam jen holý plast, tak jsem ho nalepil zpět. Osobne si taky myslím že tady už tyčinka není, jen jsem to chtěl od někoho potvrdit protože mi kámoš tvrdí že tak musí být.
a je ten klič určitě originál? neb rozebrat musí jit každý klič, aby ses musel dostat k centrálu tzn těm tištákům
100% origo, je to cela sada i se zamky ale ty jsou mi na prd, do G IV nepasujou, je to G V, Polo bo neco takovyho... To že by mi nešli sladit tlačítka mi neva, mam to stejne přes Jabko.
Je to Fazit (originál) a rozebrat bez zničení nejde. Jsou v něm zalisovány dva kovové čepy. A immo tyčinka už v něm samostatně není. Je to přiletované na plošném spoji.
Jo, ty cepy jsou videt z boku, zkousel jsem je mackat atd a nic. Tak tim je to jasny a jsou mi k nicemu. Nechcete je nekdo nez je vratim? ;-)