Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Oprava zesilovače domácího kina Genius 5+1

o Navštíveno 1799x o
o 08.01.2013, 15:40 | DaNNy
Ahoj, začal mi blbnout zesilovač v SW k domácímu kinu Genius 5+1. Nejdříve přestal hrát jeden malý reprák. Pak postupně přestaly hrát další dva, hraje nyní jen SW centr a jeden přední. Nevíte co s tím? Nechci kupovat nic jiného, byl jsem s nimi spokojen. Kde hledat příčinu? Jistě to bude jen nějaká součástka, nechci to dávat do opravny za litr. Neřešili jste někdo podobný problém? Měl jsem to rozebrané, signál do repro vůbec nejde, nic viditelně přerušené, okouřené...

jsou to tyto repro: [ Link ]

Díky za každou pomoc!

o 08.01.2013, 16:03 | Jozzo
Nechci si nic kupovat nového,nechci platit za opravu.
Pomožte mi a spravte mi to zadarmo , nejlépe kdyby si pro to někdo přišel ke mě domů a ještě mi za to zaplatil.
o 08.01.2013, 16:17 | tappaja
Promerit kondiky
o 08.01.2013, 17:00 | DaNNy
Díky Jozzo za příspěvek, nejsem lempl a dokážu si lecos udělat sám. Nebudu financovat lidi co tam dají novej kondík za 10 min a řekne si 900,-, když já si to vyměním za 25kč. Jestli ti to vadí, tak tu nepiš.

Tappaja- díky, zkusím to.

Někdo ještě nějaký jiný nápad, čím by to mohlo být?
o 08.01.2013, 17:25 | Jozzo
Wow hoši nevím jak jste v elektro oboru zdatní ale pokud nemáš speciálku tak
1. kondík neproměříš
2. musíš ho vypájet abys ho vůbec změřil

Podívej se jestli není nějaký nafouklý. Buď je nafouklý z vrchu a je tam bříško a nebo může být fouklý spodem, tzn. je porušen dolní lem a kousek povylezla černá guma která to těsní.
Nemáš nejlépe kvalitní foto desky?
o 08.01.2013, 19:16 | Vencaf
To by mě taky zajímalo, jak bude někdo, kdo o tom nemá ani páru, měřit eletrolyt.kondíky, za prvý bude nutný ho vypájet z desky a za druhý změřit skutečnou kapacitu je docela náročný (nemyslím jen test je/není prošlehlej)
o 08.01.2013, 19:19 | tappaja
ESR metr to dokaze i bez vypajeni, otazka je, kde ho vzit...
Ja poridil v lete za litr a byla to moje nejlepsi investice do merici techniky za posledni roky :o)
o 08.01.2013, 19:21 | Vencaf
a to měří skutečnou kapacitu průchodem střídavýho proudu?
o 08.01.2013, 19:35 | tappaja
o 08.01.2013, 19:58 | AR
bože jozzo....
o 08.01.2013, 20:50 | Pavel 528
to je snad jednodussi vymenit vsechny,kdyz uz je clovek vyndava...

nicmene rozhodne vsechno se nerozbiji jen diky kondikum..o]]

samozrejmne to muzu opravit...
o 08.01.2013, 22:14 | Jozzo
AR: stačí PANE ...bože je už moc

Staci vypajet jedna nozicka ale i tak. Do urcite kapacity...tusim 40miliF staci nektery lepsi multak co matuhle dovednost. kinak malo kdo ma doma tyhle meraky co tapaja
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3134 sekund.