Navštíveno 1524x

Sorry,ale co to je za agitku? Klub šedých vlků ? :-D

08.01.2013, 15:55 |
Veva není co dodávat...
čekám jen, kdy někomu konečně mr*ne v kouli a vletí do sněmovny s pistolí...
Jsou to sprostý kurvy, bože, já se vždycky tak naseru, když čtu, vidím, slyším o "naší" politice, je mi z toho na blití...
Koukám, že lidi už jsou hodně zoufalí, když někdo sesmolí něco takového. Je jen smutné, že stále nikdo nechápe, že politika a finanční systém spolu nijak nesouvisí. Úplatnej je každej z nás a závidět politikům, že to je na nich víc vidět, je zbytečné. Ekonomiku světa řídí docela jiní lidé, kteří mají na svědomí současnou situaci. Politici s tím nemohou dělat naprosto nic! Copak neznáte heslo "Kdyby volby mohly něco změnit, už dávno by je zakázali."?
Rustapha-659: klub šedých vlků? Možná, ale mají pravdu. Ve všem!!!
323Marty: S tím nemůžu souhlasit. Je to přesně tak, jak o tom na mluví na tom videu. Jestli naši politici tunelují tenhle stát z vlastního přesvědčení, nebo proto, že je k tomu v pozadí někdo za prachy navádí je irelevantní: Všechny politiky od listopadu 89 bych postavil před soud v Haagu za vlastizradu a to včetně obou prezidentů!

09.01.2013, 09:09 |
AR Marťas: jeden prezident už by tam jaksi nemohl ani dojít ;)
Marťas1: a tim by se zmenilo co?

09.01.2013, 09:49 |
Rustapha-659 | Upraveno: 2013-01-09 09:54:12
Marťas1: já chápu,ale tohle je prostě úplně zbytečný video,něco mezi Aštarem Šeranem,Hadech v letadle a Šlágr TV.......jako .mycTD
AR: já vím
mycTD: kdyby to tak mohlo zafungovat a znovu říkám "kdyby" tak by ty kurvy a všicni další věděli, že i na ně platí nějakej metr. Vždyď za posledních 22 let rozkradly všechno to, co naši otcové a dědové budovali od války, nebo snad ne?!
Cíleně zlikvidovanej průmysl(to co tu je už nám nepatří), zemědělství, školství, zdravotnictví, sociální systém (funguje jen pro cigány a nefachčenka),....
Já vím, že jsou to najivní představy, ale kam až to povede???
jiste...
ale konstruktivni reseni je najit system, ktery tomu zabrani.
řekl bych, že drtivej podíl na likvidaci toho co naši dědové a pradědové budovali měl komunistickej režim.
jsem přesvědčenej o tom, že to co se děje u nás v politice a nejen v ní se děje i v ostatních státech jen o tom českej člověk, pozorujíc tv nova apod, neví.
viz aféra v rakousku o uplácení doktorů a následný předbíhání v seznamu čekatelů na transplantace apod...
jestli někdo víte o státu, kterej vede parta mirků dušínů, sem s ním.