Navštíveno 1514x

Potřebuji poradit, kamarádka chce do restaurace nějakou záznamovou kameru na výdej jídel, tak nějak přemýšlím co pořídit, chci aby to i nahrávalo, v restauraci je i internet tak přístup přes net a nebo aby to mělo záznamové zařízení v místě.
Tak mě napadlo jestli koupit nějakou webovou kameru a nebo nějaký set co se zůzně prodává, kdyby bylo víc kamer, tak se dá třeba na parkoviště jako hládací atd.
Co by jste poradily?
Díky
kolik kamer, kolik korun?
stačila by 1kamera, kdyby to byl nějaký set, tak by se další použily jak jsem psal, peníze co nejlevněji, je to jen na kontrolu, žádné sledování
je tam nejaky pocitac, na ktery je mozne to nahravat? chtelo by to rozpocet. pak se da vymyslet...
Podle toho, jak jsi náročný, třeba by ti stačilo tohle
[ Link ] příp. jen DVRko a kamera. Máto LANku, 4 vstupy, výstup na LCD, ... Kamera v setu ale nepatří k žádným zázrakům, jako přehled by ale stačit měla. Hodíš do toho HDD a je to. Výhodou je, že to zaznamenává i bez LANky a funkčního PC, nevýhodou je trochu kostrbaté ovládání, ne zrovna ideální export, ale to odpovídá ceně.

06.01.2013, 23:51 |
cendler | Upraveno: 2013-01-06 23:53:09
co třeba něco takového, to přesně tak nějak splňuje, tzn. nahrává, pokud budu chtít, mužu se na ni odkudkoliv připojit
[ Link ]
Pokud ti stačí to rozlišení, pak ano. Záleží i na možnostech nastavení.
kamera z posledniho odkazu - nahrava to pouze na kliknuti a jen nejaky usek. pozor na to!
ze to ma slot na kartu neznamena, ze by se tam nahraval den zaznamu...
Ghofig : jak si to poznal, já jsem četl návod a tam je psáno, že to nahrává jak si to nastavím, což by bylo dobrý.
Ale tohle se mi líbí, jen se to nastaví a jede to samo, můžu si hýbat na dálku atd., zkusím najít někde na netu, jak je to opravdu stím nahráváním.
Nebo jestli znáte něco podobného?
Tady práve píšou, že to nahrávat umí na SD kartu
[ Link ]
cendler: manual jsem necetl, ale uz jsem tu jednu WaveRF kameru mel a ta se takto chovala a to uzivatelske rozhrani taky zrovna moc "user friendly" nebylo :)
ale treba se pletu a uz maji neco lepsiho :)
Ghofig : a neznáš něco na tenhle způsob co by fungovalo, o téhle jsem včera něco přečetl a bylo tam psáno, že to vyřešil nějaký nový firmware, tak nevím

08.01.2013, 11:03 |
Shr3k | Upraveno: 2013-01-08 11:04:33
[ Link ] - umí "smyčku" po 5 minutách, nahrávanou na interní kartu nebo přes Sambu, 16 GB karta vydrží při 1280x720 30fps cca 3/4 dne
- samozřejmě umí i detekci pohybu a nahrávání jen detekce pohybu, nicméně jedna událost se musí vejít do cca 3 MB bufferu
- přístup přes web a klient pro Android (i odposlechem a možností něco zahlásit nazpět) je samozřejmostí
- v módu 1600x1200 umí jen 15 fps