Navštíveno 6415x

19.12.2012, 21:49 |
Alííí Nevím, jestli je chyba jen u mě (na webu jsem aktuálně nic nenašel), ale vyhazuje mě to z Google Play. Přihlašuje se, pak blikne černá obrazovka, a jsem venku. Nic nepomáhá (smazat mezipaměť, restart, atd.)
Stalo se to někomu? Dík za pomoc...
Android SGS3

19.12.2012, 22:04 |
Alííí Ani neregistruju, že bych aktualizoval SW (jestli se neaktualizoval nějak automaticky).
:-(
Po vyhození z aplikace napíše hlášku "Obchod Google Play se zastavila" a jde jen potvrdit OK.
:-(
no alespoň ji máš, ale mě se nedávno stalo, že mi apliakce Googleplay zmizela z menu a nikde nebyla. Musel se továrně resetovat telefon a začít načisto..

19.12.2012, 22:46 |
Tendr O_O To ti to nešlo ani přes prohlížeč? Normálně třeba přes Operu mini, uděláš si záložku a tu aplikaci tam vůbec nepotřebuješ a máš to to samý. Jinak mně taky GP funguje..

20.12.2012, 08:04 |
Mika včera jsem musel u Nexus S dát telefon do továrního nastavení. Měl jsem ten stejný problém.

20.12.2012, 08:27 |
Bucci | Upraveno: 2012-12-20 08:31:36
Nexus S, 4.2.1 JellyShot v1.3 + marmite 7.2.1 CM - všechno naprosto v pohodě.
BTW: když máte rootlej telefon a něco takovýho by se stalo, tak netřeba resetovat a znova nastavovat, jen
A. obnovit zálohu z CWM recovery
B. mlasknout tam gapps přes CWM recovery
... a pak, že root nepřináší skoro žádný výhody :-)

20.12.2012, 08:33 |
zipp a nebylo jednodušší přeinstalovat jen tu appku, než resetovat celej telefon?
si rýpnu :-)
hihihi Android :-)
Ale ať jen nerýpu, zkusil jsem na tabletu - funkční.
vše jede jak má takže je problém asi jen u tebe :-)
napred zkus odinstalovat google play aplikaci, coz samozrejme nepujde, ale mel by jsi se tim zbavit aktualizaci.
Alíííí: V poslední době mi taky S III chvílema blbne na Play, ale nespadne to úplně, jen se to docela hezky zaseká třeba na 2-3 minuty nejde nic dělat a pak se zase rozeběhne... Nevím, čím to je, odinstaloval jsem posledních asi 4-5 aplikací a zatím to jede OK. Občas mi přijde, že jako by se nějakou aplikací či množstvím aplikací nainstalovaných tel. pěkně zpomalý :-(
jako .mycTD: nastavení/aplikace/sprava aplikací/google play/odinstalovat aktualizaci
tím bych začal

20.12.2012, 21:10 |
Alííí Odinstalováním aktualizací ani smazáním mezipaměti apod. se nic nezměnilo, to už jsem zkoušel. I jsem mazal aktualizace na gmailu, se kterým je to spojený. Nic. Bohužel.
Zazálohoval jsem si vše a teď dávám tovární restart. :-)

20.12.2012, 21:21 |
Alííí A už to jede. Jen musim vše znova natahat. Alespoň využiju poslední pracovní dny 2012 v kanceláři na wi-fi. :-)

21.12.2012, 08:20 |
Bucci tak předně, mělo by se ti to natáhnout všechno automaticky (aplikace stažený a koupený z play), to všechno je v profilu.
Pokud používáš třeba Nova Launcher Prime, máš tam možnost i obnovit pozice a ikony, jediný, co pak zbývá je případná úprava widgetů a nastavení vyzvánění.
Nebo ještě jedna rada, pokud bys měl root, tak existuje aplikace "titanium backup pro" a ta ti umí obnovit vše (z pohledu dat)

21.12.2012, 09:35 |
zipp zeptám se znovu, proč jsi nezkusil jen přeinstalovat gplay? proč tovární reset?

21.12.2012, 12:46 |
Alííí gplay nejde odinstalovat. Jen smazat mezipamět a aktualizace, případně zakázat. To vše jsem zkusil.
Stala se mi podobná věc ;-) Nemám originál Android, mám tam CZ rom MIUI, čímž se možná vše vysvětluje. Ikona Market(ikona z ROMky). Jakmile na ní kliknu, hláška, že Market se mění na Google PLAY a automaticky se mi nainstaluje aktualizace. Když z Google PLAY odejdu, poklikám na ikonu Google Play, tak píše aplikace není v telefonu nainstalovaná:-D Odinstaluju aktualizace, mám opět ikonu Market a takhle dokola:-D jak píšeš, tento program nelze odinstalovat. Dokonce jsem zkusil čistý instal z //system/app/Vending.apk, ale proces se opakuje. Do konce roku jsem fungoval normálně:-)Pravděpodobně udělali nějakou změnu;-)

07.01.2013, 15:53 |
Bucci giuseppe: když už tam máš MIUI, tak tam dej novější verzi romky, ono při instalaci je tam dost faktorů, kde se to může po... (tzv. dirty flash)

07.01.2013, 18:54 |
Alííí giuseppe: Mně do dneška není jasný, jak jsem to vyřešil, ale zatím mi to jede. (ťuk, ťuk) :-)