Navštíveno 4228x

Mate to nekdo? Nerad bych si dojebal s tim nejak skla na aute :/
[ Link ] [ Link ]
je to podle planžety resp. materiálu z který je planžeta vyrobená.
Keramickou tušim na sklo můžeš a klasickou ocelovou ne nebo je to obráceně.
Ten kdo tady lepí fólie na autoskla by mohl osvětlit celou věc.
pozor na to, jinak si to pěkně můžeš poškrábat.
s telpou vodou bych byl hoooodně opatrnej ...
Prave mam strach to koupit a pouzit, prece jen cena celniho okna je silena :)
Teplou vodu vzhledem k tomu ze mam dvojite okna, tak bych nerad pouzival, nerad bych aby mi prasklo... :)
Funguje dobře, ale pozor na bordel co je skle, ten pak může poškrábat sklo...
neni nad dalkovej start a rozmrazovani skla -)

10.12.2012, 01:09 |
FBS keramikou sklo poškrábeš, finskou škrabkou ne.

10.12.2012, 08:55 |
Zdenek (A)
Pouzival jsem ji dlouho, kdyz jsem jeste jezdil Ventem. Je to z "manualnich skrabacich nastroju" vec naprosto neprekonatelna. Ale po nekolika letech byly na sklech videt skrabance. Nevim, zda by se tam objevily i pri pouziti plastove skrabky. Mozna jo. Ted na nove auto jdu z opatrnosti jen plastem, ale stve me, jak ten plasat nefunguje :-(

10.12.2012, 14:04 |
Augi Ale já myslím, že důležitý je fakt, že pokovení je zevnitř, tekaže ho nemáš šance zvenku poškrábat, ne?
Zdenku, zkus skrabku od fi. Riwax. Je tedy plastova, ale neco lepsiho se malokdy vidi :) A navic cena - asi 40 Kc.
Yep, uz mam druhou... Zalezi na sezone, ta hrana je hodne ostra, ale pouzivanim se to samozrejme otupi... Jen dodam, ze to neni na hroudy ledu na celnim skle, to to vazne z toho dostat neumi - na to mam neco jako tu na obrazku, ale na normalni skrabani, kdy je tam namraza jako na tom videu, funguje dobre a nemuzu si stezovat.

10.12.2012, 15:18 |
Zdenek (A)
To je dobry! Riwax ma sidlo asi 300m od meho nanclu ;-)
Bral bych ji na zkousku ale kdyz jsem konecne nasel nakupni kosik, tak za 120kc za postu :/
To je na pytel :)
si jich kup vic at se Ti vyplati postovne :-)
A co kdyz to bude k hownu? :D
Knightey-: nemáš někde poblíž třeba Porsche nebo tak (prodejce Audi, VW, Seat a Škoda)? Tu v ČB je mají, v Pha na Proseku by je snad mohli mít taky a kde jinde ještě jsou nevím...
Kdybys chtěl, tak až tam budu mít cestu kolem, můžu Ti jednu/dvě whatever koupit a poslat poštou (ale to nevím jestli projde jako cenné psaní - cca 41 Kč).
Jsem z LBC. Po Porsche jsem v okoli nikdy nekoukal :D
Jo klidne dve :)
Jestli jsou tak moc dobry jak rikas :)
Posli mi do mailu adresu, poslu c.u. a pak castku, do konce tydne to nejak poresim a napisu kolik to bude stat ;) :) (a abys mi veril, tak ti pak poslu i oskenovany podaci listek :D)
neškrábu už asi 5 let :) stačí kvalitní rozmrazovací roztok :)
Jde o to, co je to kvalitni roztok :)
Nektere maji velmi radi gumicky od steracu :P
stírátka kupuju na zimu nová a vydrží celé léto :) Tak pohoda :)