Navštíveno 2232x

Dostal se mě do ruky plátek jménem Dialog. Ať mě ještě někdo zkusí do očí říct, že dneska už jsou komunisti jiný než dřív a já ho snad inzultuju, ještě než dokončí větu. Jsou skutečně nebezpečný, je to hnusnej lidskej odpad a pro všechny lidi s mozkem to bude opravdová pohroma jestli se dostanou zpátky k moci. Kdo bude chtít scan všech čtyř stran, tomu pošlu PDF. Teď si jdu přečíst další hesla a pak půjdu zvracet...

to bude spíš nějaká provokace
Není, zapoměl to na pultu takovej dědek na kterýho to přesně sedí .... jsou to normální noviny komančů z Prahy východ
[ Link ]
schwaboid - já s tebou souhlasím v každém bodě, ale na tomhle fóru jsou někteří ještě schopni se tohohle lidského odpadu zastávat...

03.12.2012, 16:38 |
Cenda ten článek je na webu celý. Nechce se mi ty kecy číst všechny, nicméně je trochu zvláštní, jak si střílí do svých řad :-)))
"
VIII. sjezd KSČM v květnu roku 2012 totiž svými výsledky prohloubil protirevoluční, a tedy i antikomunistický charakter „komunistické“ strany. KSČM ignoruje orientaci na dělnickou třídu. KSČM odmítá vědeckou teorii marxismu-leninismu. KSČM odmítá organizační princip revoluční strany – demokratický centralismus. KSČM nahrazuje princip proletářského internacionalismu principem selektivního prakticismu. KSČM je ideově, organizačně i akčně bezzubá."
celé to píše nějaký duševně velmi slabý člověk.

03.12.2012, 16:58 |
gizmi HOAX :D

03.12.2012, 17:55 |
JA jde si objednat předplatný?
OT: kdo si chce přečíst něco o revoluci v Rusku, o tom jak fungovala tamní komunistická strana a tajné organizace tak doporučuju knížku "Věrní soudruzi, nelítností kati" od Slavy Katamidze, ISBN 978-80-7309-554-3 z Levných knih. Opravdu to stojí za to.
Hoax to asi není, když to má kscm.cz na svém webu publikované...
To JA: Dá a chtělí jen 200,- na rok :-) A to se vyplatí ....

04.12.2012, 08:48 |
tesil Swabe, nesvadej to na dedka, kdyz ti to chodi do schranky...:-)))

05.12.2012, 12:28 |
Rustapha-659 | Upraveno: 2012-12-05 12:28:55
schwaboid: Sousede pošli mi pls ty rudý h**na v pdfku..ať si počtu :-D to se člověk musí podívat do kalendáře pro jistotu,jestli se nepíše rok 1978..
Děkuju :-)
[ Link ] Pohranicnici byli vlastne hrdinove, kteri chytali zlocince. A takovejhle picus se bude srat do skolstvi? Lidi zapominaji a dostanou, co chcou:(

06.12.2012, 14:55 |
Bucci svině červený, nenažraný, četl jsem i to s těma hranicema... a tohle ti kokoti volili...

06.12.2012, 14:59 |
Cenda nevidím, že by psal něco o hrdinech. Zákon je zákon, pohraničník se staral o jeho dodržování a nikde není zmínka o tom, že by střílel na bezbranné emigranty, někoho mučil a pod.
Byť se nám to nelíbí, byli zvoleni v řádných volbách a mají právo na těch místech dnes sedět.
Je to smutne, ze u vas vyhrali komunisti v regionoch a u nas (na Slovensku) zasa vladnu. Komunisticku stranu by mali jednoznacne zakazat, plus nepovolit komunistom spred 89 zastavat politicke funkcie, alebo zakladat strany. Viem, ze to vela veci neriesi ale pomohlo by to apsom scasti.
v soucasnem systemu, kdy na pozici nekdo sedi jen proto, ze jeho kamarada lidi volili, bych to nevidel tak jednoznacne.