Navštíveno 2179x

25.12.2012, 18:04 |
corroVR6man | Upraveno: 2012-12-25 18:07:06
Zdravím lidičky potřeboval bych pomoct.. A to zda by mi někdo nekoupil přes ebay tuhle přední origo masku na VW Corrado VR6.. Ja nemam učet a ani nikdo z mých známých a moc tomu nerozumím tak se chci zeptat jestli by byl někdo schopný to koupit.. S tím že bych to zaplatil.. Určitě by byla vhodná domluva s obou stran.. DĚKUJI MOC ! ! ! TADY DÁVÁM CO BYCH POTŘEBOVAL KOUPIT..
[ Link ]
To ses na autohificlub.cz dneska registroval abys po 10ti minutach chtel nebo koupit na aukci v zahranici?
Tak to je doslova drzost :-)))

25.12.2012, 18:49 |
CRK ...a ještě po něm jde hned moderátor :)))
Tak poradil mi to kamarád že to mám tak udělat.. Tak se teda omlouvám já se moc nikde neregistruju.. A ten admin co mi to tady píše jestli ti tu vadím, klidně mě smaž pouze jsem potřeboval pomoc tak vidim že tady ji asi nenajdu..
A docela jsem nepochopil o co tady právě jde noo :-D a ano registroval jsem se i kvuli toho..
ja si myslim ze kdyz nekomu kdo tam je registrovanej posles prachy (jakkoli to jde i bez uctu) tak Ti to objedna, jen tady musis prezit "master of the world" kecy...

25.12.2012, 19:07 |
CRK neřeš to a počkej
Hlavní je to brát s nadsázkou :)
Samantus : nejak tak jsem to asi mel v planu.. Ale zase neposlu nekomu prachy aby se pak zase niceho nedockal rozumis proto tam pisu ze domluva na obou stranach..
CRK : tak nic jineho mi uz nezbyva než cekat.. Kdyby byla v CR k sehnaní tak bych tady ani nepsal.. :-D
idealni by bylo kdyby se tady nekdo skalni nabid a ostatni se primluvili, takhle poznas prd kdo je svine a kdo ne :-)))

25.12.2012, 19:14 |
corroVR6man | Upraveno: 2012-12-25 19:15:14
Asi tak no.. Mel jsem treba v planu poslat pulku a zbytek doplatit pri dobirce.. A nebo vylozene se setkat nekde v Ostrave max. pobliz Ostravy a klidne si to predat osobne..

25.12.2012, 19:29 |
CRK tak to sem zvědavej, jestli zase úplně někomu cizímu někdo bude objednávat věc bez všech peněz... ale třeba se pletu
Davidovi sem poradil ja at se tady registruje,ze tu jsou fajn lidi a ze mu pomuzou.Klidne se za neho zarucim.Jestli bude nekdo ochotnej a koupi mu to tak moc dekuju.

25.12.2012, 20:03 |
Skury | Upraveno: 2012-12-25 20:04:11
Corro: Koukám na tu masku, ale podle mě je to jenom o tom VR6, ne? Každá maska na corrado má ty zámky pro štítek, nebo se mýlím?

No co ja vim tak on tam ma rieger bez znaku a je to des,nesedi to a tohle by tomu autu strasne prospelo.Ja mit corro tak bych chtel mit taky origo a i s tim napisem vr6.

25.12.2012, 20:13 |
Skury Miku, ale mi neříkej, že se nedá sehnat origo maska v ČR... Ta z Británie vyjde tak minimálně na dvojku. A když už, tak bych asi spíš bral z Německa, i když asi bez štítku...

25.12.2012, 20:17 |
Skury Napsal jsem do Anglie, kolik bude pošta...
No prave ze uz nejde,aspon ne v dobrem stavu.Ja si chtel koupit trebas ve VW origo masku na rallye a taky uz mam smolika a to sem za ni byl ochotnej dat aji tech 6t co za ni ty vydridusi chteli.Taky to budu resit prez ebay ale ted uz se mi do toho nechcou cpat penize takze az casem.

25.12.2012, 22:05 |
Skury Poštu mi napsal 33 liber...

26.12.2012, 15:01 |
corroVR6man | Upraveno: 2012-12-26 15:01:59
Zdravim, tak predevsim Miku diky a Skury kdyby se dala sehnat v CR nepsal bych tady o pomoc.. Skury ja tomu ebay moc nerozumim a kdyz sis teda s nim psal je doufam ta maska se znakem VW a i se znakem VR6 v cene?? A neni nijak polamana?? A s tou cenoum no bohuzel musim na to pristoupit.. Nic jineho mi nezbyva :-)

27.12.2012, 10:56 |
Skury | Upraveno: 2012-12-27 10:58:27
Je tam napsaná, že chybí nějaké horní příchytky... Nevím, jak se maska přichycuje k autu, to musíš vědět ty, co pravděpodobně chybí.
Jinak včetně VR6 znaku.
A ještě jsem mu napsal o fotky.

27.12.2012, 12:25 |
Skury Corro: Máš to na mailu...
Ahoj Skury tak omlouvam se ze jsem se neozval driv ale nestihal jsem vis jak to je se svatky :-D.. No tu masku tim padem ze je polamana nechci protoze bude spatne drzet a 2000 za polamanou vec nechci.. Docela me to mrzi protoze jsem se i tesil.. Ale i tak ti dekuji ze jsi mi aspon pomohl zjistit o tom vice.. Tak zatim ahooj..
Ale schodou náhod jsem nasel tohle.. :-P
[ Link ]

28.12.2012, 21:01 |
Skury Corro: Už jsem si taky našel fotku nepoškozené masky a porovnal s fotkama z GB.
Z Německa je maska pěkná, ale když si přečteš/přeložíš popis aukce, tak ta maska nemá horní dva chyty. Kurnik, co vy corradisti s těma maskama děláte? :-D
Nepoškozená je tam jen tahle (ale modrá):
[ Link ]