Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Mobil pro seniora.

o Navštíveno 1169x o
o 09.01.2013, 12:16 | All
Doporučte mobil pro dědu (75 let), který je fyzicky i mentálně naprosto v pořádku. Jednoduchý spolehlivý, větší klávesy atd.
Díky

o 09.01.2013, 12:37 | Zdeny60 | Upraveno: 2013-01-09 12:39:32
aligator . Stojí to asi <3litry, má to mega písmo a mega klávesy, vysílá to nouzový signál o poloze a stavu baterie a automaticky emergency sms na předvolená čísla, má to nouzové emergency button, baterku s dobrým světlem. Je to "V".

[ Link ]
o 09.01.2013, 16:01 | Sau
Pokud není hluchý, tak bych mrknul na nabídku Vodafone, je tam jeden za snad 9 kil. Nevýhoda - má poměrně tiché vyzvánění. Teda tiché na to že by to měl byt mobil pro starší lidi, kteří sů často už hlušší. Ináč taky obří tlačítka, displej s velkým fontem, nouzové tlačítko, výdrž v pohotovstním stavu prý 700 (!!) hodin (nabil sem ho 22. prosinca a eště je na příjmu)
o 09.01.2013, 16:04 | Fox_cali | Upraveno: 2013-01-09 16:04:59
takovy telefon neexistuje, nez toho aligatora tak se nauci s nejakou jednoduchou nokii, ten aligator je totalne na prd, sice ma velke tlacitka ale katastrofalni displej a jeste horsi sw ve kterem jsem se mel problem vyznat a to nepatrim k tem co jsou na tyhle it jalovi. ja to vyresil jablotronem, co vypada jako pevna linka, nemuze to sice tahat v kapse ale umi to telefonovat bez zvednuti sluchatka atd. pokud je mobilita na prvnim miste, vybral bych nejakou nokii, klidne i nejakou oldschool, deda s tim asi fotit a serfovat po netu nebude ne? Pisu z vlastni zkusenosti a presne tenhle problem jsem resil a dospel jsem k tomu ze v tomhle sortimentu chybi neco poradneho ;)
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3201 sekund.