Navštíveno 1403x

Mohl bych poprosit nejakeho majitele (pripadne znalce) tech levnych parkovacich kamer, jakou to ma asi minimalni zaostrovaci vzdalenost?
Jde mi o to, ze potrebuju snimat plochu cca 10x10cm ze vzdalenosti cca 5cm, mozna malinko vic a at je kamera co nejmensi.
Diky
Ty úplně malé mají podle mě pevně nastavený objektiv bez možnosti ostření.
nektere webkamery maji treba manualni ostreni, coz u tohoto asi nebude no, nicmene by me zajimalo, z jak velke vzdalenosti (co nejblizsi) bude jeste nerozmazany treba nejaky text na papiru...kdyby nekdo mohl zkusit, tak by to bylo skvele.

04.01.2013, 14:42 |
michall | Upraveno: 2013-01-04 14:43:22
To sice ano, ale couvací kamery jsou vodotěsné a nepředpokládá se, že by je uživatel chtěl doostřovat nebo upravovat. To chceš na nějakou venkovní aplikaci nebo jen potřebuješ co nejmenší kameru?
co nejmensi jednoduchou kameru, co zvladne ostrit na malou vzdalenost, do interieru a pripojit to chci na autoradio, takze mi tohle prislo jako idealni, za par susnu.

06.01.2013, 15:28 |
michall | Upraveno: 2013-01-06 15:33:05
Kamera tahle
[ Link ] , novinový článek v deníku Metro, cca 10cm. Blíž už to bylo rozmazaný moc. Počítej samo s tím, že při 5cm vzdálenosti a 10cm na šířku bude obraz deformovaný.

bomba, presne tohle info hledam, diky moc!!! takze budu pocitat s 10cm a uvidim, jestli to bude stacit ;)
deformovany obraz ani tak nevadi, staci jen zakladni citelnost a ne jen jedna velka smouha.